!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τρέφομαι από το κακό.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Τρέφομαι από το κακό.
Ώρα για βουτιά.
Δεν ξέρω τι με έκανε να είμαι εθνικιστής κατά περιόδους. Ναι υπάρχουν περήφανες σελίδες, εθνικά ιδεώδη και... μπλιεχ. Είναι το μίσος για εμένα.
Μια ιδεολογία οφείλει να είναι συγκρουσιακή, να χωρίζει σε αγίους και δαίμονες, σε ανώτερους και κατώτερους. Σε καταραμένους και εξαγνισμένους.
Ούτε που κατάλαβα πως γεννήθηκε και ωρίμαστε το εθνικιστικό τέρας μέσα μου. Όπως και σε κάθε εθνικιστή, το βλέπω σαν το δικό μου.
Φυσικά σε όλες τις επαφές μου είμαι αριστεριστής. Και το καλύτερο μου ποιο είναι; Όταν είμαι ελεύθερα αναρχικός.
Πάντα νιώθω καλά ως αναρχικός. Είναι η ιδιοσυγκρασία μου τέτοια. Μπορώ να αντέξω τη δυσωδία ενός αναρχικού στοιχείου αρκεί να μπορώ ελεύθερα να εκφραστώ. Χωρίς ενοχικά.
Πολύ καλύτερα, επειδή μπορώ έτσι να αγαπήσω. Ν' αγαπήσω κατεστραμμένα νιάτα. Φρικιά της κοινωνίας.
Μπορώ να πω πολλά γιαυτά αλλά δεν ξέρω αν θα μ' ακούσετε.
Δεν ξέρω τι με έκανε να είμαι εθνικιστής κατά περιόδους. Ναι υπάρχουν περήφανες σελίδες, εθνικά ιδεώδη και... μπλιεχ. Είναι το μίσος για εμένα.
Μια ιδεολογία οφείλει να είναι συγκρουσιακή, να χωρίζει σε αγίους και δαίμονες, σε ανώτερους και κατώτερους. Σε καταραμένους και εξαγνισμένους.
Ούτε που κατάλαβα πως γεννήθηκε και ωρίμαστε το εθνικιστικό τέρας μέσα μου. Όπως και σε κάθε εθνικιστή, το βλέπω σαν το δικό μου.
Φυσικά σε όλες τις επαφές μου είμαι αριστεριστής. Και το καλύτερο μου ποιο είναι; Όταν είμαι ελεύθερα αναρχικός.
Πάντα νιώθω καλά ως αναρχικός. Είναι η ιδιοσυγκρασία μου τέτοια. Μπορώ να αντέξω τη δυσωδία ενός αναρχικού στοιχείου αρκεί να μπορώ ελεύθερα να εκφραστώ. Χωρίς ενοχικά.
Πολύ καλύτερα, επειδή μπορώ έτσι να αγαπήσω. Ν' αγαπήσω κατεστραμμένα νιάτα. Φρικιά της κοινωνίας.
Μπορώ να πω πολλά γιαυτά αλλά δεν ξέρω αν θα μ' ακούσετε.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Ο τρόπος , οι λέξεις που χρησιμοποιούμε για να περιγράψουμε ένα πρόβλημα η μία κατάσταση , καθορίζει και τον τρόπο που το αντιλαμβανόμαστε και που θα προσπαθήσουμε να το αντιμετωπίσουμε η επιλύσουμε
Και σε αυτό η ποιητική λογοτεχνική γλώσσα , όταν την χρησιμοποιούμε για να περιγράψουμε αυτό που μας απασχολεί κάνει ζημιά
Καλή η ποιητική λογοτεχνική γλώσσα αλλά κατάλληλη μόνον για να γράφεις ποιήματα η λογοτεχνικά έργα
Όχι για να ορίζεις τα προβλήματα σου τα οποία θα προσπαθήσεις να επιλύσει; ...
Και σε αυτό η ποιητική λογοτεχνική γλώσσα , όταν την χρησιμοποιούμε για να περιγράψουμε αυτό που μας απασχολεί κάνει ζημιά
Καλή η ποιητική λογοτεχνική γλώσσα αλλά κατάλληλη μόνον για να γράφεις ποιήματα η λογοτεχνικά έργα
- Γενιά της Αμαρτίας
Όχι! Θα συνεχίσω. Ο τρόπος μου είναι τέλειος και γι' αυτό τον έχω επιλέξει.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Απρ 2020, 23:04 Ο τρόπος , οι λέξεις που χρησιμοποιούμε για να περιγράψουμε ένα πρόβλημα η μία κατάσταση , καθορίζει και τον τρόπο που το αντιλαμβανόμαστε και που θα προσπαθήσουμε να το αντιμετωπίσουμε η επιλύσουμε
Δικό σου αυτό το ζήτημα του τι θα κάνειςΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 08 Απρ 2020, 23:07Όχι! Θα συνεχίσω. Ο τρόπος μου είναι τέλειος και γι' αυτό τον έχω επιλέξει.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Απρ 2020, 23:04 Ο τρόπος , οι λέξεις που χρησιμοποιούμε για να περιγράψουμε ένα πρόβλημα η μία κατάσταση , καθορίζει και τον τρόπο που το αντιλαμβανόμαστε και που θα προσπαθήσουμε να το αντιμετωπίσουμε η επιλύσουμε
Απλά , δεν έχεις καταλάβει ούτε εσύ ο ίδιος το ποιο είναι το πρόβλημα
Και ο λόγος που δεν το έχεις καταλάβει είναι ο τρόπος που το περιγράφεις
Καλή η ποιητική λογοτεχνική γλώσσα αλλά κατάλληλη για την ποίηση και λογοτεχνία
Όχι για να περιγραφεί και επιλύει προβλήματα
- Γενιά της Αμαρτίας
Πολλές φορές στην ζωή , άλλο πράγμα μας φταίει και άλλο πράγμα νομίζουμε ότι μας φταίει
Άλλο πρόβλημα νομίζουμε ότι έχουμε και άλλο έχουμε πραγματικά
Ο θυμος το μίσος και το άγχος σαν συναισθήματα "μεταφέρονται" για άλλο πράγμα είμαστε θυμωμένοι αγχωμενοι β μισούμε και για άλλο πράγμα νομίζουμε ότι είμαστε ..
