https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/3168 ... septembrio
Ωχ
Να μην σε ενδιαφέρει.
Aν είναι καθαρά προς προσφορά εις τους μαθητές, βρες κάτι άλλο να μην καταγράφεται επίπρόσθετα από το υπουργείο ως "επιτυχία" της πολιτικής τους διάνοιας, και να μην σου σπάει τα νεύρα. αν θες να σου προτείνωΣτύγιος έγραψε: 27 Μαρ 2020, 13:39Dorian έγραψε: 27 Μαρ 2020, 00:37Δεν καταλαβαίνω γιατί το παιδεύεις. Δεν δουλεύει τίποτα και ήταν εξαρχής αναμενόμενο Είναι προαιρετικό και δεν είναι για να προχωρήσει η ύλη. Ανεφάρμοστες εν μέσω κακού χαμού μαξιμαλιστικές προπαγανδιστικές πίπες της άσχετης Κεραμέως. Αν στηριχθεί πάση θυσία και βγαλει εντυπωσιακά νούμερα θα είναι για να τσακίσει περαιτέρω τα εργασιακά, πχ να φάει θέσεις από ειδικότητες σε μικρά νησιά και τέτοια. Παιδαγωγικά δεν προσφέρει τίποτα. Ας γίνει επέκταση διδακτικού έτους 1,5 2 μήνες να τελειώνει, να μην το ζαλίζουμε. Οι μόνιμοι πληρώνονται έτσι και αλλιώς οι αναπληρωτές δεν νομίζω να έχουν αντίρρηση να μην μείνουν άνεργοι και να ξαναπροσληφθούν σχεδόν άμεσα. Και σιγά το κόστος εδώ πέφτουν ήδη δις σε άλλους κλάδους.
Το γνωρίζω ,αλλά έχω και ηθική υποχρέωση απέναντι σε 83 εγγεγραμμένους μαθητές. Μερικοί μάλιστα κατάφεραν να συνδεθούν και να μου στείλουν απαντήσεις ( σε word, σε pdf).
Δεν βλέπω κάτι άλλο από το να γίνουν μαθήματα το καλοκαίρι και να γίνει ανανέωση των συμβάσεων των αναπληρωτών και καπάκι νέα σχολική χρονιά με κανένα 10-15νθήμερο διάλειμμα. Οι συνδικαλιστές μόνιμοι φυσικά δεν το θέλουν μην χάσουν το καλοκαιράκι οι μόνιμοι. Είναι τόσο κοντόφθαλμοι που δεν βλέπουν ότι ένα "χαμένο" καλοκαίρι είναι πράγματι προσωρινό μέτρο, η τηλεεκπαίδευση για οικονομία και καλά και εκμοντερνισμό(εκτός από τις εταιρίες που θα μασάνε και παρατρεχάμενοι μιζαδόροι) θα είναι μόνιμη και αφορμή να πετσοκοπουν εκατοντάδες θέσεις εργασίας.Στύγιος έγραψε: 28 Μαρ 2020, 13:49 «Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να μη γίνουν οι πανελλαδικές το Σεπτέμβριο»
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/3168 ... septembrio
Ωχ![]()
Dorian έγραψε: 30 Μαρ 2020, 01:20 βρες κάτι άλλο να μην καταγράφεται επίπρόσθετα από το υπουργείο ως "επιτυχία"

Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Κουνα το όσο θες, κοίτα μη σου φύγει. Δεν λειτουργούν οι πλατφόρμες είπαμε ρε μάστορα. Πρέπει να είσαι 24/7 να λογκάρεις και να δοκιμάζεις πότε και άμα θα σε δεχτεί να κάνεις upload υλικό μηνύματα κλπ. Δε μιλάμε για ένα κωλομάγαζο με 10-20 εργαζόμενους. Γιατί οι μόνιμοι έπαθαν αμόκ ενθουσιασμού και ξημεροβραδιάζονται, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, αλλά οι υποθέσεις μου είναι οι εξής. Είναι γέροι ως επί το πλείστον που έχουν σιχαθεί την πραγματική τάξη δεκαετίες τώρα, προτιμούν να ποστάρουν από το σπιτι τους μερικά πασαλείμματα ώστε να ακούσουν μπράβο από ηλίθιούς γονείς και δημοσιογράφους, παρά να χάσουν το καλοκαίρι τους. Ας δουλέψουν οι μονιμοι όλο το καλοκαίρι, πληρώνονται έτσι και αλλιώς και οι αναπληρωτές με επέκταση της σύμβασης. Αυτή η μαλάκω η κεραμέως το παπαρίζει σαν αγάμητη γεροντοκόρη, πως θα βρει τη χειρότερη δυνατή λύση για τους υφιστάμενούς της. Λες και δεν έχει μια χαρά στην ζωή της, να μην νιώσουν και οι άλλοι.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 30 Μαρ 2020, 01:58Dorian έγραψε: 30 Μαρ 2020, 01:20 βρες κάτι άλλο να μην καταγράφεται επίπρόσθετα από το υπουργείο ως "επιτυχία"![]()
κανένας δεν έπαθε αμόκ ενθουσιασμού, απλά κάποιοι προσπαθούν να κάνουν την δουλειά τους και να βοηθήσουν τους μαθητές τους να μην γίνουν παράσιτα της κοινωνίας σαν κι εσένα.Dorian έγραψε: 30 Μαρ 2020, 02:38Κουνα το όσο θες, κοίτα μη σου φύγει. Δεν λειτουργούν οι πλατφόρμες είπαμε ρε μάστορα. Πρέπει να είσαι 24/7 να λογκάρεις και να δοκιμάζεις πότε και άμα θα σε δεχτεί να κάνεις upload υλικό μηνύματα κλπ. Δε μιλάμε για ένα κωλομάγαζο με 10-20 εργαζόμενους. Γιατί οι μόνιμοι έπαθαν αμόκ ενθουσιασμού και ξημεροβραδιάζονται, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, αλλά οι υποθέσεις μου είναι οι εξής. Είναι γέροι ως επί το πλείστον που έχουν σιχαθεί την πραγματική τάξη δεκαετίες τώρα, προτιμούν να ποστάρουν από το σπιτι τους μερικά πασαλείμματα ώστε να ακούσουν μπράβο από ηλίθιούς γονείς και δημοσιογράφους, παρά να χάσουν το καλοκαίρι τους. Ας δουλέψουν οι μονιμοι όλο το καλοκαίρι, πληρώνονται έτσι και αλλιώς και οι αναπληρωτές με επέκταση της σύμβασης. Αυτή η μαλάκω η κεραμέως το παπαρίζει σαν αγάμητη γεροντοκόρη, πως θα βρει τη χειρότερη δυνατή λύση για τους υφιστάμενούς της. Λες και δεν έχει μια χαρά στην ζωή της, να μην νιώσουν και οι άλλοι.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 30 Μαρ 2020, 01:58Dorian έγραψε: 30 Μαρ 2020, 01:20 βρες κάτι άλλο να μην καταγράφεται επίπρόσθετα από το υπουργείο ως "επιτυχία"![]()
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Την έχω κάνει όμορφε
Τι δηλώσεις, πιτσιρή;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 30 Μαρ 2020, 10:44Την έχω κάνει όμορφε
Τα σχολείαααα με καίνε
Μπαρδόν;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 30 Μαρ 2020, 10:45Τι δηλώσεις, πιτσιρή;