Πλεονασμός το ελληνίλα, είναι η νοοτροπιαΕρμής έγραψε: 28 Μαρ 2020, 12:22Συνδυασμός νοοτροπίας, ηλικίας, ελληνιλας.Naida έγραψε: 28 Μαρ 2020, 08:57Δυστυχώς οι μεγάλοι άνθρωποι δεν νιώθουν. Είτε λόγω νοοτροπίας είτε λόγω γήρατος. Τελικά η μάσκα ίσως είναι χρήσιμη.Namrail έγραψε: 28 Μαρ 2020, 08:30 Πήγα σήμερα το πρωί σούπερ και σίγουρα θα είναι η τελευταία φορά που το επισκέπτομαι μεσα στην κρίση (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο). Ημασταν σε ένα τεράστιο χώρο δέκα νοματαιοι και οι εργαζόμενοι. Οι εννιά από τους δέκα (ο δέκατος ήμουν εγώ) ήταν ηλικιωμένοι.
Ενώ υπήρχαν παντού σημάνσεις για την ασφαλή απόσταση που ο κάθε πελάτης έπρεπε να διατηρεί από τον άλλο, οι μπουμερς τις έγραφαν στ αρχιδια τους (ή στο μουνι τους, ανάλογα την περίπτωση).
Ένας αειθαλής μπουμερ κάπου 200 χρόνων, έσπευσε χωρίς να νοιάζεται για τίποτα στο διάδρομο που ήδη ήμουν εγώ με τα γαλακτομικα και έβηξε σε απόσταση 50 εκατοστων από το πρόσωπο μου (οπότε αν ψοφησω από τον ιό θα ξέρουμε ποιος ευθύνεται).
Όταν τον ρώτησα γιατί πλησίασε τόσο κοντά όταν υπάρχει πρόβλεψη για αποσταση ασφαλείας, μου απάντησε ότι είμαι νέο παιδί και αν κάποιος από τους δύο μας ήταν σε κίνδυνο, ήταν αυτός.
Πραγματικά, δε θα βάλουμε μυαλό ποτέ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι θα γίνει με τα Σούπερ Μάρκετ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τι θα γίνει με τα Σούπερ Μάρκετ;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
η κανονικη αντιδραση στο μεγαλωμενο πρεπει ναναι κατι τετοιοNamrail έγραψε: 28 Μαρ 2020, 08:30 Πήγα σήμερα το πρωί σούπερ και σίγουρα θα είναι η τελευταία φορά που το επισκέπτομαι μεσα στην κρίση (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο). Ημασταν σε ένα τεράστιο χώρο δέκα νοματαιοι και οι εργαζόμενοι. Οι εννιά από τους δέκα (ο δέκατος ήμουν εγώ) ήταν ηλικιωμένοι.
Ενώ υπήρχαν παντού σημάνσεις για την ασφαλή απόσταση που ο κάθε πελάτης έπρεπε να διατηρεί από τον άλλο, οι μπουμερς τις έγραφαν στ αρχιδια τους (ή στο μουνι τους, ανάλογα την περίπτωση).
Ένας αειθαλής μπουμερ κάπου 200 χρόνων, έσπευσε χωρίς να νοιάζεται για τίποτα στο διάδρομο που ήδη ήμουν εγώ με τα γαλακτομικα και έβηξε σε απόσταση 50 εκατοστων από το πρόσωπο μου (οπότε αν ψοφησω από τον ιό θα ξέρουμε ποιος ευθύνεται).
Όταν τον ρώτησα γιατί πλησίασε τόσο κοντά όταν υπάρχει πρόβλεψη για αποσταση ασφαλείας, μου απάντησε ότι είμαι νέο παιδί και αν κάποιος από τους δύο μας ήταν σε κίνδυνο, ήταν αυτός.
Πραγματικά, δε θα βάλουμε μυαλό ποτέ.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Namrail έγραψε: 28 Μαρ 2020, 08:30
.
δεν θα γραψω απο ποια και ανω ηλικια μην αδικησω μερικες λιγοστες
Μονοδρομηση λέει σκέφτονται στους διαδρόμους των σούπερ μάρκετ.
Δηλαδή πόσοι πελάτες μπαίνουν μέσα με τα τωρινά μέτρα που χρειάζεται κ μονοδρομηση;
Αν είναι ο άλλος να σου ρθει κοντά, θα σου ρθει κ από πίσω.
Δηλαδή ούτε αναστροφή;
Δηλαδή πόσοι πελάτες μπαίνουν μέσα με τα τωρινά μέτρα που χρειάζεται κ μονοδρομηση;
Δηλαδή ούτε αναστροφή;
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Τύπε πολύ ενημερωμένο σε βρίσκω.bolek έγραψε: 28 Μαρ 2020, 13:39Namrail έγραψε: 28 Μαρ 2020, 08:30
.οι γυναικες μετα μια ηλικια σταματανε να εχουν μουνι
Ας γίνει. Αφού δεν βάζουν μυαλό αλλιώς, ας γίνει. Είναι μάλλον εύκολο και με ασήμνατο κόστος.Custom_F έγραψε: 28 Μαρ 2020, 14:12 Μονοδρομηση λέει σκέφτονται στους διαδρόμους των σούπερ μάρκετ.
