είχα ξεκινήσει πρώτη σεζόν , τη βρήκα ενδιαφέρουσα. Το παράτησα γιατί τα ποσά μου φαίνονταν μη ρεαλιστικά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είδα στο Netflix
Re: Είδα στο Netflix
Μόλις το σχολίασα στο άλλο νήμα.
Ανυπομονώ να δω!
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
Χαχα το είδα το σχόλιο μόλις. Μου άρεσε πολύ, ενώ δεν με τραβούσε σαν υπόθεση. Μακάρι να σου αρέσει (περιμένω σχόλια!)
Θα το δω και θα σου πω.
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
Προσπάθησα δύο φορές να δω το πρώτο επεισόδιο...
Θες λάθος ώρα; θες τα λόγια του παπά; με. Πήρε ο ύπνος και τις δύο...
Θέλω όμως να το δω.
Και το ανορθ θέλω να δω.
Η αλήθεια είναι ότι κουράζει λίγο. Νιώθω ότι είναι περιττό που χρησιμοποιούν τον χαρακτήρα του Freud σε αυτή την σειρά και τον έχουν κάνει πολύ... χμ.. φλώρο!Custom_F έγραψε: 01 Απρ 2020, 00:20
Θέλω όμως να το δω.
Και το ανορθ θέλω να δω.
Φιλική συμβουλή μην έχεις φαγητό δίπλα σου όταν θα το βλέπεις.
Ααααααα ναι ε;Frozen έγραψε: 01 Απρ 2020, 00:24Η αλήθεια είναι ότι κουράζει λίγο. Νιώθω ότι είναι περιττό που χρησιμοποιούν τον χαρακτήρα του Freud σε αυτή την σειρά και τον έχουν κάνει πολύ... χμ.. φλώρο!Custom_F έγραψε: 01 Απρ 2020, 00:20
Θέλω όμως να το δω.
Και το ανορθ θέλω να δω.![]()
Φιλική συμβουλή μην έχεις φαγητό δίπλα σου όταν θα το βλέπεις.![]()
Δε βλέπω να το βλέπω...
Θα ξεράσεις φιλενάδα!Custom_F έγραψε: 01 Απρ 2020, 00:25Ααααααα ναι ε;Frozen έγραψε: 01 Απρ 2020, 00:24Η αλήθεια είναι ότι κουράζει λίγο. Νιώθω ότι είναι περιττό που χρησιμοποιούν τον χαρακτήρα του Freud σε αυτή την σειρά και τον έχουν κάνει πολύ... χμ.. φλώρο!Custom_F έγραψε: 01 Απρ 2020, 00:20
Θέλω όμως να το δω.
Και το ανορθ θέλω να δω.![]()
Φιλική συμβουλή μην έχεις φαγητό δίπλα σου όταν θα το βλέπεις.![]()
Δε βλέπω να το βλέπω...![]()
Έλα, το είδα.
Καλό ήταν, αργό πολύ βέβαια και κάποια ζητήματα δεν τα ξεδιπλώνει όσο θα ήθελα. Συγκινητική υπόθεση δε λέω αλλά εντάξει.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Έπος
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Ε τώρα Casa de Papel!!!Frozen έγραψε: 01 Απρ 2020, 20:54Έλα, το είδα.stella έγραψε: 01 Απρ 2020, 00:17
Χαχα το είδα το σχόλιο μόλις. Μου άρεσε πολύ, ενώ δεν με τραβούσε σαν υπόθεση. Μακάρι να σου αρέσει (περιμένω σχόλια!)![]()
![]()
Καλό ήταν, αργό πολύ βέβαια και κάποια ζητήματα δεν τα ξεδιπλώνει όσο θα ήθελα. Συγκινητική υπόθεση δε λέω αλλά εντάξει.![]()
Α το έχω δει. Όλους τους κύκλους!stella έγραψε: 02 Απρ 2020, 11:59Ε τώρα Casa de Papel!!!Frozen έγραψε: 01 Απρ 2020, 20:54Έλα, το είδα.stella έγραψε: 01 Απρ 2020, 00:17
Χαχα το είδα το σχόλιο μόλις. Μου άρεσε πολύ, ενώ δεν με τραβούσε σαν υπόθεση. Μακάρι να σου αρέσει (περιμένω σχόλια!)![]()
![]()
Καλό ήταν, αργό πολύ βέβαια και κάποια ζητήματα δεν τα ξεδιπλώνει όσο θα ήθελα. Συγκινητική υπόθεση δε λέω αλλά εντάξει.![]()
![]()
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Βγαίνει η καινούρια σεζόν αύριο ή μεθαύριο.
Οντως; τόσο γρήγορα;
Αύριο στις 10:00 πμ (not that I am counting!) 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 869 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
-
- 23 Απαντήσεις