!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Απαγόρευση της κυκλοφορίας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Mole

Re: Απαγόρευση της κυκλοφορίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mole »

ο εαυτός μου είναι ο αυστηρότερος κριτής μου και το μόνο άλλωστε άτομο του οποίου τη γνώμη θα πάρω στα σοβαρά.
Εικόνα
So hab ich dich schon unbedingt
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Ρε σεις, άμα δεν χρησιμοποιήσω χαρτί αλλά μήνυμα, το κερί πού το δηλώνω τέλος πάντων?

Με χαρτί, πρέπει να προμηθευτώ υπεύθυνη δήλωση, φτιάχνω δικό μου?

Γενικώς έχω χάσει την μπάλα

Σορυ αν υπάρχει νήμα που τα εξηγεί, δεν το έχω δει
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

bluerose έγραψε: 24 Μαρ 2020, 21:07
Custom_F έγραψε: 24 Μαρ 2020, 20:56
Σουβλίτσα έγραψε: 24 Μαρ 2020, 20:54 Για να ανάψεις κερί σε Εκκλησία, ποιά κατηγορία δηλώνεις?
Για να βγεις μέχρι κάποια απόσταση σχετικά κοντινή από το σπίτι σου, δηλώνεις?
Πόσες φορές την ημέρα επιτρέπεται να βγεις για άσκηση?

Βοηθάτε
Δε νομίζω πως θεωρούν σημαντικό τι να πας να ανάψεις κερί, οπότε ίσως να μην το επιτρέπουν. Υπόθεση κάνω.
Πάντως διάβασα ότι μέχρι δύο μνμ σαφηνει να στείλεις τη μέρα.
Προσωπική προσευχή γράφεις, πριν λίγο μου το ειπαν
Το έψαξε

Τώρα αν κάνει λάθος μορφωμένη γυναίκα δε ξερω
:smt023
Καλά έκαναν κ το συμπεριέλαβαν!

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Δηλαδή ρε τύπισσες και τύποι, θέλετε μέχρι την τελευταία υποπερίπτωση, ακριβή νομοθεσία; Δεν μπορείτε να πιάσετε το πνεύμα του νόμου; Με αυτές τις χαζομάρες που ρωτάτε, οδηγείτε από μόνοι σας την κατάσταση σε σκληρότερα μέτρα με έναν νόμο και ένα άρθρο.

Έλεος κάπου...
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Ντεμέκ κορωνοφόρος με μασκούιτ έγραψε: 24 Μαρ 2020, 21:09
Σουβλίτσα έγραψε: 24 Μαρ 2020, 21:03
Ντεμέκ κορωνοφόρος με μασκούιτ έγραψε: 24 Μαρ 2020, 20:59

οσο ακομα το μαγαζι που εξυπηρετει την εκαστοτε σου αναγκη ειναι ανοιχτο, επιτρεπεται και να εκδηλωνεις αυτην την αναγκη :102:

να συλληφθεις για τακουνακι αποκλειεται, αλλα να καθαριζεις τα παπουτσα μετα, στα νοσοκομεια ελεγχονται και οι σολες για μεταδοση του ιου :102:
Ωραία, για κερί στην Εκκλησία, ποιά κατηγορία είναι?

Καλώς κάνουν και εξετάζουν και τις σόλες αλλά αυτό γιατί αφορά την δική μου ερώτηση?

Γενικώς τέλος πάντων δεν έχω καταλάβει, πόσες φορές επιτρέπεται την ημέρα ανα κατηγορία?

Επίσης, ξαναρωτώ, για να πάω 500 μέτρα από το σπίτι μου πρέπει να το δηλώσω?

την αφορά, στο μέτρο που έχουμε να κάνουμε με κατάσταση όπου στα νοσοκομεία προσέχουν μέχρι και τις σόλες τους και μεις ασχολούμαστε ακόμα...με τακούνια

2 φορές επιτρέπεται να στείλεις μήνυμα, προφανώς αν έχεις γραπτή βεβαίωση και βγεις 100 φορές και δεν σου κάνουν έλεγχο, βγες και 101η φορά, αν έχεις όρεξη...

