!!! DEVELOPMENT MODE !!!
απαγόρευση κυκλοφορίας;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Re: απαγόρευση κυκλοφορίας;
Να σε πιστέψω και εσένα και τον Αλογομούρη αν και δεν έχω καμία υποχρέωση όπως και εσείς αντίστοιχα δενGewponos90 έγραψε: 31 Μαρ 2020, 12:07Εγώ πάω για.δουλεια κάθε μέρα και περναω από 3 δήμους για να φτάσω. Ο Αλογομουρης που ποσταρε χθες κάτι παρόμοιο για την περιοχή του είπε ότι είχε να βγει 12 μερεςΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 31 Μαρ 2020, 11:54 Δηλαδή να το γράψω αλλιώς διαβάζω πολλούς που λένε "πήγα χτες στη τάδε περιοχή και είδα πολύ
κόσμο, ουστ Έλληνες ζώα ουστ" και η απάντηση που μου βγαίνει αβίαστα είναι "Και εσύ ρε μαλάκα
τι δουλειά είχες και βγήκες να τους δεις?"
έχετε την υποχρέωση να πιστέψετε κάποιον "Φιλελέ και Τρολελέ". Που ξέρουμε ότι οι προϋποθέσεις που θέτεις
δεν ισχύουν και για τους άλλους πεζούς? Που ξέρω ότι ένας πεζός δεν είναι φαρμακοποιός ή υπάλληλος σουπερμάρκετ
ή νοσοκομός π.χ. Από την άλλη δε μπορώ να ξέρω πόσο είνα κλεισμένος ο καθένας μέσα στο σπίτι του, φαντάζομαι ότι λίγο πολύ
η μεγάλη για να μη πω η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου έχει κάτσει μέσα για αρκετές μέρες...Ακόμα και αν δεν έχουν
κάτσει, θα σου απαντήσουν αυτό το πράγμα.
- EKPLIKTIKOS
Σε μια πολη 5 εκατομμυρίων ομως υπάρχουν πολλοι σαν εσενα και τον Αλογομουρη. Στην τελικη ας μην επέτρεπαν τη βολτα για άσκηση. Απο τη στιγμή που δίνουν αυτη την επιλογή να μην κατηγορούν τον κοσμο που το κανει.Gewponos90 έγραψε: 31 Μαρ 2020, 12:07
Εγώ πάω για.δουλεια κάθε μέρα και περναω από 3 δήμους για να φτάσω. Ο Αλογομουρης που ποσταρε χθες κάτι παρόμοιο για την περιοχή του είπε ότι είχε να βγει 12 μερες
Στην Ισπανία έχουν απαγορέψει όλα τα ποδήλατα και δεν δίνουν άδεια για προπόνηση ούτε στους παγκόσμιους πρωταθλητές ποδηλάτου που έχουν.EKPLIKTIKOS έγραψε: 31 Μαρ 2020, 12:28
Σε μια πολη 5 εκατομμυρίων ομως υπάρχουν πολλοι σαν εσενα και τον Αλογομουρη. Στην τελικη ας μην επέτρεπαν τη βολτα για άσκηση. Απο τη στιγμή που δίνουν αυτη την επιλογή να μην κατηγορούν τον κοσμο που το κανει.
- EKPLIKTIKOS
Καλα κανουν, ας το κανουν κ εδω κ εγω δεν εχω κανένα πρόβλημα. Ειμαι νομοταγης πολίτηςΜηχανικός έγραψε: 31 Μαρ 2020, 12:31
Στην Ισπανία έχουν απαγορέψει όλα τα ποδήλατα και δεν δίνουν άδεια για προπόνηση ούτε στους παγκόσμιους πρωταθλητές ποδηλάτου που έχουν.
