!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποχαιρέτα την γενιά που χάνεται...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Dwarven Blacksmith
Re: Αποχαιρέτα την γενιά που χάνεται...
Οι μιλλένιαλς είναι κατεστραμμένοι, και ψυχολογικά και οικονομικά. Οι ζούμερς είναι λίγο καλύτερα γιατί δεν ξέρουν κάποια άλλη κατάσταση.
Θα έλεγα κάτι για τις επόμενες γενιές αλλά πραγματικά δεν ξέρω ποιοι θα κάνουν παιδιά για να υπάρχουν.
Θα έλεγα κάτι για τις επόμενες γενιές αλλά πραγματικά δεν ξέρω ποιοι θα κάνουν παιδιά για να υπάρχουν.
ντούντ, δε λέω να βγείτε για ποτό, πηγαίνετε μια βόλτα χαλαρά με το αμάξι κοντά στο σπίτι σου (κωδικός 2)Veni Vidi Vici έγραψε: 10 Απρ 2020, 16:14 Δεν έχεις πάρει χαμπάρι ακόμα πως ούτε για μπύρα δεν μπορούμε να βγούμε;
Έχεις μπινελικώσει 18χρονη;
Απλά θα πάει κόντρα κι αν έχω κάποια ελπίδα να της αλλάξω μυαλά ως το καλοκαίρι (θα) πάει στο διάολο κι αυτή.
Διαβασε τι λέι και ο nostromos από πάνω.
έχω, όταν ήμουν 18.
δε λέω να την αρχίσεις στα καριολίκια, αλλά ένα "ΜΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, ΔΕ ΛΥΠΑΣΑΙ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΟΠΟ ΣΟΥ;" σε ένταση άνω των 60 ντεσιμπέλ, ίσως δώσει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.
να μην κοιτάει τι κάνουν οι μεγαλύτεροι, θα βγει σε μια αγορά εργασίας διαφορετική, και αν της αρέσει αυτό που θα κάνει, έχει πολλές πιθανότητες να πετύχει
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Veni Vidi Vici
Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Απρ 2020, 16:15 Οι μιλλένιαλς είναι κατεστραμμένοι, και ψυχολογικά και οικονομικά.
Αlea jacta est
Οι μόνες γενιές που χάνονται είναι αυτές που τις δίδαξαν ότι μπορούν να χαθούν. Αυτές που τις δίδαξαν ότι η νόρμα είναι 8 με 5.
Στην πραγματικότητα καμία γενιά δεν χάνεται. Ο καινούριος κόσμος φαντάζει δύσκολος. Και είναι. Αλλά είναι επίσης γεμάτος ευκαιρίες. Άλλο αν τα παιδιά μας δεν διδάχτηκαν πως να διαχειριστουν τα νέα δεδομένα.
Έτσι όπως προσαρμόζεται ο άνθρωπος στον πολεμο και στην κάθε δυσκολία έτσι θα προσαρμόστουν και οι νέοι. φορ κραηστς σεηκ. Εδώ επιβιώνουν οι Ινδοί στη βρώμα του βαρανασι.
Όλα θα πάνε καλά.
Στην πραγματικότητα καμία γενιά δεν χάνεται. Ο καινούριος κόσμος φαντάζει δύσκολος. Και είναι. Αλλά είναι επίσης γεμάτος ευκαιρίες. Άλλο αν τα παιδιά μας δεν διδάχτηκαν πως να διαχειριστουν τα νέα δεδομένα.
Έτσι όπως προσαρμόζεται ο άνθρωπος στον πολεμο και στην κάθε δυσκολία έτσι θα προσαρμόστουν και οι νέοι. φορ κραηστς σεηκ. Εδώ επιβιώνουν οι Ινδοί στη βρώμα του βαρανασι.
Όλα θα πάνε καλά.
Για ότι έχω αλλά και ΔΕΝ έχω, ευχαριστώ τον δημιουργό μου, Θεό και Κύριο, Ιησού Χριστό.
δεν είμαστε κατεστράμμενοι, είμαστε στην πιο παραγωγική μας ηλικία και η κλάψα δε βοηθάειDwarven Blacksmith έγραψε: 10 Απρ 2020, 16:15 Οι μιλλένιαλς είναι κατεστραμμένοι, και ψυχολογικά και οικονομικά. Οι ζούμερς είναι λίγο καλύτερα γιατί δεν ξέρουν κάποια άλλη κατάσταση.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
ΜΑΙ ΝΙΓΚΑΣταθαρας έγραψε: 10 Απρ 2020, 16:17 Οι μόνες γενιές που χάνονται είναι αυτές που τις δίδαξαν ότι μπορούν να χαθούν. Αυτές που τις δίδαξαν ότι η νόρμα είναι 8 με 5.
