Ενημερωτικα με 00 κατεβαζεις αγριογουρουναNiki έγραψε: 02 Απρ 2020, 10:19 Η προσωπική μου άποψη είναι ότι υπάρχει μεγάλη υποκρισία σχετικά με την χρήση όπλων.
Στην Αμερική σου λέει ο Σερίφης τι σκάγια χρησιμοποίησες 00 ; ή καουτσούκ;
Του λές εσύ μολυβένια 00.
Επικοινωνεί αυτός με τα νοσοκομεία και λέει θα έρθουν δύο κλέφτες με σκάγια στον κώλο καλέστε με αμέσως.
Σημειώνει στο μπλοκάκι του και σου λέει.
Αν πάνε στο νοσοκομείο είσαι τυχερός θα τους πιάσουμε αν όμως είναι από αυτούς που έμαθαν να βγάζουν τα σκάγια από μόνοι τους λίγες οι ελπίδες να τους βρούμε.
Αν ήθελε ο Χιώτης θα τους είχε κάνει λίπασμα για τις ντομάτες.
Εγώ από δω που είμαι ξέρω και τι σκάγια στα φυσίγγια είχε.
Είμαι σίγουρη ότι είχε 00 ή από καουτσούκ.
Με πιθανότητες 80% να είναι 00.
Άρα δεν ήθελε να σκοτώσει.
Τώρα αυτοί με τα σκάγια στον κώλο μπορούσαν να περπατήσουν και 10 μίλια να πάνε στο νοσοκομείο να πάρουνε χαρτάκι προτεραιότητας και να περιμένουν όρθιοι γιατί ο κώλος του ήτανε σουρωτήρι για να τους βγάλουν τα σκάγια.
Κάποτε αυτή η υποκρισία με τα όπλα πρέπει να σταματήσει.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χίος: Κάτοικος πυροβόλησε με καραμπίνα δυο 16χρονα ανήλικα προσφυγοπουλάκια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Χίος: Κάτοικος πυροβόλησε με καραμπίνα δυο 16χρονα ανήλικα προσφυγάκια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τα χεις μπλέξει.Αγις έγραψε: 02 Απρ 2020, 13:36Niki έγραψε: 02 Απρ 2020, 10:19 Η προσωπική μου άποψη είναι ότι υπάρχει μεγάλη υποκρισία σχετικά με την χρήση όπλων.
Επικοινωνεί αυτός με τα νοσοκομεία και λέει θα έρθουν δύο κλέφτες με σκάγια στον κώλο καλέστε με αμέσως.
Αν πάνε στο νοσοκομείο είσαι τυχερός θα τους πιάσουμε αν όμως είναι από αυτούς που έμαθαν να βγάζουν τα σκάγια από μόνοι τους λίγες οι ελπίδες να τους βρούμε.
Τώρα αυτοί με τα σκάγια στον κώλο μπορούσαν να περπατήσουν και 10 μίλια να πάνε στο νοσοκομείο να πάρουνε χαρτάκι προτεραιότητας και να περιμένουν όρθιοι γιατί ο κώλος του ήτανε σουρωτήρι για να τους βγάλουν τα σκάγια.
![]()
Ενημερωτικα με 00 κατεβαζεις αγριογουρουνα![]()
δεν λέω μονοβολα
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- Obi Wan Iakobi
Re: Χίος: Κάτοικος πυροβόλησε με καραμπίνα δυο 16χρονα ανήλικα προσφυγοπουλάκια
Oλοι ερχονται σαν φιλοι.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Όμως μόνο με τους μετανάστες ασχολούνται οι ακροδεξιοί, οι ναζί και λοιποί νεοεθνικόφρονες. Τυχαίο;
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
ασε μας κουκλιτσα μουNiki έγραψε: 02 Απρ 2020, 13:37Τα χεις μπλέξει.Αγις έγραψε: 02 Απρ 2020, 13:36Niki έγραψε: 02 Απρ 2020, 10:19 Η προσωπική μου άποψη είναι ότι υπάρχει μεγάλη υποκρισία σχετικά με την χρήση όπλων.
![]()
Ενημερωτικα με 00 κατεβαζεις αγριογουρουνα![]()
δεν λέω μονοβολα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Χίος: Κάτοικος πυροβόλησε δύο μαντραχαλάδες λάθρο που δηλώνουν προσφυγόπουλα
Το γράφεις που το γράφεις, κάνε tag τον λαθρομπισμπίκη ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Μεταναστούληδες, ταξικά σου αδέρφια.κορόιδο έγραψε: 02 Απρ 2020, 02:43 Τι έχετε να πείτε για τους Γεωργιανούς που έχουν ρημάξει και συνεχίζουν να ρημάζουν τα σπίτια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη; Θυμηθείτε και τη δολοφονία του 50χρονου. Ακόμα και τα εγκαύματα με σίδερο που προκαλούσαν στα θύματα τους.
Κάτι τύποι σαν τον Κωνσταντίνου υπερασπίζονται κάτι τέτοιους αλήτες σαν τον Μαριον Κόλλα, που πήγε και σκότωσε την κοπελίτσα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Obi Wan Iakobi
Δεν νομιζω να ασχολειται κανεις με τους μεταναστες που και λιγοι ειναι και εχουν αδειες.Με τους λαθρο/ευπαθεις/βετερανους των πολεμων σε Μαροκο και Τιμποκτου ασχολουνται.κορόιδο έγραψε: 02 Απρ 2020, 13:41
Όμως μόνο με τους μετανάστες ασχολούνται οι ακροδεξιοί, οι ναζί και λοιποί νεοεθνικόφρονες. Τυχαίο;
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
έλα το κρατώ στα χέρια μου 28γρ 11/00 1,50
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 02 Απρ 2020, 13:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Obi Wan Iakobi
Αυτος ο Κωνσταντινου θα συνταξιοδοτηθει απο το ΚΕΕΡΦΑ?μια ζωη τον θυμαμαι επαγγελματια αντιρατσιστη.Kauldron έγραψε: 02 Απρ 2020, 13:44
Μεταναστούληδες, ταξικά σου αδέρφια.
Κάτι τύποι σαν τον Κωνσταντίνου υπερασπίζονται κάτι τέτοιους αλήτες σαν τον Μαριον Κόλλα, που πήγε και σκότωσε την κοπελίτσα.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Ταξικά μου τι; Συμπεράσματα της πλάκας.Kauldron έγραψε: 02 Απρ 2020, 13:44Μεταναστούληδες, ταξικά σου αδέρφια.κορόιδο έγραψε: 02 Απρ 2020, 02:43 Τι έχετε να πείτε για τους Γεωργιανούς που έχουν ρημάξει και συνεχίζουν να ρημάζουν τα σπίτια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη; Θυμηθείτε και τη δολοφονία του 50χρονου. Ακόμα και τα εγκαύματα με σίδερο που προκαλούσαν στα θύματα τους.
Για πε, μήπως θέλεις να μείνουν σε χώρους συγκέντρωσης/φυλακές;
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Έλα τώρα το έσκισα και το άνοιξα μέσα τα σκάγια είναι σαν αυτά που βάζεις σε σφεντόνα τόσο μικρά.
κορόιδο έγραψε: 02 Απρ 2020, 13:49Ταξικά μου τι; Συμπεράσματα της πλάκας.Kauldron έγραψε: 02 Απρ 2020, 13:44Μεταναστούληδες, ταξικά σου αδέρφια.κορόιδο έγραψε: 02 Απρ 2020, 02:43 Τι έχετε να πείτε για τους Γεωργιανούς που έχουν ρημάξει και συνεχίζουν να ρημάζουν τα σπίτια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη; Θυμηθείτε και τη δολοφονία του 50χρονου. Ακόμα και τα εγκαύματα με σίδερο που προκαλούσαν στα θύματα τους.
Για πε, μήπως θέλεις να μείνουν σε χώρους συγκέντρωσης/φυλακές;
Με τους μετανάστες από την Ασία ασχολούνται, όχι με τους παλιούς (Αλβανούς, και λοιπούς Ευρωπαίους)Obi Wan Iakobi έγραψε: 02 Απρ 2020, 13:44Δεν νομιζω να ασχολειται κανεις με τους μεταναστες που και λιγοι ειναι και εχουν αδειες.Με τους λαθρο/ευπαθεις/βετερανους των πολεμων σε Μαροκο και Τιμποκτου ασχολουνται.κορόιδο έγραψε: 02 Απρ 2020, 13:41
Πιθανόν. Θα του κόψει καμιά σύνταξη ο Κούλης ή ο Τσίπρας, το ίδιο είναι.Obi Wan Iakobi έγραψε: 02 Απρ 2020, 13:47Αυτος ο Κωνσταντινου θα συνταξιοδοτηθει απο το ΚΕΕΡΦΑ?μια ζωη τον θυμαμαι επαγγελματια αντιρατσιστη.Kauldron έγραψε: 02 Απρ 2020, 13:44
Μεταναστούληδες, ταξικά σου αδέρφια.
Έχει πλάκα πάντως ο κορόιδος, που πάει να μας βγάλει οτι είμαστε υπέρ των Γεωργιανών σκουπιδιών, ενώ οι δικοί τουε ίναι που υπερασπίζονται τέτοιου είδους αποβράσματα.
Δεν ξέρεις τί να πείς, και λές βλακείες. Εγώ θέλω να φύγουν και οι Γεωργιανοί, και οι Πάκηδες, και οι Αλβανοί και οι Αλγερινοί. Εσύ θέλεις να μείνουν όλοι. Άσε τα σάπια.Με τους μετανάστες από την Ασία ασχολούνται, όχι με τους παλιούς (Αλβανούς, και λοιπούς Ευρωπαίους)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 02 Απρ 2020, 13:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άμα τους πετούσε μολότοφ λες να την γλίτωνε γομάρι μου;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 01 Απρ 2020, 22:38 Μπραβο στον κωλογερο. Θα παει φυλακη για 2 κιλα ντοματες. Ευχαριστα νεα που δε θα κυκλοφορει εξω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 77 Απαντήσεις
- 1710 Προβολές
-