Μια χαρά είσαι.Antares έγραψε: 12 Απρ 2020, 13:14 Εγώ δεν ενσωματώθηκα αν και Ελληνίδα και βαπτισμένη από μωρό χριστιανή ορθόδοξη. Δεν έχω ξανασυναντήσει τόση εχθρότητα στην ζωή μου, βέβαια μόνο στη Γερμανία έχω ζήσει. Όπως και πολλοί άλλοι Έλληνες και Ελληνίδες πιστεύω.
Καλά θα ήταν βέβαια να μας το είχαν πει εξ' αρχής να μην έχουμε ρομαντικές ιδέες περί πατρίδος και να μείνουμε στις άλλες Ελλάδες με τους άλλους Έλληνες, μας θέλουν, δεν υπάρχει θέμα, δεν διαφέρουμε και τόσο, αφού εδώ επρόκειτο να γίνει Λίβανος και Συρία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παραδειγμα ενσωματωσης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Παραδειγμα ενσωματωσης
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
Εμπεδοκλής
Δεν ξέρω τι μου λες αλλά τα ξεπλυμένα από τον Καρατζαφέρη στελέχη του ΛΑΟΣ πήγαν στην ΝΔ και μαζί με αυτά και οι χαρτζιλικομένοι αυλοκόλακες...Μπίστης έγραψε: 12 Απρ 2020, 13:15Μπα απλώς είναι του αγγλικού κόμματος ενώ εμείς ρου ρωσικού, πιστεύει ότι με την ΝΔ κάτι θα γίνει ενώ ο σύριζα είναι πολύ διαφορετικός.Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Απρ 2020, 12:57 Και να σκεφτεί κανείς ότι ο νηματοθέτης ήταν κάποτε ΛΑΟΣίτης και κατά των μεταναστών. Τι σου κάνει η πείνα. Για 0,30 και κώλο δίνει...
Η εξαφάνιση του ΛΑΟΣ έστειλε το κοινό του στην ΧΑ και το τέρας της Αποκάλυψης που ονομάζεται σύριζα μάντρωσε μερικούς στην νδ. Ε ψάχνουν και δικαιολογίες γιά την κατάντια τους οι νδίτες...
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 12 Απρ 2020, 13:09
Οι μικρασιάτες πρόσφυγες πως φτιάξαν τη ζωή τους από το μηδέν;
Μην καταδέχεσαι βλακοαριστερές αναφορές
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μπίστης την 12 Απρ 2020, 13:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- phorumitis
O πρωην λαθροφαγος λαοσιτης αντερ υπερ της ενσωματωσης των μεταναστων, ε ρε τι κανει ο ανθρωπος για 60 λεπτα το ποστ, χαχαχα
- Γενιά της Αμαρτίας
Μπήκα στον πειρασμόΜπίστης έγραψε: 12 Απρ 2020, 13:17Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 12 Απρ 2020, 13:09
Οι μικρασιάτες πρόσφυγες πως φτιάξαν τη ζωή τους από το μηδέν;![]()
Μην καταδέχεσαι βλακοαριστερές αναφορές
Δεν γουστάρω να είμαι μειονότητα στην χώρα μου και να με δολοφονούν. Θα προτιμούσα να είμαι με τους άλλους Έλληνες, έτσι ονομάζω τους γηγενείς κατοίκους των ευρωπαικών χωρών.
- Γενιά της Αμαρτίας
Κανένας δεν το θέλει αυτό. Μην έχεις τους Ευρωπαίους τίποτα άξιους. Κι αυτοί βάρβαροι είναι.Antares έγραψε: 12 Απρ 2020, 13:19Δεν γουστάρω να είμαι μειονότητα στην χώρα μου και να με δολοφονούν. Θα προτιμούσα να είμαι με τους άλλους Έλληνες, έτσι ονομάζω τους γηγενείς κατοίκους των ευρωπαικών χωρών.
- Υδράργυρος
Αφου νιωθει την ελλαδα σα σπιτι του, γιατι εχει τις επιχειρησεις του στο λονδινο;under έγραψε: 12 Απρ 2020, 12:11 Αυτο ειναι ενα σπανιο επιτυχημενο παραδειγμα ενσωματωσης.Με την εκκλησια να παιζει ξανα σημαντικο ρολο.
Ο τυπος που κανει τη δωρεα ειναι Τουρκος.
Αν το κρατος μας ειχε μακροπνοα οραματα θα ειχε την εκκλησια στην πρωτη γραμμη στα σχολεια και στα hot spots και την βαπτιση βασικο κριτηριο για την εγκριση αιτησεως ασυλου.
Μια πολιτικη εκχριστιανισμου θα ελυνε πολλα προβληματα μεσοπροθεσμα.
- Υδράργυρος
-
talaipwros
Ενσωματώθηκε είπαμε, οχι τρελάθηκεΥδράργυρος έγραψε: 12 Απρ 2020, 13:22Αφου νιωθει την ελλαδα σα σπιτι του, γιατι εχει τις επιχειρησεις του στο λονδινο;under έγραψε: 12 Απρ 2020, 12:11 Αυτο ειναι ενα σπανιο επιτυχημενο παραδειγμα ενσωματωσης.Με την εκκλησια να παιζει ξανα σημαντικο ρολο.
Ο τυπος που κανει τη δωρεα ειναι Τουρκος.
Αν το κρατος μας ειχε μακροπνοα οραματα θα ειχε την εκκλησια στην πρωτη γραμμη στα σχολεια και στα hot spots και την βαπτιση βασικο κριτηριο για την εγκριση αιτησεως ασυλου.
Μια πολιτικη εκχριστιανισμου θα ελυνε πολλα προβληματα μεσοπροθεσμα.
Οι μικρασιατες ηταν ελληνες.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 12 Απρ 2020, 13:09Οι μικρασιάτες πρόσφυγες πως φτιάξαν τη ζωή τους από το μηδέν;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Μου θύμισε το ανέκδοτο με τη γριά πουτάνα που είπε ''στην κατοχή παίρναμε πίπα για να βάλουμε κρέας στο στόμα μας''.Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Απρ 2020, 12:57 Και να σκεφτεί κανείς ότι ο νηματοθέτης ήταν κάποτε ΛΑΟΣίτης και κατά των μεταναστών. Τι σου κάνει η πείνα. Για 0,30 και κώλο δίνει...
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Δεν θυμάμαι να έχω βιώσει εκεί απόπειρες δολοφονίας ή να μου κάνουν τον βίο αβίωτο. Μόνο από άλλες "φυλές" μέσα στις χώρες. Αυτοί είναι τα πνευματικά και ίσως και φυσικά παιδιά εν μέρει, των αρχαίων Ελλήνων. Η ανατολή είναι εχθρός, τελεία και παύλα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 12 Απρ 2020, 13:21Κανένας δεν το θέλει αυτό. Μην έχεις τους Ευρωπαίους τίποτα άξιους. Κι αυτοί βάρβαροι είναι.Antares έγραψε: 12 Απρ 2020, 13:19Δεν γουστάρω να είμαι μειονότητα στην χώρα μου και να με δολοφονούν. Θα προτιμούσα να είμαι με τους άλλους Έλληνες, έτσι ονομάζω τους γηγενείς κατοίκους των ευρωπαικών χωρών.
- Υδράργυρος
Εμεις παιρναμε 0,60, αυτοι ριξανε τις τιμες στο 0,30; γυφτοδεξιοιΕμπεδοκλής έγραψε: 12 Απρ 2020, 12:57 Και να σκεφτεί κανείς ότι ο νηματοθέτης ήταν κάποτε ΛΑΟΣίτης και κατά των μεταναστών. Τι σου κάνει η πείνα. Για 0,30 και κώλο δίνει...
- Γενιά της Αμαρτίας
Ανήκουμε εις τα Βαλκάνια. Μια βαλκανική ομοσπονδία θα μας έσωζε. Σιγά τους συνεχιστές του Σωκράτη και του Πλάτωνα.Antares έγραψε: 12 Απρ 2020, 13:28Δεν θυμάμαι να έχω βιώσει εκεί απόπειρες δολοφονίας ή να μου κάνουν τον βίο αβίωτο. Μόνο από άλλες "φυλές" μέσα στις χώρες. Αυτοί είναι τα πνευματικά και ίσως και φυσικά παιδιά εν μέρει, των αρχαίων Ελλήνων. Η ανατολή είναι εχθρός, τελεία και παύλα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 12 Απρ 2020, 13:21Κανένας δεν το θέλει αυτό. Μην έχεις τους Ευρωπαίους τίποτα άξιους. Κι αυτοί βάρβαροι είναι.Antares έγραψε: 12 Απρ 2020, 13:19
Δεν γουστάρω να είμαι μειονότητα στην χώρα μου και να με δολοφονούν. Θα προτιμούσα να είμαι με τους άλλους Έλληνες, έτσι ονομάζω τους γηγενείς κατοίκους των ευρωπαικών χωρών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 67 Απαντήσεις
- 2535 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Yochanan
-