Δηλαδή ούτε αναστροφή;
Διαφορετικά θα πρέπει να βάλουν τροχονόμους σε κάθε διάδρομο έτσι όπως πάει
μπολεκ παρακαλω!don't speak έγραψε: 28 Μαρ 2020, 18:49Τύπε πολύ ενημερωμένο σε βρίσκω.bolek έγραψε: 28 Μαρ 2020, 13:39Namrail έγραψε: 28 Μαρ 2020, 08:30
.οι γυναικες μετα μια ηλικια σταματανε να εχουν μουνι
Δεν έχω επισκεφθεί σούπερ μάρκετ το τελευταίο 15ήμερο και έχει αρχίσει η γκρίνια "τελειώνει αυτό... δεν έχουμε εκείνο..." κλπ
Βασικά σκέφτομαι πρώτη εξόρμηση σε μανάβικο που τα 'χει όλα στο δρόμο αλλά δεν έχω λύσει το θέμα του πως θα τα ζυγίσει για να πληρώσω. Γενικώς οι καταστηματάρχες δεν φαίνεται είναι πρόβλημα όσο ο τυχαίος αμέριμνος παππούς
Βασικά σκέφτομαι πρώτη εξόρμηση σε μανάβικο που τα 'χει όλα στο δρόμο αλλά δεν έχω λύσει το θέμα του πως θα τα ζυγίσει για να πληρώσω. Γενικώς οι καταστηματάρχες δεν φαίνεται είναι πρόβλημα όσο ο τυχαίος αμέριμνος παππούς
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Αν δεν μπορώ να γυρίσω πίσω να πάρω κάτι που ξέχασα ετοιμαστείτε να με έχετε ένα 6ωρο τουλάχιστον μέσα στο supermarketST48410 έγραψε: 28 Μαρ 2020, 18:56Ας γίνει. Αφού δεν βάζουν μυαλό αλλιώς, ας γίνει. Είναι μάλλον εύκολο και με ασήμνατο κόστος.Custom_F έγραψε: 28 Μαρ 2020, 14:12 Μονοδρομηση λέει σκέφτονται στους διαδρόμους των σούπερ μάρκετ.
Δηλαδή ούτε αναστροφή;
Διαφορετικά θα πρέπει να βάλουν τροχονόμους σε κάθε διάδρομο έτσι όπως πάει![]()
Εκτός από αυτό, δεν είναι όλα ίσια με διαδρόμους, κάποια έχουν ορόφους ή επίπεδα κλπ. Και σε όσα είναι ίσια τι θα γίνεται στο σημείο που στρίβεις όταν τελειώνει ο διάδρομος; Δε γίνεται να μη συναντήσεις τον άλλο.
Καθόμαστε και ασχολούμαστε με ανοησίες
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Οι σχετικές συστάσεις γιατρών που έχω δει εδώ κι εκεί λένε:Awesomatic έγραψε: 28 Μαρ 2020, 19:08 Αν δεν μπορώ να γυρίσω πίσω να πάρω κάτι που ξέχασα ετοιμαστείτε να με έχετε ένα 6ωρο τουλάχιστον μέσα στο supermarket
Εκτός από αυτό, δεν είναι όλα ίσια με διαδρόμους, κάποια έχουν ορόφους ή επίπεδα κλπ. Και σε όσα είναι ίσια τι θα γίνεται στο σημείο που στρίβεις όταν τελειώνει ο διάδρομος; Δε γίνεται να μη συναντήσεις τον άλλο.
Καθόμαστε και ασχολούμαστε με ανοησίες
Προγραμματίστε τις αγορές σας
Μην αγγίζετε πράγματα που δεν θα αγοράσετε
Μη σπαταλάτε πολύ χρόνο μέσα στα σούπερ μάρκετς
Μια χαρά μπορούν να μετακινήσουν μερικά προϊόντα από τις στροφές και να κάνουν μονή διαδρομή σε χρόνο dt. Και στα 4 τις περιοχής μου γίνεται. Αν υπάρχει αποδεδειγμένα προστασία βάση ερευνών, εννοείται
ναι γιατί αύριο είναι κλειστά
Στο σούπερ μάρκετ βρήκα μεγάλη ουρά σήμερα. Δεν χρειαζόμουν πολλά, έτσι έφυγα. Το ίδιο και σε κατάστημα με φρούτα, λαχανικά, αυγά κλπ. αλλά εκεί έμπαιναν πολλοί χωρίς σειρά.
Τελικά πήρα μερικά πράγματα από ένα μικρό γαλακτοπωλείο όπου έμπαιναν ένας ένας και γινόταν απολύμανση κάθε μέρα, όπως έγραφε.
Τελικά πήρα μερικά πράγματα από ένα μικρό γαλακτοπωλείο όπου έμπαιναν ένας ένας και γινόταν απολύμανση κάθε μέρα, όπως έγραφε.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Ok, τα αγοράζω όλα και θα τα ξεχωρίσω στο σπίτιST48410 έγραψε: 28 Μαρ 2020, 19:14 Προγραμματίστε τις αγορές σας
Μην αγγίζετε πράγματα που δεν θα αγοράσετε
Μη σπαταλάτε πολύ χρόνο μέσα στα σούπερ μάρκετς
Μια χαρά μπορούν να μετακινήσουν μερικά προϊόντα από τις στροφές και να κάνουν μονή διαδρομή σε χρόνο dt. Και στα 4 τις περιοχής μου γίνεται. Αν υπάρχει αποδεδειγμένα προστασία βάση ερευνών, εννοείται
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
βαζουν λιγους σε καθε σουπερ μαρκετ με τα μετρα και περασαν και δυο βδομαδες απο τις καβατζες αρκετων που τελειωνουν,βγηκαν να παρουν και αλλα.
ηταν και σαββατο,αρκετοι δουλευουν καθημερινες ακομα
βεβαια εδω που ειμαι ολα φυσιολογικα,καμια ουρα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 502 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας