!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Χίος: Κάτοικος πυροβόλησε με καραμπίνα δυο 16χρονα ανήλικα προσφυγοπουλάκια

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
κορόιδο

Re: Χίος: Κάτοικος πυροβόλησε με καραμπίνα δυο 16χρονα ανήλικα προσφυγοπουλάκια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κορόιδο »

Obi Wan Iakobi έγραψε: 02 Απρ 2020, 02:45
κορόιδο έγραψε: 02 Απρ 2020, 02:43 Τι έχετε να πείτε για τους Γεωργιανούς που έχουν ρημάξει και συνεχίζουν να ρημάζουν τα σπίτια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη; Θυμηθείτε και τη δολοφονία του 50χρονου. Ακόμα και τα εγκαύματα με σίδερο που προκαλούσαν στα θύματα τους.
Ας εκαναν οτι κοιμουνται σιδερωμενοι.
Καλοί οι Γεωργιανοί; Σαν φίλοι ήρθαν;
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 02 Απρ 2020, 02:52
Highlander έγραψε: 02 Απρ 2020, 02:51
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 02 Απρ 2020, 02:48
Γιατί δεν έκαναν οι διαρρήκτες ότι κοιμούνται όταν έβγαλε ο μπάρμπας την κουμπούρα;
Ποια είναι η λογική αυτού που λες;
Δική σου λογική είναι, εξήγησε μας
Εγώ είπα ότι είναι ασφαλέστερο να μην αντιδράσεις σε ληστές. Τι σχέση έχει η ηλιθιότητα που πέταξες;
Άβαταρ μέλους
Highlander

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 02 Απρ 2020, 02:51
Highlander έγραψε: 02 Απρ 2020, 02:19
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 02 Απρ 2020, 02:16 ο λόγος ενός αγωνιστή!

κτλ κτλ
Σορι αλλά η ζωή είναι σημαντικότερο αγαθό από τα υλικά αντικείμενα που πιθανόν να σου κλέψουν.
Άρα εμείς οι προλετάριοι δεν θα επαναστατήσουμε με τα όπλα εναντίον της άρχουσας τάξης και των πλουσίων γιατί ...η ζωή έχει μεγαλύτερη αξία από τα υλικά αγαθά τους !!! :smt005:
Δεν είμαι κομμουνιστής
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Άμα κάποιος έρθει να πάρει η να καταστρέφει την περιουσία να μου θα τον εμποδίσω
Και εάν χρησιμοποιήσει βία θα του ανταποδώσω την βία στον ίδιο βαθμό

Δεν μιλώ για το συγκεκριμένο περιστατικό γιατί δεν γνωρίζω το κατά πόσο υπήρξε υπέρβαση ορίων αμύνης από την πλευρά του ιδιοκτήτη του θερμοκηπίου ..
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Highlander έγραψε: 02 Απρ 2020, 02:53 Αποδέχεσαι ότι η ζωή είναι σημαντικότερη από τα υλικά αντικείμενα που θα σου κλέψουν ή οχι;
Όταν σε κλέψουν, κι ενώ θα είσαι ήρεμος και φιλικός μαζί τους, θα τους το ρωτήσεις και θα προσπαθήσεις να τους πείσεις γι αυτό το πράγμα;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 02 Απρ 2020, 02:56
Highlander έγραψε: 02 Απρ 2020, 02:53 Αποδέχεσαι ότι η ζωή είναι σημαντικότερη από τα υλικά αντικείμενα που θα σου κλέψουν ή οχι;
Όταν σε κλέψουν, κι ενώ θα είσαι ήρεμος και φιλικός μαζί τους, θα τους το ρωτήσεις και θα προσπαθήσεις να τους πείσεις γι αυτό το πράγμα;
Άμα δεν αντιδράσεις και είσαι όσο το δυνατόν πιο κουλ γίνεται τόσο ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος που διατρεχεις.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Highlander έγραψε: 02 Απρ 2020, 02:53
Αγις έγραψε: 02 Απρ 2020, 02:50
Highlander έγραψε: 02 Απρ 2020, 02:44

Αμηχανία;
Τις περισσότερες φορές οι κλοπές δεν έχουν άσχημη κατάληξη πέραν της απώλειας των αντικειμένων.
Τις περισσότερες φορές που θα υπάρξει άσχημη κατάληξη διαβάζεις στην είδηση "αφού το θύμα αντιστάθηκε στους ληστές...."
α ενταξει τοτε - ''θα το ρισκαρουμε '' - οι πιθανοτητες ειναι με το μερος μας - να βγαλουμε και κεικ κ καφε σε ολους θα μηδενιστει ο κινδυνος
μηπως να πηγαινουμε - οτι ζητανε κ θελουν- σε οσους κανουν αιτηση - στο καφενειο να μην κουραζονται ;
Αποδέχεσαι ότι η ζωή είναι σημαντικότερη από τα υλικά αντικείμενα που θα σου κλέψουν ή οχι;
η ζωη των θυματων εχει αξια - για τους θυτες δεν με ενδιαφερει
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Highlander έγραψε: 02 Απρ 2020, 02:54
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 02 Απρ 2020, 02:51
Highlander έγραψε: 02 Απρ 2020, 02:19

Σορι αλλά η ζωή είναι σημαντικότερο αγαθό από τα υλικά αντικείμενα που πιθανόν να σου κλέψουν.
Άρα εμείς οι προλετάριοι δεν θα επαναστατήσουμε με τα όπλα εναντίον της άρχουσας τάξης και των πλουσίων γιατί ...η ζωή έχει μεγαλύτερη αξία από τα υλικά αγαθά τους !!! :smt005:
Δεν είμαι κομμουνιστής
..ούτε καν αριστερός δεν είσαι !!!

