!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Jason Αντιγόνη

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
kalorifer

Re: Jason Αντιγόνη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kalorifer »

Δεν αναφέρεται πουθενά αν η απόπειρα έγινε πριν ή μετά τη μετάβαση ούτε για τι κοινωνίες μιλάμε. Αν μιλάμε για κάποια κλειστή κοινωνία που επικρίνουν το άτομο, λογικό είναι. Δεν υπάρχει άλλος λόγος που γίνονται οι απόπειρες. Δυστυχώς είναι ένα μεγάλο φορτίο και τα άτομα αυτά ταλαιπωρούνται από μικρά παιδιά. Αν δεν έχουν υποστηρικτικό περιβάλλον είναι δύσκολα τα πράγματα. Ευτυχώς πάντως αλλάζουν σιγά σιγά τα πράγματα.

Η ενδεδειγμένη θεραπεία για τη δυσφορία φύλου είναι η μετάβαση σύμφωνα με την ψυχιατρική. Αν έχεις να προτείνεις κάτι άλλο ως σοβαρός και αναγνωρισμένος επιστήμονας, είμαι σίγουρος πως η ιατρική κοινότητα δεν θα γελάσει με τις ασυναρτησίες σου, αλλά θα ακούσει όσες πολύτιμες μπαρούφες έχεις να πεις. Καταντάς αηδία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kalorifer την 08 Απρ 2018, 23:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

αισθάνομαι υπερήφανος!
φίλε καλ είσαι σε καλά χέρια.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

kalorifer έγραψε: 08 Απρ 2018, 23:49 Δεν αναφέρεται πουθενά αν η απόπειρα έγινε πριν ή μετά τη μετάβαση ούτε για τι κοινωνίες μιλάμε. Αν μιλάμε για κάποια κλειστή κοινωνία που επικρίνουν το άτομο, λογικό είναι.
Τράβα διάβασε την έρευνα αντί να ψελλίζεις δικαιολογίες και αντιρρήσεις από το μυαλό σου. Μιλάμε για την Αμερική και για μετά την μετάβαση. Link στην μελέτη έδωσα, δεν δικαιολογείσαι να μην διαβάσεις μια έρευνα για ένα θέμα που υποτίθεται ότι σε ενδιαφέρει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

kalorifer έγραψε: 08 Απρ 2018, 23:49 Δεν αναφέρεται πουθενά αν η απόπειρα έγινε πριν ή μετά τη μετάβαση ούτε για τι κοινωνίες μιλάμε. Αν μιλάμε για κάποια κλειστή κοινωνία που επικρίνουν το άτομο, λογικό είναι. Δεν υπάρχει άλλος λόγος που γίνονται οι απόπειρες. Δυστυχώς είναι ένα μεγάλο φορτίο και τα άτομα αυτά ταλαιπωρούνται από μικρά παιδιά. Αν δεν έχουν υποστηρικτικό περιβάλλον είναι δύσκολα τα πράγματα. Ευτυχώς πάντως αλλάζουν σιγά σιγά.
Ο,τι να'ναι.

Let them make the first mistake. We make the last move.

kalorifer

hellegennes έγραψε: 08 Απρ 2018, 23:52
kalorifer έγραψε: 08 Απρ 2018, 23:49 Δεν αναφέρεται πουθενά αν η απόπειρα έγινε πριν ή μετά τη μετάβαση ούτε για τι κοινωνίες μιλάμε. Αν μιλάμε για κάποια κλειστή κοινωνία που επικρίνουν το άτομο, λογικό είναι.
Τράβα διάβασε την έρευνα αντί να ψελλίζεις δικαιολογίες και αντιρρήσεις από το μυαλό σου. Μιλάμε για την Αμερική και για μετά την μετάβαση. Link στην μελέτη έδωσα, δεν δικαιολογείσαι να μην διαβάσεις μια έρευνα για ένα θέμα που υποτίθεται ότι σε ενδιαφέρει.

Έχω απαντήσει πολλάκις. Ή δεν ξέρεις ανάγνωση ή δεν καταλαβαίνεις ή κάνεις τον χαζό. Εγώ μαντεύω πως συμβαίνει το δεύτερο.
kalorifer

Otto Weininger έγραψε: 08 Απρ 2018, 23:53
kalorifer έγραψε: 08 Απρ 2018, 23:49 Δεν αναφέρεται πουθενά αν η απόπειρα έγινε πριν ή μετά τη μετάβαση ούτε για τι κοινωνίες μιλάμε. Αν μιλάμε για κάποια κλειστή κοινωνία που επικρίνουν το άτομο, λογικό είναι. Δεν υπάρχει άλλος λόγος που γίνονται οι απόπειρες. Δυστυχώς είναι ένα μεγάλο φορτίο και τα άτομα αυτά ταλαιπωρούνται από μικρά παιδιά. Αν δεν έχουν υποστηρικτικό περιβάλλον είναι δύσκολα τα πράγματα. Ευτυχώς πάντως αλλάζουν σιγά σιγά.
Ο,τι να'ναι.

Ο δεύτερος επιστήμονας του θέματος :c020:
parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn »

sys3x έγραψε: 08 Απρ 2018, 23:46
kalorifer έγραψε: 08 Απρ 2018, 23:44
sys3x έγραψε: 08 Απρ 2018, 23:42

από μακριά πως σου φαίνεται;

Αθήνα έχω να πάω από τότε που σπούδαζα, δεν ανεβαίνω συχνά. Από κοντά δεν έχει τύχει να το δω ποτέ. Το γκούγκλαρα, δεν μου αρέσει ιδιαίτερα.
Τον κύριο Ηράκλειτο σας τον έχουμε γνωρίσει;
LOL^100
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
kalorifer

Σας ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα, αλλά δε νομίζω πως θα ευκαιρούσα να γνωρίζω κάποιον. Μένω αρκετά μακριά.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Από όλα τα πρόσωπα που έχει αλλάξει ο kalorifer, ο πιο συμπαθής μου ήταν ο Δαβίδ.
kalorifer

Δεν θα έκανα ποτέ εγγραφή σε κανένα φόρουμ με το όνομα Δαβίδ.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Μηχανικός έγραψε: 08 Απρ 2018, 23:56 Από όλα τα πρόσωπα που έχει αλλάξει ο kalorifer, ο πιο συμπαθής μου ήταν ο Δαβίδ.
λίγη προσοχή με τα πρόναουνς πολ, λίγη προσοχή.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn »

kalorifer έγραψε: 08 Απρ 2018, 23:56 Σας ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα, αλλά δε νομίζω πως θα ευκαιρούσα να γνωρίζω κάποιον. Μένω αρκετά μακριά.
Μην τους παρεξηγείς. Απλά ο Ηράκλειτος επειδή κατοικεί στην υπερβόρεια έχει ένα θέμα με τους καταυλακιώτες.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Μηχανικός έγραψε: 08 Απρ 2018, 23:56 Από όλα τα πρόσωπα που έχει αλλάξει ο kalorifer, ο πιο συμπαθής μου ήταν ο Δαβίδ.

Ρε παιδιά γιατί δεν τον δέχεστε όπως είναι; Είναι ο Καλοριφέρ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 09 Απρ 2018, 00:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
kalorifer

parafrwn έγραψε: 08 Απρ 2018, 23:57
kalorifer έγραψε: 08 Απρ 2018, 23:56 Σας ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα, αλλά δε νομίζω πως θα ευκαιρούσα να γνωρίζω κάποιον. Μένω αρκετά μακριά.
Μην τους παρεξηγείς. Απλά ο Ηράκλειτος επειδή κατοικεί στην υπερβόρεια έχει ένα θέμα με τους καταυλακιώτες.

Είμαι από νησί προς τα νότια.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”