Ο θυμος το μίσος και το άγχος σαν συναισθήματα "μεταφέρονται" για άλλο πράγμα είμαστε θυμωμένοι αγχωμενοι β μισούμε και για άλλο πράγμα νομίζουμε ότι είμαστε ..
Η πολιτική είναι πρακτικό ζήτημα , η ποιητική γλώσσα σε αυτή είναι μόνο για προπαγάνδα και συναισθηματική χειραγώγηση των μαζών
- Γενιά της Αμαρτίας
Εμένα μου φταίνε όλα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Απρ 2020, 23:14 Πολλές φορές στην ζωή , άλλο πράγμα μας φταίει και άλλο πράγμα νομίζουμε ότι μας φταίει
- Γενιά της Αμαρτίας
Είμαι η Προπαγάνδα που γνώρισε η ανθρωπότητα μέσω βασανιστηρίων, κολαστηρίων και στερήσεων. Είμαι ο Δράκος.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Απρ 2020, 23:15Η πολιτική είναι πρακτικό ζήτημα , η ποιητική γλώσσα σε αυτή είναι μόνο για προπαγάνδα και συναισθηματική χειραγώγηση των μαζών
Στην πραγματικότητα δεν ξέρεις τι σου φταίει και ποιο είναι το πρόβλημα σου , και αυτό δεν συμβαίνει μόνον σε εσένα αλλά σε όλους τους ανθρώπουςΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 08 Απρ 2020, 23:16Εμένα μου φταίνε όλα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Απρ 2020, 23:14 Πολλές φορές στην ζωή , άλλο πράγμα μας φταίει και άλλο πράγμα νομίζουμε ότι μας φταίει
Πολλές φορές που δεν ξέρουμε το μας φταίει , δεν μας φταίει ένα μεγάλο πράγμα που να ξέρουμε τι είναι μας φταίνε πολλά μικρά πραγματακια , που το καθένα μεν από αυτά είναι ασήμαντο , όλα μαζί όμως μας φτιάχνουν ένα μεγάλο ασηκωτο βάρος
Με τέτοιες ασαφεις γενικές αόριστες ποιητικές εκφράσεις , δεν μπορείς να βρεις το τι σου συμβαίνει πραγματικάΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 08 Απρ 2020, 23:18Είμαι η Προπαγάνδα που γνώρισε η ανθρωπότητα μέσω βασανιστηρίων, κολαστηρίων και στερήσεων. Είμαι ο Δράκος.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Απρ 2020, 23:15Η πολιτική είναι πρακτικό ζήτημα , η ποιητική γλώσσα σε αυτή είναι μόνο για προπαγάνδα και συναισθηματική χειραγώγηση των μαζών
Το είναι εκείνο που σε πληγώνει και σε κάνει να νιώθεις μίσος και επιθετικότητα
- Γενιά της Αμαρτίας
Δεν ξέρεις τη ζωή μου! Αυτό το νήμα αφορά εμένα ως κέντρο.
Η ψυχανάλυση μου είναι γνωστή.
Μα δεν έκανες ψυχανάλυση !!!Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 08 Απρ 2020, 23:22 Δεν ξέρεις τη ζωή μου! Αυτό το νήμα αφορά εμένα ως κέντρο.
Το να γράφεις μεν ποιήματα είναι συναισθηματική εκτόνωση , αλλά δεν είναι περιγραφή του προβλήματος που σε απασχολεί
- Γενιά της Αμαρτίας
Έχω κάνει άπειρη ψυχανάλυση και έχω φτάσει στη βάση.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Απρ 2020, 23:25Μα δεν έκανες ψυχανάλυση !!!Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 08 Απρ 2020, 23:22 Δεν ξέρεις τη ζωή μου! Αυτό το νήμα αφορά εμένα ως κέντρο.
Το να γράφεις μεν ποιήματα είναι συναισθηματική εκτόνωση , αλλά δεν είναι περιγραφή του προβλήματος που σε απασχολεί
Και ξέρεις ποια είναι αυτή; Σκότος, αγωνία, βαρεμάρα και διάθεση για πόνο.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ο Τζόκερ του φωρουμ.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 347 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Niki