έχεις εξαντλήσει το πλήθος των ερωτήσεων για τον δευτερο γυρο νομίζω. Μπορεις να τις κρατήσεις για την επομενη αν θες.Μηχανικός έγραψε: 12 Απρ 2020, 11:35 Αρκούδε τι γίνεται με τον κορονοϊό στα Σκόπια;
Τι μέτρα έχουν πάρει;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Fluffy λύνει τις απορίες σας
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Ο Fluffy λύνει τις απορίες σας
Ποιος το λέει αυτό; απλα δεν μπαινει και ορθώς το ταξικο κινημα κατω απο σημαιες δικαιωματικές. Δεν μπορει να υπαρξει χειραφετηση με εκμεταλλευτική κοινωνία.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 12 Απρ 2020, 11:44Δεν υπάρχουν κουίρια στο Κόμμα. Δεν είναι πολυγαμικό. Είναι υπέρ της οικογένειας. Είναι πουριτανικό.Fluffy έγραψε: 12 Απρ 2020, 11:42δεν μπορεί, βαράει κοφτες. και πως το κόμμα δεσμευει τις ελευθεριακες τασεις; ίσα-ίσα, εκτός να έχεις αστικη ματιά και το να δείς τα πραγματα ταξικα το θεωρείς περιορισμο.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 12 Απρ 2020, 11:34
Αυτό ακριβώς με κρατάει στο Κόμμα. Αν και δεν είμαι σίγουρος πως η αυτοοργάνωση μπορεί, έστω ως αβανγκάρντ, να υπερβεί το Κόμμα ως μηχανισμό και το κομματικό σύστημα. Από την άλλη έχω και έντονες ελευθεριακές τάσεις μέσα μου.
Fluffy έγραψε: 29 Ιούλ 2019, 13:26'Ολα αυτά τα κινήματα, φεμινιστικό, οικολογικό, δικαιώματα των γκέυ και της παναγιάς τα μάτια είναι κραυγές αγωνίας για το ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα αλλά είναι φωνές αγωνίας απέναντι σε διάφορες μορφές της καταπίεσης και όχι στον ίδιο τον καπιταλισμό που σε διαφορες φάσεις απλά μπορεί να αλλάζει μορφές καταπίεσης αλλά ταυτόχρονα και καταπράυνσης παραχορώντας κάποια δικαιώματα που δεν μπορούν να βλάψουν τον ίδιο. Οι διάφορες διεκδικήσεις είναι μεν σημαντικές μέσα στο καπιταλιστικό σύστημα αλλά κάτω από την επαναστατική-εργατική σημαία και όχι το αντίστροφο.Γραφικός έγραψε: 07 Ιουν 2019, 13:39 Επειδή όσες δηλώνουν φεμινίστριες εδώ είναι λογικές και το να δηλώνω αντιφεμινστής μπορεί να με δείχνει ως παράλογο οπαδό της πατριαρχίας, παραθέτω παραδείγματα που με κάνουν να πιστεύω ότι ο φεμινισμός έχει ξεφύγει.
Ένα άρθρο της Ουάσινγκτον Ποστ με τίτλο "και γιατί να μην μισούμε τους άνδρες;" προσπαθεί με δημοσιογραφικά ακροβατικά να αποδείξει πως αφού ο Γουάινστιν ήταν κατά συρροήν βιαστής, κι αφού "πατριαρχία", ¨οι άνδρες που θέλουν να είναι δίκαιοι απέναντι στις γυναίκες οφείλουν να εγκαταλείψουν κάθε φιλοδοξία επαγγελματικής ανέλιξης ώστε να έχουν αυτές την ευκαιρία να καλύπτουν τις υψηλά ιστάμενες θέσεις. Όπως κάθε οπαδός φασιστικής ιδεολογίας στηρίζεται σε ένα προπατορικό αμάρτημα για να μου αποδείξει ότι χρωστάω για πράγματα για τα οποία δεν είμαι υπεύθυνος κι οφείλω να κάνω τις απαιτούμενες θυσίες για να εξιλεωθώ.
https://www.washingtonpost.com/opinions ... 22b9e0f3e9.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Πες μου έναν κουίρ κομμουνιστή.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Pier Paolo Pasolini
- Γενιά της Αμαρτίας
ΥΓ. Έχεις ιδέα από Κόμμα στην πραγματική ζωή ή έτσι τα λες; Φουλ ομοφοβικ@ είναι τα συντρόφια. Η πατριαρχία κυριαρχεί στο Κόμμα. Άσε που είναι κατά της τεκνοθεσίας. Είναι υπέρ της κανονικότητας.
- Γενιά της Αμαρτίας
Μιλάω για το ΚΚΕ, το πουριτανικό αυτό κόμμα.
το χρεώνω ως απορία
Δεν ξερω και αυτό δείχνει πως δεν μας νοιάζει αυτο το στοιχείο, δεν μας ενδιαφερει να πουμε οριστε ο ταδε είναι κουίρ κομμουνιστης όπως δε θα πουμε και για γαλανοματα.
- Γενιά της Αμαρτίας
Πφφφφ απέτυχες.Fluffy έγραψε: 12 Απρ 2020, 12:02το χρεώνω ως απορία
Δεν ξερω και αυτό δείχνει πως δεν μας νοιάζει αυτο το στοιχείο, δεν μας ενδιαφερει να πουμε οριστε ο ταδε είναι κουίρ κομμουνιστης όπως δε θα πουμε και για γαλανοματα.
Η Κανέλη έχω ακούσει ότι είναι λεσβίαΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 12 Απρ 2020, 11:59Μιλάω για το ΚΚΕ, το πουριτανικό αυτό κόμμα.
- Γενιά της Αμαρτίας
Σκ@τ@ στα μούτρα της είναι. Γι' αυτό είναι στην απόξω;Βλήμα έγραψε: 12 Απρ 2020, 12:03Η Κανέλη έχω ακούσει ότι είναι λεσβία![]()
Όταν όλη η Ελληνική βουλή βρώμαγε αρχιδίλα, το ΚΚΕ είχε ως γενική γραμματέα την Αλέκα.
- Γενιά της Αμαρτίας
Ετεροκανονική πατριαρχία είναι το Κόμμα, αδελφέ. Γεμάτο ούγκανους.Βλήμα έγραψε: 12 Απρ 2020, 12:04![]()
Όταν όλη η Ελληνική βουλή βρώμαγε αρχιδίλα, το ΚΚΕ είχε ως γενική γραμματέα την Αλέκα.
Μόλις σου απέδειξα ότι δεν είναι.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 12 Απρ 2020, 12:06Ετεροκανονική πατριαρχία είναι το Κόμμα, αδελφέ. Γεμάτο ούγκανους.Βλήμα έγραψε: 12 Απρ 2020, 12:04![]()
- Γενιά της Αμαρτίας
Που είναι οι γκέι; Γιατί η πατριαρχία εκει αποδεικνύεται στην ομοφοβία.
1. Η Κανέλλη γιατί δεν σου κάνει;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 12 Απρ 2020, 12:08 Που είναι οι γκέι; Γιατί η πατριαρχία εκει αποδεικνύεται στην ομοφοβία.
2. Γκέι κατά την γνώμη σου είναι μόνο αυτός που όταν σου συστήνεται λέει "γεια σου, είμαι ο τάδε και γουστάρω πούτσα"; Πώς είσαι τόσο σίγουρος για τις σεξουαλικές προτιμήσεις όλων των βουλευτών του ΚΚΕ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 688 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τίποτα
-
- 4 Απαντήσεις