Το μελό είναι αμεσότερο.vagabondo έγραψε: 28 Μαρ 2020, 15:38Για εκφοβισμό, φτάνει ένα ασθενοφόρο με αναμμένη την σειρήνα, να κόβει βόλτες σε όλες τις γειτονιές.
Άλλωστε τα Στάγιερ κάθονται, οι λάθρο μεταφέρονται με πουλμανάκι
Το μελό είναι αμεσότερο.vagabondo έγραψε: 28 Μαρ 2020, 15:38Για εκφοβισμό, φτάνει ένα ασθενοφόρο με αναμμένη την σειρήνα, να κόβει βόλτες σε όλες τις γειτονιές.
Πιστευες εσύ ότι θα βελτιωνόταν ο καιρός και ο ελλ θα έμενε μέσα, ειδικά μετά τους διθυράμβους ότι τα πάμε καλά;Κόκκορας έγραψε: 30 Μαρ 2020, 20:46 Πανικος και στην παραλια της Θεσσαλονικης
εξαλλο ο ζερβας ζηταει ή μετρα ή θα βαλει ο ιδιος καγκελα!
Τίποτα, συνέχισε το πιώμα.foscilis έγραψε: 27 Μαρ 2020, 10:57 Με έκανε σατζέστ ο γαμπρός μου! Και μετά δε μπορείς να κάνεις τίποτα, ακόμα κι αν δε γραφτείς (που ΔΕ γράφτηκα) για μια βδομάδα σου βγάζει τις μαλακίες του γκρουπ μήπως και αλλάξεις γνώμη. Τι να κάνω; Διάβημα στον ΟΗΕ;![]()
Δεν υπάρχει σωτηρία, είχα 5 μέρες να βγω απ' το σπίτι. Σήμερα πήγα ΣΜ και φούρνο σε απόσταση 30 μέτρωνΚόκκορας έγραψε: 30 Μαρ 2020, 20:53 το πρωι κατεκλυσαν με ουρες εξω απο τις τραπεζες παμπολλοι ηλικιωμενοι για την συνταξη(λαθος της κυβερνησης εδω)
και το μεσημερακι πηραν την σκυταλη οι νεοτεροι για βολτα!
Μλκ τι εχουν δει τα ματακια μου αυτες τις μερες στο sch.gr!!!Στύγιος έγραψε: 31 Μαρ 2020, 21:33Δεν υπάρχει σωτηρία, είχα 5 μέρες να βγω απ' το σπίτι. Σήμερα πήγα ΣΜ και φούρνο σε απόσταση 30 μέτρωνΚόκκορας έγραψε: 30 Μαρ 2020, 20:53 το πρωι κατεκλυσαν με ουρες εξω απο τις τραπεζες παμπολλοι ηλικιωμενοι για την συνταξη(λαθος της κυβερνησης εδω)
και το μεσημερακι πηραν την σκυταλη οι νεοτεροι για βολτα!![]()
Εγώ στηρίζω. Να μαζεύονται λεφτά για να έχουμε προσεγμένα σκυλόπαρκα να πηγαίνουμε και για τη φροντίδα των αδέσποτων. Όχι ότι εμπιστεύομαι το κράτος να κάνει τίποτα σωστά βέβαια.Μηχανικός έγραψε: 31 Μαρ 2020, 21:28 Με τα SMS κίνησης είναι ευκαιρία να φακελωθούν όσοι έχουν σκύλο.
Πρέπει κάποια στιγμή να μπεί τέλος κατοχής και κυκλοφορίας στους ιδιοκτήτες σκύλων.![]()
Εεεε, για πες περισσότεραstergiosbik έγραψε: 31 Μαρ 2020, 21:42Μλκ τι εχουν δει τα ματακια μου αυτες τις μερες στο sch.gr!!!Στύγιος έγραψε: 31 Μαρ 2020, 21:33Δεν υπάρχει σωτηρία, είχα 5 μέρες να βγω απ' το σπίτι. Σήμερα πήγα ΣΜ και φούρνο σε απόσταση 30 μέτρωνΚόκκορας έγραψε: 30 Μαρ 2020, 20:53 το πρωι κατεκλυσαν με ουρες εξω απο τις τραπεζες παμπολλοι ηλικιωμενοι για την συνταξη(λαθος της κυβερνησης εδω)
και το μεσημερακι πηραν την σκυταλη οι νεοτεροι για βολτα!![]()
![]()
![]()
![]()
Για τον πουτσο τελειως παρα πολλοι καθηγητες.
Αφού οι επιμορφώσεις ήταν της πλάκαςstergiosbik έγραψε: 31 Μαρ 2020, 21:42 Μλκ τι εχουν δει τα ματακια μου αυτες τις μερες στο sch.gr!!!![]()
![]()
![]()
Για τον πουτσο τελειως παρα πολλοι καθηγητες.
Tι να πω ρε,την τρελα μου μεσα.Στύγιος έγραψε: 31 Μαρ 2020, 21:58Εεεε, για πες περισσότεραstergiosbik έγραψε: 31 Μαρ 2020, 21:42Μλκ τι εχουν δει τα ματακια μου αυτες τις μερες στο sch.gr!!!Στύγιος έγραψε: 31 Μαρ 2020, 21:33
Δεν υπάρχει σωτηρία, είχα 5 μέρες να βγω απ' το σπίτι. Σήμερα πήγα ΣΜ και φούρνο σε απόσταση 30 μέτρων![]()
![]()
![]()
![]()
Για τον πουτσο τελειως παρα πολλοι καθηγητες..Υποψιάζομαι κάτι ,γω έχω αναρτήσει πλήρες υλικό σε word,σε pdf ,σε ppt ,έχω πάρει αρκετές απαντήσεις από μαθητές και τις έστειλα πίσω διορθωμένες.