Αρα ανα πασα στιγμη με χαμηλο ανοσοποιητικο θα ξαναβγαινει στην επιφανεια;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Γιατί υπάρχουν και πράγματα που φοβούνται και δεν τα λένε.Arisvilla έγραψε: 31 Μαρ 2020, 19:00Μα όμως όλα τα μέτρα που παίρνουν όλες σχεδόν οι κυβερνήσεις του κόσμου είναι προς την κατεύθυνση να μην περάσει τώρα τον ιο ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού.
Είχα ακούσει ένα Γάλλο καθηγητή που είπε ότι φανταστείτε ο ιός να είναι φτιαγμένος σε εργαστήριο και κά'ποιοι να πεθαίνουν άμεσα και οι ασυπτωματικοί να πεθάνουν μετά από ένα χρόνο ή δύο.
Δεν τον ξέρουμε τον ιό προστατευόμαστε και τον μαθαίνουμε.
Άρα υπάρχουν και πράγματα που φοβούνται και δεν τα λένε.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν μέσα στη διάρκεια ενός εξαμήνου, ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού έχει περάσει την ίωση, αυτοί που θα έχουν γίνει καλά, καλό θα είναι να προσέχουν υπερβολικά την υγεία τους γιατί όλο το ιατρικό σύστημα θα έχει καταρρεύσει. Βασικό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Από που προκύπτει αυτό;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Σκέψη μηχανικού.
- NewModelArmy
5 νεκρούς ομογενείς στην Αμερική.
αν έχουν δίκιο αυτοί εδώ, μετά την πρώτη προσβολή, το ανοσοποιητικό ήδη εξασθενίζειNostalgia έγραψε: 31 Μαρ 2020, 19:04
Αρα ανα πασα στιγμη με χαμηλο ανοσοποιητικο θα ξαναβγαινει στην επιφανεια;
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/32161940
Έχουμε ξεπεράσει τα 100.000 κρούσματα παγκοσμίως και τις 10000 θανάτους την ημέρα.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Ο φόβος δεν αφορά μόνον στον ιό αλλά και στις αλληλεπιδράσεις των φαρμάκων. Είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα για να καταλήξουν σε κάποια στοιχειωδώς σταθερά συμπεράσματα, ώστε να προχωρήσουν σε μαζική παραγωγή εμβολίων.Niki έγραψε: 31 Μαρ 2020, 19:04Γιατί υπάρχουν και πράγματα που φοβούνται και δεν τα λένε.Arisvilla έγραψε: 31 Μαρ 2020, 19:00Μα όμως όλα τα μέτρα που παίρνουν όλες σχεδόν οι κυβερνήσεις του κόσμου είναι προς την κατεύθυνση να μην περάσει τώρα τον ιο ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού.Μηχανικός έγραψε: 31 Μαρ 2020, 18:55
Μπα, όταν ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού έχει περάσει την ίωση και έχει γίνει καλά αυτοί θα κυκλοφορούν χωρίς φόβο.
Είχα ακούσει ένα Γάλλο καθηγητή που είπε ότι φανταστείτε ο ιός να είναι φτιαγμένος σε εργαστήριο και κά'ποιοι να πεθαίνουν άμεσα και οι ασυπτωματικοί να πεθάνουν μετά από ένα χρόνο ή δύο.
Δεν τον ξέρουμε τον ιό προστατευόμαστε και τον μαθαίνουμε.
Άρα υπάρχουν και πράγματα που φοβούνται και δεν τα λένε.
Αυτό που είναι φάρμακο για τον ένα οργανισμό, μπορεί να είναι φαρμάκι για κάποιον άλλον.
Κι αυτό δεν ισχύει μόνον για τον κορονοϊό αλλά για τα πάντα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Veni Vidi Vici
Τώρα που σας (ξανα)διαβάζω, δεν προσδίδει τίποτα όλη αυτή η συζήτηση, πουθενά και σε κανέναν.
Βαθυστόχαστες αναλύσεις, προβλέψεις, αμφιλεγόμενες μελέτες, πληροφόρηση νεκρό προς νεκρό...μόνο κακό κάνει σε ανθρώπους ημιαποκλεισμένους.
Παντού μαυρίλα.
Απλά αποδεχτείτε το γεγονός ότι μια μέρα όλοι μας θα πεθάνετε και πως κάποιοι από σας δεν θα δούνε άλλο καλοκαίρι και πάμε παρακάτου.
Βαθυστόχαστες αναλύσεις, προβλέψεις, αμφιλεγόμενες μελέτες, πληροφόρηση νεκρό προς νεκρό...μόνο κακό κάνει σε ανθρώπους ημιαποκλεισμένους.
Παντού μαυρίλα.
Απλά αποδεχτείτε το γεγονός ότι μια μέρα όλοι μας θα πεθάνετε και πως κάποιοι από σας δεν θα δούνε άλλο καλοκαίρι και πάμε παρακάτου.
Αlea jacta est
Εγώ ξέρω τι να περιμένω μετά. Αντιλαϊκά μέτρα περιμένω.
Εσύ δεν μας λες ευθέως τι θες και το γυροφερνεις από εδώ και από εκεί. Θες ανοσία αγέλης; Να πιάσουμε πικ για να μην επηρεαστεί η οικονομία; Πες το να ξερουμε,. Δεν έχουν νόημα τα τόσα ποστ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1627 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 26 Απαντήσεις