αυτα που μου εμειναν ηταν
α)το μαλλι του Colin Firth(σε λιγο και το δικο μου ετσι θα μοιαζει)
β) η ταινια βρωμαει απο την οθονη καψιμο
γ) Tarkovsky αν δεν την εχεις δει ξεκινα να κατεβαζεις χτες - αν την εχεις δει πες γνωμη
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.

Ήμουν Αγγλία το 1993, μήνες μετά που βγήκε και ξεπούλησε το βιβλίο (ευτυχώς, καθώς σύμφωνα με τον Ρόκο η ελληνική μετάφραση είναι άθλια).alekhine έγραψε: 26 Μαρ 2020, 12:19 Fever Pitch(1997)
αυτα που μου εμειναν ηταν
α)το μαλλι του Colin Firth(σε λιγο και το δικο μου ετσι θα μοιαζει)![]()
![]()
β) η ταινια βρωμαει απο την οθονη καψιμο
γ) Tarkovsky αν δεν την εχεις δει ξεκινα να κατεβαζεις χτες - αν την εχεις δει πες γνωμη
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.

σε ταινια καλο ειναι και το γερμανικο με το παγκοσμιο του 54 https://www.imdb.com/title/tt0326429/alekhine έγραψε: 26 Μαρ 2020, 20:47 μπορει να το εχω διαβασει στο πρωτοτυπο αλλα δεν θυμαμαι τωρα
αν σου αρεσε η ταινια, το βιβλιο ειναι 3 φορες καλυτερο - το ειχα διαβασει στο πρωτοτυπο πριν 2-3 χρονια(σε PDF ομως)
αν θες καθαρα ποδοσφαιρικο βιβλιο, συνισταται οπωςδηποτε το Inverting the Pyramid, το οποιο θεωρειται classic αν σε ενδιαφερει το θεμα
στο θεμα των ταινιων, εβαλα στην ουρα να ερχεται το Sommeren '92, που ειναι μια ταινιουλα του Netflix για την Δανια του 1992
αυριο λογικα θα εχει ερθει και το βραδυ θα μπορω να γραψω συσταση
alekhine έγραψε: 26 Μαρ 2020, 20:47 αν θες καθαρα ποδοσφαιρικο βιβλιο, συνισταται οπωςδηποτε το Inverting the Pyramid, το οποιο θεωρειται classic αν σε ενδιαφερει το θεμα
το βιβλίο ΔΕΝ συστήνεταιRocco Siffredi έγραψε: 27 Μαρ 2020, 01:23 το Inverting the Pyramid υπαρχει και στα ελληνικα ειναι πολυ δυνατο![]()

αυτον τον ειχα ξεχασειTarkovsky έγραψε: 27 Μαρ 2020, 19:46alekhine έγραψε: 26 Μαρ 2020, 20:47 αν θες καθαρα ποδοσφαιρικο βιβλιο, συνισταται οπωςδηποτε το Inverting the Pyramid, το οποιο θεωρειται classic αν σε ενδιαφερει το θεματο βιβλίο ΔΕΝ συστήνεταιRocco Siffredi έγραψε: 27 Μαρ 2020, 01:23 το Inverting the Pyramid υπαρχει και στα ελληνικα ειναι πολυ δυνατο![]()
το βιβλίο θερμοπαρακαλείται να αναγνωστεί από κάθε ποδοσφαιρόφιλο που σέβεται τον εαυτό του και τους άλλους
για όποιους δεν πείθονται με το καλό
Eθνικοκοινωνιστης