!!! DEVELOPMENT MODE !!!

απαγόρευση κυκλοφορίας;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: απαγόρευση κυκλοφορίας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2020, 13:50
Γιατί και εσύ μεγάλο παιδί είσαι και θυμάσαι πολύ καλά ότι στην αρχή της υγειονομικής κρίσης έλεγαν παντού ότι η χειρουργική μάσκα δεν σε προστατεύει...
έλεγαν επίσης ότι προστατεύει τους άλλους.

Ξέρεις, εκείνους που γράφει στα κρεμασμένα αρχίδια του ο πασόκος που πετάγεται για ένα βιτάμ.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2020, 13:40
Γιατί ως γνωστόν αν δεν κάνεις τζίρο στο κατάστημα 50 ευρώ δεν είναι ψώνια.

Πάτε καλά ρε ή σας έχει βαρέσει ο κορονοϊός στο κεφάλι;

Νομίζετε ότι όλος ο κόσμος κατοικεί σε σπίτια όπως αυτά στα τουρκοσήριαλ που βλέπετε και όχι σε 40 τετραγωνικά που δεν χωράει ούτε για να τεντωθεί...
Ρε μεγάλε δεν είμαστε σε διακοπές. Δε γίνεται ο άλλος να βγαίνει 10 φορές την εβδομάδα για την καύλα του και για να πάρει ένα βιταμ. Όσο περισσότερο βγαίνει τόσο πιθανότερο είναι είτε να κολλήσει είτε να μεταδωσει τον ιό Οι μετακινήσεις οπως λέει και η πολιτική προστασία πρέπει να είναι οι απολύτως αναγκαίες.

Αυτό σημαίνει ότι τα ψώνια πρέπει να γίνονται συνολικά. Και σε χαμοκελα να μένει κάποιος, ψώνια αξίας 100 ευρώ κάπου θα βρει να τα βάλει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Namrail την 31 Μαρ 2020, 13:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Εγώ πάντως δεν πολυβγαίνω αλλά αν δω γέρο να φτύνει ορκίζομαι ότι θα τον βάλω να τα γλείψει από το δρόμο.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

stergiosbik έγραψε: 31 Μαρ 2020, 13:45

Νομίζετε ότι όλος ο κόσμος κατοικεί σε σπίτια όπως αυτά στα τουρκοσήριαλ που βλέπετε και όχι σε 40 τετραγωνικά που δεν χωράει ούτε για να τεντωθεί...
Μαλλον κατι δεν εχεις πιασει καλα ολες αυτες τις ημερες.
Αν δεν καταλαβαινεις γιατι ειναι λαθος το να βγαινεις να αγορασεις ενα μονο πραγμα αντι να κανεις κουμαντο και να κανεις τα ψωνια μαζεμενα μια στο τοσο,δεν θα κατσω εγω να σου το εξηγησω.Μεγαλο παιδι εισαι.
Α,και ολα αυτα χωρις κανενα μετρο προστασιας.
Ποιο είναι το μέτρο προστασίας; Το αντισηπτικό ή η χειρουργική μάσκα;

Γιατί και εσύ μεγάλο παιδί είσαι και θυμάσαι πολύ καλά ότι στην αρχή της υγειονομικής κρίσης έλεγαν παντού ότι η χειρουργική μάσκα δεν σε προστατεύει...

Όσον αφορά τα μαζεμένα ψώνια, άραγε, τι είναι πιο επικίνδυνο; Ή παρατεταμένη έκθεση σε έναν χώρο που κυκλοφορεί ο ιός ή οι πολλές μικρές επισκέψεις;

Για τα πυρηνικά και τα χημικά λένε το δεύτερο. Για τους ιούς και τα βακτήρια περιμένω κάποια μελέτη...
Α,καλα καταλαβα.
Δεν εχει νοημα να συζηταμε.Πιστευε οτι καταλαβαινεις.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

foscilis έγραψε: 31 Μαρ 2020, 13:52
έλεγαν επίσης ότι προστατεύει τους άλλους.

Ξέρεις, εκείνους που γράφει στα κρεμασμένα αρχίδια του ο πασόκος που πετάγεται για ένα βιτάμ.
Δηλαδή, είναι αλήθεια ότι έλεγαν ότι η μάσκα δεν σε προστατεύει αν δεν νοσείς και να μην τις φοράνε άδικα;
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

foscilis έγραψε: 31 Μαρ 2020, 13:53 Εγώ πάντως δεν πολυβγαίνω αλλά αν δω γέρο να φτύνει ορκίζομαι ότι θα τον βάλω να τα γλείψει από το δρόμο.
Εχω κοντέψει να πλακωθώ με ενα σκασμό τριμάλακες που περπατάνε και χλεπιάζουν τον τόπο. Εκτός απο κωλόγερους, δυστυχως εχω δει να το κανουν και ~35αρηδες+. Μου ειναι απιστευτα σπαστικό να το βλέπω μπροστά μου, μου γυρνάει το ματι. Και ολα αυτά, προ κορωνοιού. Με τα σημερινα δεδομενα,ισως να εκανα και φονο.
Εμπεδοκλής

Namrail έγραψε: 31 Μαρ 2020, 13:52

Ρε μεγάλε δεν είμαστε σε διακοπές. Δε γίνεται ο άλλος να βγαίνει 10 φορές την εβδομάδα για την καύλα του και για να πάρει ένα βιταμ. Όσο περισσότερο βγαίνει τόσο πιθανότερο είναι είτε να κολλήσει είτε να μεταδωσει τον ιό Οι μετακινήσεις οπως λέει και η πολιτική προστασία πρέπει να είναι οι απολύτως αναγκαίες.

Αυτό σημαίνει ότι τα ψώνια πρέπει να γίνονται συνολικά. Και σε χαμοκελα να μένει κάποιος, ψώνια αξίας 100 ευρώ κάπου θα βρει να τα βάλει.
Οπότε αν δεν πας από κορονοϊό θα πας από δηλητηρίαση από χαλασμένα τρόφιμα. Τουλάχιστον δεν θα σε μετρήσουν στα θύματα του ιού...
Tony

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tony »

foscilis έγραψε: 31 Μαρ 2020, 13:42
Namrail έγραψε: 31 Μαρ 2020, 13:38 Πρέπει να κοπεί ο λόγος της άσκησης. Χρησιμοποιείται ως δικαιολογία για ξεπορτισμα.
απλά να μπει χρονικό όριο 15-20 λεπτά, απόσταση καμιά εκατοστή μέτρα από το σπίτι και όποιος παραβιάζει τα μικρά γραμματάκια π.χ. 3 μαζί ή καφές στο χέρι (τι άσκηση είναι αυτή) 2000 πρόστιμο.
Θα είναι πολύ δύσκολη η αστυνόμευση αν μπει χρονικό όριο, άσε που ο άλλος μπορεί να έχει πάνω του 10 εξοδόχαρτα με διαφορετικές ώρες

Πρέπει να απαγορευτεί εντελώς για ένα διάστημα
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Πώς το έχει γραψει ο πίθηκας;

"Έχω ένα κακό συνήθειο στο δρόμο φτύνω,

Αυτός ήμουν, αυτός είμαι και αυτός θα παραμείνω"
Άβαταρ μέλους
foscilis

vantono έγραψε: 31 Μαρ 2020, 13:57
foscilis έγραψε: 31 Μαρ 2020, 13:53 Εγώ πάντως δεν πολυβγαίνω αλλά αν δω γέρο να φτύνει ορκίζομαι ότι θα τον βάλω να τα γλείψει από το δρόμο.
Εχω κοντέψει να πλακωθώ με ενα σκασμό τριμάλακες που περπατάνε και χλεπιάζουν τον τόπο. Εκτός απο κωλόγερους, δυστυχως εχω δει να το κανουν και ~35αρηδες+. Μου ειναι απιστευτα σπαστικό να το βλέπω μπροστά μου, μου γυρνάει το ματι. Και ολα αυτά, προ κορωνοιού. Με τα σημερινα δεδομενα,ισως να εκανα και φονο.
το κάνουν πολύ πιο συχνά όταν τριγύρω είναι μόνο γυναίκες.
Άβαταρ μέλους
vc15

