Σουβλίτσα έγραψε: 26 Μαρ 2020, 22:35
Myrsini έγραψε: 26 Μαρ 2020, 22:30
hellegennes έγραψε: 26 Μαρ 2020, 22:28
Όσο λιγότερο λερωμένα είναι τα χέρια σου, τόσο το καλύτερο. Τα γάντια τα πετάς, το δέρμα σου όχι. Όσο λιγότερα πράγματα πιάσεις με γυμνά χέρια, τόσο μικρότερη η πιθανότητα να παραμείνουν σωματίδια μετά από το πλύσιμο που θα κάνεις ούτως ή άλλως.

Αρκεί να τα χρησιμοποιούμε σωστά. Γιατί βλέπω κάποιους να πιάνουν τα πάντα και με τα γάντια να πιάνουν και τη μούρη τους.
Σωστό αλλά φαντάζομαι δεν γίνεται επι καθημερινής βάσεως να ελέγχεις όλες τις αυτόματες κινήσεις σου, εκτός και αν έχεις εκπαιδευτεί ξερω γω σε πρόγραμμα της ΝΑΣΑ
Υστερικοί θα βγούμε (όσοι επιζήσουμε

) από αυτήν την κρίση.
Υστερικοί και ψυχαναγκαστικοί
Ε ναι βρε δεν γίνεται αυτό συνέχεια για αυτό και είχα να βγώ 11 μέρες! Μόνο για σκουπίδια παιδιά έβγαινα! Κάθε 10 μέρες περίπου θα βγαίνω.
Καλά ψυχαναγκαστική έγινα γαμότι.
Να σας πω τον πόνο μου. Αφού πήγα στο ΣΜ σαν διαστημάνθρωπος αφού γύρισα , έβγαλα το παλτό έξω απο το διαμέρισμα το άφησα σε καρέκλα που έχω στον διάδρομο και εκεί θα μείνει, αφού έπλυνα και απολύμανα ότι μπορούσε να πλυθεί, αφού ξεπετσιάστικα και έκατσα λίγο να ξαποστάσω σκεφτόμενη ότι επιτέλους θα φάω το αγαπημένο μου γιαουρτάκι, σήμερα μετά απο 5 μέρες που δεν είχα και βέβαια το έπλυνα απ έξω κανονικά με σαπούνι κοκ τι συνειδητοποιώ; Ότι το
Ροδόπη γιαουρτάκι που παίρνω φτιάχνεται στην Ξάνθη που έχει πολλά κρούσματα.
Απ'έξω τα ρίμαξα σε πλύσιμο το περιεχόμενο όμως δεν ξέρω αν κανένας εργαζόμενος ήταν άρρωστος. Έχουν πει ότι δεν κολλάμε απο την τροφή. Εσείς πήρατε Ροδόπη γιαουρτάκι; Ρε γαμότι μου δεν το σκέφτηκα εκείνη την ώρα θα έπαιρνα άλλη μάρκα.
Να φοβάμαι να τα φάω;