Γιατί να συγκρουστούμε εμείς οι εργάτες με τα αφεντικά για ..υλικά αγαθά αφού η ζωή έχει μεγαλύτερη σημασία από αυτά !!!
Και αφού στην σύγκρουση μπορεί να σκοτωθεί και κόσμος !!!
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Highlander έγραψε: 02 Απρ 2020, 02:51

Ποια είναι η λογική αυτού που λες;
Εγώ είπα ότι είναι ασφαλέστερο να μην αντιδράσεις σε ληστές. Τι σχέση έχει η ηλιθιότητα που πέταξες;
Πιεστεύω πως θα ήταν ασφαλέστερο για τους ληστές να μην αντιδράσουν όταν δουν και ακούσουν την κουμπούρα, τι λες;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Αγις έγραψε: 02 Απρ 2020, 02:57
Αγις έγραψε: 02 Απρ 2020, 02:50

α ενταξει τοτε - ''θα το ρισκαρουμε '' - οι πιθανοτητες ειναι με το μερος μας - να βγαλουμε και κεικ κ καφε σε ολους θα μηδενιστει ο κινδυνος
μηπως να πηγαινουμε - οτι ζητανε κ θελουν- σε οσους κανουν αιτηση - στο καφενειο να μην κουραζονται ;
Αποδέχεσαι ότι η ζωή είναι σημαντικότερη από τα υλικά αντικείμενα που θα σου κλέψουν ή οχι;
Η ζωή πάντα έχει αξία για οποιονδήποτε μιλάμε. Η αφαίρεση της δικαιολογείται μόνο εφόσον γίνεται στα πλαίσια νόμιμης άμυνας.
Πάντως εγώ εν προκειμένω σε ρώτησα κάτι άλλο δηλαδή εάν βάζεις τη ζωή σου όταν πέφτεις θύμα κλοπής πάνω από τα αντικείμενα που πιθανόν να σου κλέψουν.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Τον Παπαδημουλη που έχει στοκαρει ένα μίνι μάρκετ, επιτρέπεται να πάνε να του κλέψουν τίποτα τα κατατρεγμενα απο την μοίρα, τον ιμπεριαλισμό και τον ρατσισμό, παιδιά από το Αφγανιστάν;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Highlander

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 02 Απρ 2020, 02:58
Πιεστεύω πως θα ήταν ασφαλέστερο για τους ληστές να μην αντιδράσουν όταν δουν και ακούσουν την κουμπούρα, τι λες;
Αυτό που λες είναι κυριολεκτικά μια ηλιθιοτητα που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που συζηταμε.Σε αυτό που λέω είσαι σε θέση να επιχειρηματολογήσεις ή όχι;
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Υπόψιν η περιουσία μου σαν αγροτης έχει μεγάλη αξία για την ζωή μου
Αν μου την καταστρέψει αναίτια και άδικα κάποιος μου καταστρέφει την ζωή και το μέλλον μου και μπορεί να με οδηγήσει στην αυτοκτονία
Αφού λοιπόν θα καταστραφω που θα καταστραφω οικονομικά ...ας τον σκοτώσω κι αυτόν ώστε να πάω στην φυλακή ικανοποιημένος !!!
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Highlander έγραψε: 02 Απρ 2020, 03:02
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 02 Απρ 2020, 02:58

Αυτό που λες είναι κυριολεκτικά μια ηλιθιοτητα που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που συζηταμε.Σε αυτό που λέω είσαι σε θέση να επιχειρηματολογήσεις ή όχι;
Αυτό που έγραψα είναι ακριβώς αυτό που είπες. Το ότι είναι ηλίθιο το καταλάβαμε όλοι.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Highlander έγραψε: 02 Απρ 2020, 03:00
Αγις έγραψε: 02 Απρ 2020, 02:57

Η ζωή πάντα έχει αξία για οποιονδήποτε μιλάμε. Η αφαίρεση της δικαιολογείται μόνο εφόσον γίνεται στα πλαίσια νόμιμης άμυνας.
Πάντως εγώ εν προκειμένω σε ρώτησα κάτι άλλο δηλαδή εάν βάζεις τη ζωή σου όταν πέφτεις θύμα κλοπής πάνω από τα αντικείμενα που πιθανόν να σου κλέψουν.
δεν με ενδιαφερει η ευτυχια και η καλοζωια εγκληματιων
Τη ζωη μου την βαζω πανω απο τα υλικα αγαθα - την ζωη τους οχι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”