!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Jason Αντιγόνη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Jason Αντιγόνη
Δεν αναφέρεται πουθενά αν η απόπειρα έγινε πριν ή μετά τη μετάβαση ούτε για τι κοινωνίες μιλάμε. Αν μιλάμε για κάποια κλειστή κοινωνία που επικρίνουν το άτομο, λογικό είναι. Δεν υπάρχει άλλος λόγος που γίνονται οι απόπειρες. Δυστυχώς είναι ένα μεγάλο φορτίο και τα άτομα αυτά ταλαιπωρούνται από μικρά παιδιά. Αν δεν έχουν υποστηρικτικό περιβάλλον είναι δύσκολα τα πράγματα. Ευτυχώς πάντως αλλάζουν σιγά σιγά τα πράγματα.
Η ενδεδειγμένη θεραπεία για τη δυσφορία φύλου είναι η μετάβαση σύμφωνα με την ψυχιατρική. Αν έχεις να προτείνεις κάτι άλλο ως σοβαρός και αναγνωρισμένος επιστήμονας, είμαι σίγουρος πως η ιατρική κοινότητα δεν θα γελάσει με τις ασυναρτησίες σου, αλλά θα ακούσει όσες πολύτιμες μπαρούφες έχεις να πεις. Καταντάς αηδία.
Η ενδεδειγμένη θεραπεία για τη δυσφορία φύλου είναι η μετάβαση σύμφωνα με την ψυχιατρική. Αν έχεις να προτείνεις κάτι άλλο ως σοβαρός και αναγνωρισμένος επιστήμονας, είμαι σίγουρος πως η ιατρική κοινότητα δεν θα γελάσει με τις ασυναρτησίες σου, αλλά θα ακούσει όσες πολύτιμες μπαρούφες έχεις να πεις. Καταντάς αηδία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kalorifer την 08 Απρ 2018, 23:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αισθάνομαι υπερήφανος!
φίλε καλ είσαι σε καλά χέρια.
φίλε καλ είσαι σε καλά χέρια.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- hellegennes
Τράβα διάβασε την έρευνα αντί να ψελλίζεις δικαιολογίες και αντιρρήσεις από το μυαλό σου. Μιλάμε για την Αμερική και για μετά την μετάβαση. Link στην μελέτη έδωσα, δεν δικαιολογείσαι να μην διαβάσεις μια έρευνα για ένα θέμα που υποτίθεται ότι σε ενδιαφέρει.kalorifer έγραψε: 08 Απρ 2018, 23:49 Δεν αναφέρεται πουθενά αν η απόπειρα έγινε πριν ή μετά τη μετάβαση ούτε για τι κοινωνίες μιλάμε. Αν μιλάμε για κάποια κλειστή κοινωνία που επικρίνουν το άτομο, λογικό είναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Otto Weininger
Ο,τι να'ναι.kalorifer έγραψε: 08 Απρ 2018, 23:49 Δεν αναφέρεται πουθενά αν η απόπειρα έγινε πριν ή μετά τη μετάβαση ούτε για τι κοινωνίες μιλάμε. Αν μιλάμε για κάποια κλειστή κοινωνία που επικρίνουν το άτομο, λογικό είναι. Δεν υπάρχει άλλος λόγος που γίνονται οι απόπειρες. Δυστυχώς είναι ένα μεγάλο φορτίο και τα άτομα αυτά ταλαιπωρούνται από μικρά παιδιά. Αν δεν έχουν υποστηρικτικό περιβάλλον είναι δύσκολα τα πράγματα. Ευτυχώς πάντως αλλάζουν σιγά σιγά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
hellegennes έγραψε: 08 Απρ 2018, 23:52Τράβα διάβασε την έρευνα αντί να ψελλίζεις δικαιολογίες και αντιρρήσεις από το μυαλό σου. Μιλάμε για την Αμερική και για μετά την μετάβαση. Link στην μελέτη έδωσα, δεν δικαιολογείσαι να μην διαβάσεις μια έρευνα για ένα θέμα που υποτίθεται ότι σε ενδιαφέρει.kalorifer έγραψε: 08 Απρ 2018, 23:49 Δεν αναφέρεται πουθενά αν η απόπειρα έγινε πριν ή μετά τη μετάβαση ούτε για τι κοινωνίες μιλάμε. Αν μιλάμε για κάποια κλειστή κοινωνία που επικρίνουν το άτομο, λογικό είναι.
Έχω απαντήσει πολλάκις. Ή δεν ξέρεις ανάγνωση ή δεν καταλαβαίνεις ή κάνεις τον χαζό. Εγώ μαντεύω πως συμβαίνει το δεύτερο.
Otto Weininger έγραψε: 08 Απρ 2018, 23:53Ο,τι να'ναι.kalorifer έγραψε: 08 Απρ 2018, 23:49 Δεν αναφέρεται πουθενά αν η απόπειρα έγινε πριν ή μετά τη μετάβαση ούτε για τι κοινωνίες μιλάμε. Αν μιλάμε για κάποια κλειστή κοινωνία που επικρίνουν το άτομο, λογικό είναι. Δεν υπάρχει άλλος λόγος που γίνονται οι απόπειρες. Δυστυχώς είναι ένα μεγάλο φορτίο και τα άτομα αυτά ταλαιπωρούνται από μικρά παιδιά. Αν δεν έχουν υποστηρικτικό περιβάλλον είναι δύσκολα τα πράγματα. Ευτυχώς πάντως αλλάζουν σιγά σιγά.
Ο δεύτερος επιστήμονας του θέματος
LOL^100
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Σας ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα, αλλά δε νομίζω πως θα ευκαιρούσα να γνωρίζω κάποιον. Μένω αρκετά μακριά.
Από όλα τα πρόσωπα που έχει αλλάξει ο kalorifer, ο πιο συμπαθής μου ήταν ο Δαβίδ.
Δεν θα έκανα ποτέ εγγραφή σε κανένα φόρουμ με το όνομα Δαβίδ.
λίγη προσοχή με τα πρόναουνς πολ, λίγη προσοχή.Μηχανικός έγραψε: 08 Απρ 2018, 23:56 Από όλα τα πρόσωπα που έχει αλλάξει ο kalorifer, ο πιο συμπαθής μου ήταν ο Δαβίδ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μην τους παρεξηγείς. Απλά ο Ηράκλειτος επειδή κατοικεί στην υπερβόρεια έχει ένα θέμα με τους καταυλακιώτες.kalorifer έγραψε: 08 Απρ 2018, 23:56 Σας ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα, αλλά δε νομίζω πως θα ευκαιρούσα να γνωρίζω κάποιον. Μένω αρκετά μακριά.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Μηχανικός έγραψε: 08 Απρ 2018, 23:56 Από όλα τα πρόσωπα που έχει αλλάξει ο kalorifer, ο πιο συμπαθής μου ήταν ο Δαβίδ.
Ρε παιδιά γιατί δεν τον δέχεστε όπως είναι; Είναι ο Καλοριφέρ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 09 Απρ 2018, 00:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
Είμαι από νησί προς τα νότια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 606 Προβολές
-