Όσοι έχουν γεννηθεί μετά το '80 παρακαλώ να καταθέσουν ένα στεφάνι.
Ερμής
Dwarven Blacksmith
τραβα τουρκιαFluffy έγραψε: 10 Απρ 2020, 15:56 Έτσι, το πολυδιαφημιζόμενο μπουρδελάκι της ένωσης, η ευρωπαϊκή ένωση των μονοπωλείων αναφώνησε: «θα κάνετε πιάτσα» για τα κέρδη μου.
Κι εγώ έλεγα θα πέσει μπάν στο τρολάκι να ησυχάσουμε.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 10 Απρ 2020, 15:51 Είναι πλέον ηλίου φαεινότερο μετά και τις χθεσινές αποφάσεις ότι μια γενιά χάνεται οριστικά μέσα στις οικονομικές συμπληγάδες της ελληνικής οικονιμικής κρίσης και της κρίσης της πανδημίας.
Ερμής
Dwarven Blacksmith
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Κι εγώ ρε φίλε!
Αν τις σπουδές τις θέλει μόνο για επαγγελματική αποκατάσταση, τότε έχει δίκιο 100%. Προσπάθησε να την πείσεις να σπουδάσει για τον εαυτό της και την πνευματική της καλλιέργεια. Το ξέρω. Δύσκολη ηλικία, αλλά κάνε μια προσπάθεια.Veni Vidi Vici έγραψε: 10 Απρ 2020, 16:05Κι εγώ ρε φίλε!
Ειδικά μετά από το νήμα που ρωτάει τις γυναίκες του πχόρουμ τι νοιώθουν στο πρωκτικό σεξ, περίμενα σουτ.![]()
Ον τόπικ
Ο γιος μου 21 και η κόρη μου 17,5.
Χτες μου ανακοίνωσε, η κόρη, πως δεν θα δώσει πανελλήνιες.(Όλη την χρονιά τις περίμενε με ανυπομονησία).
Σε αυτό τον κόσμο δεν βρίσκει νόημα να χάσει κι άλλα 4-6 χρόνια στα θρανία για ένα αβέβαιο μέλλον...![]()
αν θέλει να σπουδάσει κάτι που της αρέσει, κι όχι απλά να πάει να πάρει ένα χαρτί, πες της να κόψει τις μαλακίες και να ηρεμήσειVeni Vidi Vici έγραψε: 10 Απρ 2020, 16:05 Ο γιος μου 21 και η κόρη μου 17,5.
Χτες μου ανακοίνωσε, η κόρη, πως δεν θα δώσει πανελλήνιες.(Όλη την χρονιά τις περίμενε με ανυπομονησία).
Σε αυτό τον κόσμο δεν βρίσκει νόημα να χάσει κι άλλα 4-6 χρόνια στα θρανία για ένα αβέβαιο μέλλον...![]()
Ε γιατί άλλο;ΟΥΤΙΣ έγραψε: 10 Απρ 2020, 16:07Αν τις σπουδές τις θέλει μόνο για επαγγελματική αποκατάσταση, τότε έχει δίκιο 100%. Προσπάθησε να την πείσεις να σπουδάσει για τον εαυτό της και την πνευματική της καλλιέργεια. Το ξέρω. Δύσκολη ηλικία, αλλά κάνε μια προσπάθεια.Veni Vidi Vici έγραψε: 10 Απρ 2020, 16:05Κι εγώ ρε φίλε!
Ειδικά μετά από το νήμα που ρωτάει τις γυναίκες του πχόρουμ τι νοιώθουν στο πρωκτικό σεξ, περίμενα σουτ.![]()
Ον τόπικ
Σιγά βρε, κόψε κάτι.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 10 Απρ 2020, 15:51 Είναι πλέον ηλίου φαεινότερο μετά και τις χθεσινές αποφάσεις ότι μια γενιά χάνεται οριστικά μέσα στις οικονομικές συμπληγάδες της ελληνικής οικονιμικής κρίσης και της κρίσης της πανδημίας.
Ερμής
Dwarven Blacksmith
οι 15-18 βλεπουνε τους 25αρηδες που εχουνε μεταπτυχιακα και δεν βρισκουνε δουλεια ουτε για χαρτζιλικη ...δεν μπορεις να τους ξεγελασειςΟΥΤΙΣ έγραψε: 10 Απρ 2020, 16:07Αν τις σπουδές τις θέλει μόνο για επαγγελματική αποκατάσταση, τότε έχει δίκιο 100%. Προσπάθησε να την πείσεις να σπουδάσει για τον εαυτό της και την πνευματική της καλλιέργεια. Το ξέρω. Δύσκολη ηλικία, αλλά κάνε μια προσπάθεια.Veni Vidi Vici έγραψε: 10 Απρ 2020, 16:05Κι εγώ ρε φίλε!
Ον τόπικ
Δεν έχεις πάρει χαμπάρι ακόμα πως ούτε για μπύρα δεν μπορούμε να βγούμε;elchav έγραψε: 10 Απρ 2020, 16:08αν θέλει να σπουδάσει κάτι που της αρέσει, κι όχι απλά να πάει να πάρει ένα χαρτί, πες της να κόψει τις μαλακίες και να ηρεμήσειVeni Vidi Vici έγραψε: 10 Απρ 2020, 16:05 Ο γιος μου 21 και η κόρη μου 17,5.
βγάλ'την για καμία μπύρα να μιλήσετε ή ρίξε της κανένα καριολίκι (ή και συνδυασμό των 2) ώστε να συνέλθει