!!! DEVELOPMENT MODE !!!

απαγόρευση κυκλοφορίας;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Von Mackensen

Re: απαγόρευση κυκλοφορίας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen »

Αφήνω αυτό εδώ.

Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

Gewponos90 έγραψε: 31 Μαρ 2020, 12:07
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 31 Μαρ 2020, 11:54 Δηλαδή να το γράψω αλλιώς διαβάζω πολλούς που λένε "πήγα χτες στη τάδε περιοχή και είδα πολύ
κόσμο, ουστ Έλληνες ζώα ουστ" και η απάντηση που μου βγαίνει αβίαστα είναι "Και εσύ ρε μαλάκα
τι δουλειά είχες και βγήκες να τους δεις?"
Εγώ πάω για.δουλεια κάθε μέρα και περναω από 3 δήμους για να φτάσω. Ο Αλογομουρης που ποσταρε χθες κάτι παρόμοιο για την περιοχή του είπε ότι είχε να βγει 12 μερες
Να σε πιστέψω και εσένα και τον Αλογομούρη αν και δεν έχω καμία υποχρέωση όπως και εσείς αντίστοιχα δεν
έχετε την υποχρέωση να πιστέψετε κάποιον "Φιλελέ και Τρολελέ". Που ξέρουμε ότι οι προϋποθέσεις που θέτεις
δεν ισχύουν και για τους άλλους πεζούς? Που ξέρω ότι ένας πεζός δεν είναι φαρμακοποιός ή υπάλληλος σουπερμάρκετ
ή νοσοκομός π.χ. Από την άλλη δε μπορώ να ξέρω πόσο είνα κλεισμένος ο καθένας μέσα στο σπίτι του, φαντάζομαι ότι λίγο πολύ
η μεγάλη για να μη πω η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου έχει κάτσει μέσα για αρκετές μέρες...Ακόμα και αν δεν έχουν
κάτσει, θα σου απαντήσουν αυτό το πράγμα.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Εγώ πάω για.δουλεια κάθε μέρα και περναω από 3 δήμους για να φτάσω. Ο Αλογομουρης που ποσταρε χθες κάτι παρόμοιο για την περιοχή του είπε ότι είχε να βγει 12 μερες
Σε μια πολη 5 εκατομμυρίων ομως υπάρχουν πολλοι σαν εσενα και τον Αλογομουρη. Στην τελικη ας μην επέτρεπαν τη βολτα για άσκηση. Απο τη στιγμή που δίνουν αυτη την επιλογή να μην κατηγορούν τον κοσμο που το κανει.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 31 Μαρ 2020, 12:28
Σε μια πολη 5 εκατομμυρίων ομως υπάρχουν πολλοι σαν εσενα και τον Αλογομουρη. Στην τελικη ας μην επέτρεπαν τη βολτα για άσκηση. Απο τη στιγμή που δίνουν αυτη την επιλογή να μην κατηγορούν τον κοσμο που το κανει.
Στην Ισπανία έχουν απαγορέψει όλα τα ποδήλατα και δεν δίνουν άδεια για προπόνηση ούτε στους παγκόσμιους πρωταθλητές ποδηλάτου που έχουν.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μηχανικός έγραψε: 31 Μαρ 2020, 12:31

Στην Ισπανία έχουν απαγορέψει όλα τα ποδήλατα και δεν δίνουν άδεια για προπόνηση ούτε στους παγκόσμιους πρωταθλητές ποδηλάτου που έχουν.
Καλα κανουν, ας το κανουν κ εδω κ εγω δεν εχω κανένα πρόβλημα. Ειμαι νομοταγης πολίτης :)

Ομως βρίζουν τον κοσμο που παει βολτα ενω του λένε οτι έχει κάθε δικαίωμα.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 31 Μαρ 2020, 12:28

Α ότι τα μέτρα πρέπει να αυστηροποιηθουν δεν διαφωνώ
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Υπάρχει όριο παραμονής σε εξωτερικό χώρο για άσκηση;

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 31 Μαρ 2020, 12:13 Εμένα με συμφέρει προσωπικά να ψοφήσουν πολλοί άλλοι. Έχω τους δικούς μου λόγους. Όχι με άρση μέτρων αλλά με ατομική ευθύνη. Φυσική επιλογή.
Kαι εμένα. Αλλά που. Έχω υποστεί απαγόρευση κυκλοφορίας από πολύ πιο πριν. Αυτοί θέλουν να πεθάνω εγώ και εγώ αυτοί. Ο καθένας για τα δικά του συμφέροντα. Μόνο που εγώ είμαι στην έδρα μου και έχω το δίκαιο με το μέρος μου. Ελπίζω ο θεός να βοηθήσει.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 31 Μαρ 2020, 12:35

Καλα κανουν, ας το κανουν κ εδω κ εγω δεν εχω κανένα πρόβλημα. Ειμαι νομοταγης πολίτης :)

:+1: :+1: :+1: :goodpost: :goodpost: :goodpost:

επιτελους καποιος το ειπε
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Custom_F έγραψε: 31 Μαρ 2020, 12:38 Υπάρχει όριο παραμονής σε εξωτερικό χώρο για άσκηση;
Εχω καταλάβει πως οχι, ειναι στη διακριτική ευχέρεια του ελεγκτή. Ειπαν ομως οτι θα μπει.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 31 Μαρ 2020, 12:47
Custom_F έγραψε: 31 Μαρ 2020, 12:38 Υπάρχει όριο παραμονής σε εξωτερικό χώρο για άσκηση;
Εχω καταλάβει πως οχι, ειναι στη διακριτική ευχέρεια του ελεγκτή. Ειπαν ομως οτι θα μπει.
Θα αρχίζουν να τσιριζουν για δικαιώματα πάλι...

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Κι εδώ στη φραπεδούπολη, μια απο τα ίδια...
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Ο ιός που το καθεστώς της Κίνας άφησε να διαδοθεί σε όλο τον πλανήτη για να μην έχουν οικονομικές ζημίες εσωτερικά, είναι τέτοιων προδιαγραφών που η πρόληψή του απαιτεί μέτρα σαν αυτά της Κίνας (τουλάχιστον).
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Custom_F έγραψε: 31 Μαρ 2020, 12:49 Θα αρχίζουν να τσιριζουν για δικαιώματα πάλι...
Ναι και θα φωνάζω και εγώ παρότι έχω βγεί δύο φορές από το σπίτι σε όλη την καραντίνα, ούτε τα σκουπίδια δεν κατεβάζω συχνά και ο κάδος είναι στα δέκα μέτρα από την είσοδο.

Ήξεραν πολύ καλά τι θα γίνει με τους συνταξιούχους. Κάθε μήνα που δίνονται οι συντάξεις συμβαίνει το ακριβώς ίδιο πράγμα. Ακριβώς το ίδιο... Μπορούσαν να ειχαν προγραμματίσει κάτι από τότε που άρχισε η καραντίνα εφόσον είναι γνωστό πως λειτουργούν οι παππούδες. Οτι δεν το έκαναν είναι δικό τους λάθος, όχι δικό μας για να φάμε και επιπλέον περιορισμούς στις ώρες κυκλοφορίας.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 31 Μαρ 2020, 12:35

Βρίζουν, δεν τον πανε φυλακή.
Ο ένας έχει δικαίωμα να ειναι ζωντοβολο, αντίστοιχα ο άλλος έχει δικαίωμα να τον βριζει
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”