!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η κρίση του κοροναϊού κατά συνδικαλιστές εκπαιδευτικούς

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Re: Η κρίση του κοροναϊού κατά συνδικαλιστές εκπαιδευτικούς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

«Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να μη γίνουν οι πανελλαδικές το Σεπτέμβριο»

https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/3168 ... septembrio

Ωχ :roll:
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας »

Πότε θα ανοίξουν τα σχολείαααααα
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
nrg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nrg »

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Μαρ 2020, 21:24 Πότε θα ανοίξουν τα σχολείαααααα
Να μην σε ενδιαφέρει. :D
Εσύ διαβάσεις πειθαρχημένα και καθημερινά, σαν να ήταν να γίνουν οι εξετάσεις στην ώρα τους.
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Τώρα πήρε το μάτι μου ότι από Δευτέρα πρωί ξεκινούν μέσω της ΕΡΤ μαθήματα δημοτικού. Στις 10:00 2-3 αντικείμενα μαθηματικά, και κάτι άλλο. Νομίζω αρχίζουν από τετάρτη δημοτικού αλλά ίσως κάνω λάθος.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Τι του λείπει του ψωριάρη; Webex με μαργαριτάρι. :003:

96 μαθητές στην e-class. :g030:
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

Στύγιος έγραψε: 27 Μαρ 2020, 13:39
Dorian έγραψε: 27 Μαρ 2020, 00:37
Στύγιος έγραψε: 26 Μαρ 2020, 23:17 Γαμιέται το sch.gr για έβδομη μέρα συνεχόμενη.
Δεν καταλαβαίνω γιατί το παιδεύεις. Δεν δουλεύει τίποτα και ήταν εξαρχής αναμενόμενο Είναι προαιρετικό και δεν είναι για να προχωρήσει η ύλη. Ανεφάρμοστες εν μέσω κακού χαμού μαξιμαλιστικές προπαγανδιστικές πίπες της άσχετης Κεραμέως. Αν στηριχθεί πάση θυσία και βγαλει εντυπωσιακά νούμερα θα είναι για να τσακίσει περαιτέρω τα εργασιακά, πχ να φάει θέσεις από ειδικότητες σε μικρά νησιά και τέτοια. Παιδαγωγικά δεν προσφέρει τίποτα. Ας γίνει επέκταση διδακτικού έτους 1,5 2 μήνες να τελειώνει, να μην το ζαλίζουμε. Οι μόνιμοι πληρώνονται έτσι και αλλιώς οι αναπληρωτές δεν νομίζω να έχουν αντίρρηση να μην μείνουν άνεργοι και να ξαναπροσληφθούν σχεδόν άμεσα. Και σιγά το κόστος εδώ πέφτουν ήδη δις σε άλλους κλάδους.

Το γνωρίζω ,αλλά έχω και ηθική υποχρέωση απέναντι σε 83 εγγεγραμμένους μαθητές. Μερικοί μάλιστα κατάφεραν να συνδεθούν και να μου στείλουν απαντήσεις ( σε word, σε pdf).
Aν είναι καθαρά προς προσφορά εις τους μαθητές, βρες κάτι άλλο να μην καταγράφεται επίπρόσθετα από το υπουργείο ως "επιτυχία" της πολιτικής τους διάνοιας, και να μην σου σπάει τα νεύρα. αν θες να σου προτείνω
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Dorian

Στύγιος έγραψε: 28 Μαρ 2020, 13:49 «Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να μη γίνουν οι πανελλαδικές το Σεπτέμβριο»

https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/3168 ... septembrio

Ωχ :roll:
Δεν βλέπω κάτι άλλο από το να γίνουν μαθήματα το καλοκαίρι και να γίνει ανανέωση των συμβάσεων των αναπληρωτών και καπάκι νέα σχολική χρονιά με κανένα 10-15νθήμερο διάλειμμα. Οι συνδικαλιστές μόνιμοι φυσικά δεν το θέλουν μην χάσουν το καλοκαιράκι οι μόνιμοι. Είναι τόσο κοντόφθαλμοι που δεν βλέπουν ότι ένα "χαμένο" καλοκαίρι είναι πράγματι προσωρινό μέτρο, η τηλεεκπαίδευση για οικονομία και καλά και εκμοντερνισμό(εκτός από τις εταιρίες που θα μασάνε και παρατρεχάμενοι μιζαδόροι) θα είναι μόνιμη και αφορμή να πετσοκοπουν εκατοντάδες θέσεις εργασίας.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Dorian έγραψε: 30 Μαρ 2020, 01:20 βρες κάτι άλλο να μην καταγράφεται επίπρόσθετα από το υπουργείο ως "επιτυχία"
Εικόνα
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Dorian