Ομως βρίζουν τον κοσμο που παει βολτα ενω του λένε οτι έχει κάθε δικαίωμα.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
EKPLIKTIKOS έγραψε: 31 Μαρ 2020, 12:28Σε μια πολη 5 εκατομμυρίων ομως υπάρχουν πολλοι σαν εσενα και τον Αλογομουρη. Στην τελικη ας μην επέτρεπαν τη βολτα για άσκηση. Απο τη στιγμή που δίνουν αυτη την επιλογή να μην κατηγορούν τον κοσμο που το κανει.Gewponos90 έγραψε: 31 Μαρ 2020, 12:07
Εγώ πάω για.δουλεια κάθε μέρα και περναω από 3 δήμους για να φτάσω. Ο Αλογομουρης που ποσταρε χθες κάτι παρόμοιο για την περιοχή του είπε ότι είχε να βγει 12 μερες
Α ότι τα μέτρα πρέπει να αυστηροποιηθουν δεν διαφωνώ
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Υπάρχει όριο παραμονής σε εξωτερικό χώρο για άσκηση;
Kαι εμένα. Αλλά που. Έχω υποστεί απαγόρευση κυκλοφορίας από πολύ πιο πριν. Αυτοί θέλουν να πεθάνω εγώ και εγώ αυτοί. Ο καθένας για τα δικά του συμφέροντα. Μόνο που εγώ είμαι στην έδρα μου και έχω το δίκαιο με το μέρος μου. Ελπίζω ο θεός να βοηθήσει.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 31 Μαρ 2020, 12:13 Εμένα με συμφέρει προσωπικά να ψοφήσουν πολλοί άλλοι. Έχω τους δικούς μου λόγους. Όχι με άρση μέτρων αλλά με ατομική ευθύνη. Φυσική επιλογή.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
EKPLIKTIKOS έγραψε: 31 Μαρ 2020, 12:35Καλα κανουν, ας το κανουν κ εδω κ εγω δεν εχω κανένα πρόβλημα. Ειμαι νομοταγης πολίτηςΜηχανικός έγραψε: 31 Μαρ 2020, 12:31
Στην Ισπανία έχουν απαγορέψει όλα τα ποδήλατα και δεν δίνουν άδεια για προπόνηση ούτε στους παγκόσμιους πρωταθλητές ποδηλάτου που έχουν.![]()
επιτελους καποιος το ειπε
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- EKPLIKTIKOS
Εχω καταλάβει πως οχι, ειναι στη διακριτική ευχέρεια του ελεγκτή. Ειπαν ομως οτι θα μπει.
Θα αρχίζουν να τσιριζουν για δικαιώματα πάλι...EKPLIKTIKOS έγραψε: 31 Μαρ 2020, 12:47Εχω καταλάβει πως οχι, ειναι στη διακριτική ευχέρεια του ελεγκτή. Ειπαν ομως οτι θα μπει.
- Golden Age
Κι εδώ στη φραπεδούπολη, μια απο τα ίδια...
- Golden Age
Ο ιός που το καθεστώς της Κίνας άφησε να διαδοθεί σε όλο τον πλανήτη για να μην έχουν οικονομικές ζημίες εσωτερικά, είναι τέτοιων προδιαγραφών που η πρόληψή του απαιτεί μέτρα σαν αυτά της Κίνας (τουλάχιστον).
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Ναι και θα φωνάζω και εγώ παρότι έχω βγεί δύο φορές από το σπίτι σε όλη την καραντίνα, ούτε τα σκουπίδια δεν κατεβάζω συχνά και ο κάδος είναι στα δέκα μέτρα από την είσοδο.
Ήξεραν πολύ καλά τι θα γίνει με τους συνταξιούχους. Κάθε μήνα που δίνονται οι συντάξεις συμβαίνει το ακριβώς ίδιο πράγμα. Ακριβώς το ίδιο... Μπορούσαν να ειχαν προγραμματίσει κάτι από τότε που άρχισε η καραντίνα εφόσον είναι γνωστό πως λειτουργούν οι παππούδες. Οτι δεν το έκαναν είναι δικό τους λάθος, όχι δικό μας για να φάμε και επιπλέον περιορισμούς στις ώρες κυκλοφορίας.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
talaipwros
Βρίζουν, δεν τον πανε φυλακή.EKPLIKTIKOS έγραψε: 31 Μαρ 2020, 12:35Καλα κανουν, ας το κανουν κ εδω κ εγω δεν εχω κανένα πρόβλημα. Ειμαι νομοταγης πολίτηςΜηχανικός έγραψε: 31 Μαρ 2020, 12:31
Στην Ισπανία έχουν απαγορέψει όλα τα ποδήλατα και δεν δίνουν άδεια για προπόνηση ούτε στους παγκόσμιους πρωταθλητές ποδηλάτου που έχουν.![]()
Ο ένας έχει δικαίωμα να ειναι ζωντοβολο, αντίστοιχα ο άλλος έχει δικαίωμα να τον βριζει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1288 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 298 Απαντήσεις