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vc15 »

Τον ιό λογικά είτε τώρα που είναι η έξαρση είτε αργότερα που θα υπάρχει κάποιο πουλ μετάδοσης θα τον κολλήσεις (αφού δε γίνεται να μείνεις κάνα 6μηνο σε καραντίνα)αφού όπως φαίνεται προοπτική για εμβόλιο σύντομα δεν φαίνεται .Έτσι ο φιλτατος και πονηρός μπουμερ σου λέει,αφού ότι είναι να γίνει θα γίνει(βλέπε πόσοι λίγοι αποσωληνονονται ) γιατί να μην βγω και αν κολλησω κόλλησα ,ελπίζοντας πως θα το περάσει σχετικά ελαφρά. Άλλωστε εαν δεν κολλάει και κανένας πως θα κάνουμε σιγά σιγά ανοσία της κοινότητας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vc15 την 31 Μαρ 2020, 14:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

foscilis έγραψε: 31 Μαρ 2020, 13:33
Δεν του είπαν ότι έχει δικαίωμα να πάει για βόλτα. Του είπαν ότι έχει δικαίωμα να πάει για άσκηση. Ξεμούδιασμα στην ουσία. Καθαρά σωματική φάση.
Κ το περπατημα αυτο ειναι στην ουσια. Ειναι μαλιστα μια πολύ καλη, ή μάλλον απαραίτητη ασκηση για καρδιοπαθείς κτλ.
Άβαταρ μέλους
Alphabet
Phorum.gr user: Alphabet

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Alphabet »

Awesomatic έγραψε: 31 Μαρ 2020, 13:12
Ναι και θα φωνάζω και εγώ παρότι έχω βγεί δύο φορές από το σπίτι σε όλη την καραντίνα, ούτε τα σκουπίδια δεν κατεβάζω συχνά και ο κάδος είναι στα δέκα μέτρα από την είσοδο.
A, καλα, θα μας τρελλανετε εσεις. Ειπαμε ο ιος κολλαει με σωματιδια απο βηχα, φτερνισμα και ΙΣΩΣ με επαφη.
Δηλαδη τι φοβασαι αν κατεβεις με τα γαντακια σου στη 12 το βραδυ που δεν κυκλοφορει ουτε γατα για να πεταξεις τα σκουπιδια ή να πας 1/2 φορες την εβδομαδα σε ενα σουπερμαρκετ ή φαρμακειο νωρις το πρωι η λιγο πριν κλεισουν οταν θα υπαρχουν μαξιμουμ 5 ανθρωποι μεσα; Ελεος πια!
Δυο πραγματα ειναι αχωριστα απο το ψεμα, οι πολλες υποσχεσεις και οι πολλες δικαιολογιες.
Εμπεδοκλής

EKPLIKTIKOS έγραψε: 31 Μαρ 2020, 14:02
Δεν του είπαν ότι έχει δικαίωμα να πάει για βόλτα. Του είπαν ότι έχει δικαίωμα να πάει για άσκηση. Ξεμούδιασμα στην ουσία. Καθαρά σωματική φάση.
Κ το περπατημα αυτο ειναι στην ουσια. Ειναι μαλιστα μια πολύ καλη, ή μάλλον απαραίτητη ασκηση για καρδιοπαθείς κτλ.
Και για ψυχικά νοσούντες. Δεν είναι τυχαίο που όλα τα ψυχιατρικά ιδρύματα έχουν μεγάλα περιβόλια και αυλές...

Οι περισσότεροι για κάποιο ανεξήγητο λόγο νομίζουν σωματική άσκηση είναι μόνο αν βγεις και το παίζεις Ρόκυ Μπαλμπόα...
Άβαταρ μέλους
foscilis

EKPLIKTIKOS έγραψε: 31 Μαρ 2020, 14:02
Το ξέρω. Περπατάω 30 χιλιόμετρα την εβδομάδα.

Δεν κρατάω καφέ στο χέρι ούτε έχω δυο φιλενάδες αγκαζέ ούτε σταματάω να πιάσω κουβεντούλα.

ΑΣΚΗΣΗ.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”