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 30 Μαρ 2020, 01:58
Dorian έγραψε: 30 Μαρ 2020, 01:20 βρες κάτι άλλο να μην καταγράφεται επίπρόσθετα από το υπουργείο ως "επιτυχία"
Εικόνα
Κουνα το όσο θες, κοίτα μη σου φύγει. Δεν λειτουργούν οι πλατφόρμες είπαμε ρε μάστορα. Πρέπει να είσαι 24/7 να λογκάρεις και να δοκιμάζεις πότε και άμα θα σε δεχτεί να κάνεις upload υλικό μηνύματα κλπ. Δε μιλάμε για ένα κωλομάγαζο με 10-20 εργαζόμενους. Γιατί οι μόνιμοι έπαθαν αμόκ ενθουσιασμού και ξημεροβραδιάζονται, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, αλλά οι υποθέσεις μου είναι οι εξής. Είναι γέροι ως επί το πλείστον που έχουν σιχαθεί την πραγματική τάξη δεκαετίες τώρα, προτιμούν να ποστάρουν από το σπιτι τους μερικά πασαλείμματα ώστε να ακούσουν μπράβο από ηλίθιούς γονείς και δημοσιογράφους, παρά να χάσουν το καλοκαίρι τους. Ας δουλέψουν οι μονιμοι όλο το καλοκαίρι, πληρώνονται έτσι και αλλιώς και οι αναπληρωτές με επέκταση της σύμβασης. Αυτή η μαλάκω η κεραμέως το παπαρίζει σαν αγάμητη γεροντοκόρη, πως θα βρει τη χειρότερη δυνατή λύση για τους υφιστάμενούς της. Λες και δεν έχει μια χαρά στην ζωή της, να μην νιώσουν και οι άλλοι.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Dorian έγραψε: 30 Μαρ 2020, 02:38
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 30 Μαρ 2020, 01:58
Εικόνα
Κουνα το όσο θες, κοίτα μη σου φύγει. Δεν λειτουργούν οι πλατφόρμες είπαμε ρε μάστορα. Πρέπει να είσαι 24/7 να λογκάρεις και να δοκιμάζεις πότε και άμα θα σε δεχτεί να κάνεις upload υλικό μηνύματα κλπ. Δε μιλάμε για ένα κωλομάγαζο με 10-20 εργαζόμενους. Γιατί οι μόνιμοι έπαθαν αμόκ ενθουσιασμού και ξημεροβραδιάζονται, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, αλλά οι υποθέσεις μου είναι οι εξής. Είναι γέροι ως επί το πλείστον που έχουν σιχαθεί την πραγματική τάξη δεκαετίες τώρα, προτιμούν να ποστάρουν από το σπιτι τους μερικά πασαλείμματα ώστε να ακούσουν μπράβο από ηλίθιούς γονείς και δημοσιογράφους, παρά να χάσουν το καλοκαίρι τους. Ας δουλέψουν οι μονιμοι όλο το καλοκαίρι, πληρώνονται έτσι και αλλιώς και οι αναπληρωτές με επέκταση της σύμβασης. Αυτή η μαλάκω η κεραμέως το παπαρίζει σαν αγάμητη γεροντοκόρη, πως θα βρει τη χειρότερη δυνατή λύση για τους υφιστάμενούς της. Λες και δεν έχει μια χαρά στην ζωή της, να μην νιώσουν και οι άλλοι.
κανένας δεν έπαθε αμόκ ενθουσιασμού, απλά κάποιοι προσπαθούν να κάνουν την δουλειά τους και να βοηθήσουν τους μαθητές τους να μην γίνουν παράσιτα της κοινωνίας σαν κι εσένα.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Γιατί να κοπούν θέσεις εργασίας με την τηλεκπαίδευση;
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας

Την έχω κάνει όμορφε
Τα σχολείαααα με καίνε
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 30 Μαρ 2020, 10:44
Την έχω κάνει όμορφε
Τα σχολείαααα με καίνε
Τι δηλώσεις, πιτσιρή;
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 30 Μαρ 2020, 10:45
Τι δηλώσεις, πιτσιρή;
Μπαρδόν;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις