!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κορονοϊός από την κινα

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
talaipwros

Re: Κορονοϊός από την κινα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Echelon έγραψε: 07 Απρ 2020, 21:58
talaipwros έγραψε: 07 Απρ 2020, 21:29 Και η Αφρική εχει αρχίσει και παίρνει μπρος
Σίγουρα; Κάπου πήρε το μάτι μου τον Τράγκα να αναφέρει πως "δεν πιάνει τους μαύρους".
https://www.theguardian.com/world/live/ ... 8f0919eb35
Cases of Covid-19 in Africa have now topped 10,000, though most experts believe the real number of infections is considerably higher, Jason Burke, the Guardian’s Africa correspondent, reports.

More than 1,700 of these are in South Africa, which has been rolling out an aggressive testing campaign. One particular cluster has given cause for concern - 66 people tested positive in a single hospital in the eastern city of Durban.

Health authorities said many - possibly most - were staff.

South Africa, which is into the 12th day of a stringent 21-day lockdown, has also got tough with those spreading conspiracy theories and misleading material about the virus. A man was in court today in Cape Town, facing charges related to his repeated posts on social media claiming that tests would pass on the virus
Άβαταρ μέλους
Jack Shephard
Phorum.gr user: Jack Shephard

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jack Shephard »

Για τη Σουηδία συστήνω να διαβάσετε αυτή την άποψη που προσπαθεί να εξηγήσει γιατί η μέχρι σήμερα πολιτική της έχει λογική βάση. Το medium αναφέρει το συγγραφέα ως Σουηδό γιατρό αλλά κάτι, κάτι μου λέει ότι είναι λίγο ΕΛ:

https://medium.com/@yannis_freddy13/how ... 07f69df2f2

Και εδώ ένα ακόμα άρθρο από ένα καθηγητή του Yale που και αυτός πρέπει να είναι λίγο ΕΛ. Γενικά πατήστε στο όνομα του Nicholas Christakis για να διαβάσετε τα επιδημιολογικά του άρθρα, είναι πολύ καλά:

Hence, research so far suggests that we cannot expect a “weather cure” for Covid-19, whereby it just disappears. There will likely be waves of SARS-CoV-2. It will come back again as it moves from the Northern to Southern hemispheres with the seasons. This is still an open question, however. We don’t yet know for sure exactly how much relief we might get from the pandemic with the arrival of the summer; but it is likely to be limited.
Regardless, Covid-19 will likely be with us forever, becoming “endemic,” and we will get used to it.
https://medium.com/@nicholas.christakis ... 401febd0e8
Άβαταρ μέλους
Jack Shephard
Phorum.gr user: Jack Shephard

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jack Shephard »

talaipwros έγραψε: 07 Απρ 2020, 21:29 Και η Αφρική εχει αρχίσει και παίρνει μπρος
Και στην Αμερική, η κοινότητα των μαύρων έχει πληγεί δυσανάλογα ως ποσοστό πληθυσμού και σε αριθμό κρουσμάτων και σε αριθμό νεκρών.Κάποιοι από τους λόγους:

There was early misinformation floating around that Black people couldn’t contract the virus, and people of color tend to have jobs that are considered essential. Many work as delivery and public transit drivers, retail workers, and housekeepers. People of color, he adds, generally receive lower-quality health care.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Chilloutbuddy έγραψε: 07 Απρ 2020, 17:26
hellegennes έγραψε: 07 Απρ 2020, 11:58
Chilloutbuddy έγραψε: 07 Απρ 2020, 11:14
Ο πολιτικός δε φταίει ρε
Βλέπεις καμμια μαζική κατακραυγή στην Αγγλία επειδή χειρίστηκε το θέμα έτσι που το χειρίστηκε; Μια χαρα εκφράζει την πλειοψηφία ο άνθρωπος.
Δεν χρειάζεται μαζική κατακραυγή. Σκέτη κατακραυγή φτάνει όταν μιλάμε για άμεση απειλή σε ανθρώπινες ζωές.
Χρειάζεται δε χρειάζεται η δουλειά του πολιτικού είναι να εκφράζει την πλειοψηφία.
Η δουλειά η δικιά σου είναι να τον κράζεις, μια χαρά κάνεις, αλλά αυτό δε σημαίνει οτι αυτός δεν κάνει τη δουλειά του. Παρέμβαση στη δουλειά του υπάρχει μόνο όταν παρακάμπτεται η βούληση του κόσμου με πουστιά ή με βία, ή όταν παρακάμπτεται το σύνταγμα. Εφόσον τίποτα απ'αυτά δε συμβαίνει ο άνθρωπος είναι σωστός και οι Αγγλάγουρες πρέπει να τον φάνε στη μάπα μέχρι να βάλουνε μυαλό.
Δεν μιλάμε εδώ για κάποια απόφαση που έχει να κάνει με χάραξη πολιτικής, οικονομίας, δημοσίων σχέσεων, κτλ. Μιλάμε για αποφάσεις που έχουν να κάνουν με άμεση απειλή στην ζωή ατόμων. Και εδώ δεν χρειάζεσαι καν πλειοψηφία για να θεωρήσεις ότι η κυβέρνηση ολιγώρησε.

Όχι ότι η πλειοψηφία στην Βρετανία δεν πιστεύει -τουλάχιστον τώρα- ότι άργησαν πολύ να εφαρμόσουν μέτρα. Όπου πλειοψηφία, ίσον πάνω από το 50% ερωτηθέντων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Κόκκορας έγραψε: 07 Απρ 2020, 17:15 η σουηδια 114 ατομα

μια αναπαντεχη απογοητευση η κυβερνηση της!
καταρχην δεν γνωριζα πως ειχαν μειωσει τοσο πολυ τις ΜΕΘ τα προηγουμενα χρονια!απιστευτο στοιχειο
κατα τα λοιπα για τα μετρα που ΔΕΝ ελαβε τα βλεπουμε

ενα κρατος που αναπαντεχα παιρνει χαμηλη βαθμολογια στην αντιμετωπιση της μεγαλης αυτης κρισης

μα υποτιθεται καθεστως που ρεπει προς τον σοσιαλισμο και να βαζει την οικονομια πανω;

απο δω και περα οπως η βρετανια τρεχει να μαζεψει τα ασυμμαζευτα,ελπιζω ολα καλα να πανε!

εχει καποια θετικα(για την παρουσα κριση παντα) που μπορουν να λειτουργησουν

δεν ειναι μεσογειοι,δεν εχουν μεγαλο συγχρωτισμο μεταξυ τους,δεν εχουν πολεις με τεραστια υπερσυγκεντρωση πληθυσμου
και φυσικα ηταν ηδη γνωστο το μακελειο στην ιταλια και αλλου οποτε ακομα και το καθεστως αν αποδειχτηκε αναξιο των περιστασεων,εν τουτοις οι κατοικοι ηταν υποψιασμενοι και τηρουσαν καποια μετρα
Για τα τρίμπαζα η σουηδική κυβέρνηση. Καμμιά δικαιολογία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

LOUROS έγραψε: 07 Απρ 2020, 13:31
Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Απρ 2020, 12:58
LOUROS έγραψε: 07 Απρ 2020, 12:36

Ετσι. Καθίστε ολοι σπίτι το Πάσχα, και παίχτε το καινούριο παιχνίδι της Microsoft - Soyvlizo Arni -
Mόνο σουπερμάρκετ. Εκει δεν κολλάς τίποτα λέμε. Στην ύπαιθρο είναι κίνδυνος θάνατος, μπορεί να ψοφήσεις κι απο στραβοκοίταγμα.
Φίλε μυρίζω τη δειλία σου από δω πέρα. Δεν πειράζει, δεν μπορεί όλοι να είναι ήρωες.
κο, κο, κο, μην ξεχνάς το κασκόλ οταν βγαίνεις, εχει ψύχρα και μπορεί να κρυώσεις. Και τα κεφτεδάκια.
Άλλος ένας για την ανοησία αγέλης. Δεν μπορώ να πω ότι δεν το περίμενα από τον Λούρο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

OANNHSEA έγραψε: 07 Απρ 2020, 18:21 Το έγραψα και πιο πάνω:
Δεν θέλετε να δεχτείτε ότι οι ιοί είναι κομμάτι σας!!! Κομμάτι της ζωής σας και της εξέλιξης σας!!!
Και η πούτσα μας είναι κομμάτι της ζωής μας και το γαμήσι κομμάτι της εξέλιξής μας αλλά έχουμε πάψει να την βάζουμε όπου μπορούμε, διά της βίας, γιατί έτσι μας καύλωσε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

LOUROS έγραψε: 07 Απρ 2020, 18:36
Namrail έγραψε: 07 Απρ 2020, 18:29 Δεν απάντησες όμως σε αυτό που σε ρώτησα.
λολ, και ποιος είσαι εσυ που απαιτείς και απαντήσεις;
Θα σου δώσω δυο απαντήσεις:

α) είναι κάποιος πολύ πιο έξυπνος και λογικός συνομιλητής από σένα

β) δεν απαιτεί τίποτα. Σε ρώτησε κάτι και περιμένει να του απαντήσεις, όπως είναι λογικό σε ένα μέρος όπου μπαίνουμε να κάνουμε συζητήσεις. Αν θέλεις να κάνεις μονόλογο και δεν ενδιαφέρεσαι να απαντάς και να λαμβάνεις απαντήσεις, φτιάξε κάνα μπλογκ. Κατά τα άλλα δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ST48410 έγραψε: 07 Απρ 2020, 20:10 Πάντως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Όταν τελειώσει ο πανικός θα υπάρχει ένα νούμερο νεκρών του φετινού Μαρτίου και του φετινού Απριλίου για να συγκριθεί με τα αντίστοιχα των προηγούμενων ετών. Αυτοί αν θέλουν μπορούν να αποδώσουν τους θανάτους και σε εξωγήινους. Οι υπόλοιποι θα βγάλουμε τα συμπεράσματά μας, στο περίπου.
Και τι έγινε; Ο στόχος του ψέματος δεν ήταν να κοροϊδέψουν εσένα. Ούτε θα υπάρξει κάποια συνέπεια για τους ψεύτες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

hellegennes έγραψε: 07 Απρ 2020, 22:41
ST48410 έγραψε: 07 Απρ 2020, 20:10 Πάντως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Όταν τελειώσει ο πανικός θα υπάρχει ένα νούμερο νεκρών του φετινού Μαρτίου και του φετινού Απριλίου για να συγκριθεί με τα αντίστοιχα των προηγούμενων ετών. Αυτοί αν θέλουν μπορούν να αποδώσουν τους θανάτους και σε εξωγήινους. Οι υπόλοιποι θα βγάλουμε τα συμπεράσματά μας, στο περίπου.
Και τι έγινε; Ο στόχος του ψέματος δεν ήταν να κοροϊδέψουν εσένα. Ούτε θα υπάρξει κάποια συνέπεια για τους ψεύτες.
Υπήρξαν συνέπειες για το σκάνδαλο της VW. Αν αποδειχθεί ότι κάτι τέτοιο έγινε όχι επειδή καταμετρούν με διαφορετικό τρόπο αλλά επειδή εκμεταλλεύτηκαν μια δραματική κατάσταση που αφορά όλη την υφήλιο για να εμφανιστούν ανώτεροι, τότε το "Γερμανός" θα γίνει συνώνυμος του "ψεύτης".
Προς το παρόν είμαι επιφυλακτικός στο να αποδεχθώ κάτι τέτοιο και ίσως διάβασες και την εξήγηση του Τσιόδρα που έγραψα νωρίτερα
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

ST48410 έγραψε: 07 Απρ 2020, 23:00

Υπήρξαν συνέπειες για το σκάνδαλο της VW.
Τι συνέπειες;
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Ναι κι εγώ θα ήθελα να τις μάθω. Έχει γίνει συνώνυμο του «ψεύτης» το «Γερμανός»;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro »

Κλαιν μαιν 30 κατι δις πλερωσαν κ εληξε το θεμα
Golden Age έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.
Άβαταρ μέλους
ST48410

EKPLIKTIKOS έγραψε: 07 Απρ 2020, 23:03
ST48410 έγραψε: 07 Απρ 2020, 23:00

Υπήρξαν συνέπειες για το σκάνδαλο της VW.
Τι συνέπειες;
Δεν φάνηκαν αναξιόπιστοι; Δεν έχασαν πωλήσεις έστω και κατά το πρώτο διάστημα; Δεν πλήρωσαν λεφτά που δεν επρόκειτο να πληρώσουν αν δεν μαθευόταν;

Εδώ με μια διαγώνια ματιά βλέπω ανακλήσεις, δικαστήρια, τραβήγματα με εθνικές επιτροπές σε διάφορα κράτη κοκ
https://en.wikipedia.org/wiki/Volkswage ... nsequences
Άβαταρ μέλους
ST48410

hellegennes έγραψε: 07 Απρ 2020, 23:10 Ναι κι εγώ θα ήθελα να τις μάθω. Έχει γίνει συνώνυμο του «ψεύτης» το «Γερμανός»;
Όχι. Αλλά αν προστεθεί άλλο ένα σκάνδαλο στο προηγούμενο λέτε ότι δεν θα σημαίνει απολύτως τίποτα;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”