Όλα θα πάνε καλά.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Veni Vidi Vici
αγμσ έκλαψα
Αlea jacta est
Η γενιά, που μας έχουν βγάλει στην πιάτσα δε θέλουμε να αλλαξουμε νταβατζή. Αυτή είναι η λύση που προτείνετε; «πατε να δειτε πως θα σας φέρονται αν φυγετε απο την εκμεταλλευση μου;»talaipwros έγραψε: 10 Απρ 2020, 15:57τραβα τουρκιαFluffy έγραψε: 10 Απρ 2020, 15:56 Έτσι, το πολυδιαφημιζόμενο μπουρδελάκι της ένωσης, η ευρωπαϊκή ένωση των μονοπωλείων αναφώνησε: «θα κάνετε πιάτσα» για τα κέρδη μου.
Μπούρδες και εμάς μας έλεγαν όλα είναι κλεισμένα, δεν υπάρχουν δουλειές, μην σπουδάζετε φυσική, μαθηματικά π.χ. αλλά αν είναι κάτι που σε ενδιαφέρει θα βρεις τον τρόπο, στο εξωτερικό έστω. Τότε επίσης είμαστε περισσότερο κλεισμένοι στα κράτη μας, δεν υπήρχε μεγάλη κινητικότητα.
- Highlander
Άλλες γενιές έχουν περάσει πολύ πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις, σίγουρα.
Ζούμε στην καλύτερη ίσως εποχή της ανθρώπινης ιστορίας για τον κόσμο συνολικά.
Βέβαια, το ζήτημα της επαγγελματικής αποκατάστασης είναι γεγονός, αλλά εν πολλοίς οφείλεται και στη μαζική στροφή σε εξειδικευμένες σπουδές. Νομίζω ότι αν υπήρχαν οι κατάλληλες πολιτικές θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί.
Βέβαια, το ζήτημα της επαγγελματικής αποκατάστασης είναι γεγονός, αλλά εν πολλοίς οφείλεται και στη μαζική στροφή σε εξειδικευμένες σπουδές. Νομίζω ότι αν υπήρχαν οι κατάλληλες πολιτικές θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί.
καλά, εσύ θα ήσουν άνεργος ακόμα και με 0% ανεργία, μην κρίνεις εξ'ιδίωνFluffy έγραψε: 10 Απρ 2020, 16:19Η γενιά, που μας έχουν βγάλει στην πιάτσα δε θέλουμε να αλλαξουμε νταβατζή. Αυτή είναι η λύση που προτείνετε; «πατε να δειτε πως θα σας φέρονται αν φυγετε απο την εκμεταλλευση μου;»talaipwros έγραψε: 10 Απρ 2020, 15:57τραβα τουρκιαFluffy έγραψε: 10 Απρ 2020, 15:56 Έτσι, το πολυδιαφημιζόμενο μπουρδελάκι της ένωσης, η ευρωπαϊκή ένωση των μονοπωλείων αναφώνησε: «θα κάνετε πιάτσα» για τα κέρδη μου.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
talaipwros
συγγνωμη, εσυ δεν ειπες οτι τα πραγματα πανε παρα πολυ καλα - και παντα να πηγαινουν δηλαδη και ο κινεζοιος να μην σε επηρεασει - για σενα χαρη σε μια αλλαγη που εγινε περσι ή καπου τοτε;Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Απρ 2020, 16:15 Οι μιλλένιαλς είναι κατεστραμμένοι, και ψυχολογικά και οικονομικά. Οι ζούμερς είναι λίγο καλύτερα γιατί δεν ξέρουν κάποια άλλη κατάσταση.
-
talaipwros
Highlander έγραψε: 10 Απρ 2020, 16:21 Άλλες γενιές έχουν περάσει πολύ πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις, σίγουρα.
Κυριακο βγες απο το λογαριασμο του Highlander
η κατασταση ειναι πολυ ρευστη για να μπορεσει οχι παιδι αλλα ενηλικας να παρει αποφασεις για το μελλον ... δεν ξερουμε καν τι μας ξημερωνει σε θεμα υγειας ... ο κοσμος που θα διαμορφωθει μετα την κριση μπορει και να ειναι επαναφορα στα προ ιου δεδομενα (σχεδον) μπορει και να ειναι κοσμογονικα διαφορετικος ...Σταθαρας έγραψε: 10 Απρ 2020, 16:17 Οι μόνες γενιές που χάνονται είναι αυτές που τις δίδαξαν ότι μπορούν να χαθούν. Αυτές που τις δίδαξαν ότι η νόρμα είναι 8 με 5.
Όλα θα πάνε καλά.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Η ιστορία με τον ιό, η οποία δεν ξέρουμε καν πότε και πώς θα τελειώσει, θα επηρεάσει πολύ τον καπιταλισμό και άρα και τις εργασιακές σχέσεις/ισορροπίες.
Προς ποια κατεύθυνση είναι πρόωρο να το πούμε, σίγουρα όμως η παρούσα χρονική στιγμή αποτελεί τομή.
Προς ποια κατεύθυνση είναι πρόωρο να το πούμε, σίγουρα όμως η παρούσα χρονική στιγμή αποτελεί τομή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 1387 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
-
- 1 Απαντήσεις