το κερί στην εκκλησία δεν προβλέπεται, θεωρείται προφανώς άσκοπη μετακίνηση...

το βασικό είναι ότι μιλάμε μεν για μέτρο που μπάζει από παντού αλλά αν το δούμε σαν τελευταία προειδοποίηση για το καθολικό λοκ ντάουν, μια χαρά δεν μπάζει καθόλου....
στα τακούνια κάνω πλάκα αλλά επειδή δεν ξέρω (επακριβώς) με τί μπλέξαμε, εγώ μπορει να θέλω να βγω για περπάτημα με δωδεκάποντο, παίζει να μου πει ο άλλος "τα μπουζούκια κλείσανε"?

Για το κερί της Εκκλησίας, καταπατά παράφορα τα θρησκευτικά μου δικαιώματα από την στιγμή που οι ναοί είναι ανοιχτοί

Τέλος πάντων, υπάρχει κάποιο συγκεντρωτικό νήμα για όλες τις παραπάνω ερωτήσεις μου μη σας πρήζω εδώ πέρα?
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Σουβλίτσα έγραψε: 24 Μαρ 2020, 21:10 Ρε σεις, άμα δεν χρησιμοποιήσω χαρτί αλλά μήνυμα, το κερί πού το δηλώνω τέλος πάντων?

Ισχύει ένα απλό φύλλο χαρτιού γραμμένο με στυλο με ονοματεπώνυμο, ημερομηνία κι ώρα και προορισμό, καθώς και λόγο προορισμού
Υπογράφεις παίρνεις τη ταυτότητα σου κι οκ
Ντεμέκ κορωνοφόρος με μασκούιτ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ντεμέκ κορωνοφόρος με μασκούιτ »

Σουβλίτσα έγραψε: 24 Μαρ 2020, 21:05 Και πόση ώρα επιτρέπεται να απουσιάσεις αν πας πχ σε τελετή, σούπερ μάρκετ, περπάτημα, γιατρό κτλ??
μην κάνουμε την τρίχα τριχιά, όπως έχω πει ήδη σε φίλους και συγγενείς, μην το παίρνεις προσωπικά

δηλώνεις στο χαρτάκι βγαίνω 18:00 πχ και προορισμό πχ επισης στο 1 χλμ από την διεύθυνση σου
αν σε πιάσουν στις 19:30 και ο προορισμός ήταν φούρνος, είσαι αδικαιολόγητη
αν ο προορισμός ήτανε σούπερ μάρκετ και είσαι 30 χλμ μακρυά, επίσης

αν όλοι πράγματι δεν μετακινηθούνε άσκοπα, θα αποφύγουμε να μας πετάει μια κονσέρβα ο στρατός από το παράθυρο, επικεντρώσου εκεί και μην το πολυπαιδεύεις
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Στους λαθρομετανάστες που βγαίνουν με βάρκες αυτές τις μέρες στις παραλίες των νησιών, θα επιβληθεί το πρόστιμο των 150 ευρώ για παράνομη κίνηση;
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Μην τυχόν στείλετε μήνυμα, θα στε υπέρτατοι μπουφοι
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Feindflug έγραψε: 24 Μαρ 2020, 21:12 Δηλαδή ρε τύπισσες και τύποι, θέλετε μέχρι την τελευταία υποπερίπτωση, ακριβή νομοθεσία; Δεν μπορείτε να πιάσετε το πνεύμα του νόμου; Με αυτές τις χαζομάρες που ρωτάτε, οδηγείτε από μόνοι σας την κατάσταση σε σκληρότερα μέτρα με έναν νόμο και ένα άρθρο.

Έλεος κάπου...
Έχει προηγιασμένη αύριο με κλειστές τις πορτες
Δεν είναι ότι θα πάμε κάθε μέρα, ένα κερί μόνο
Και κρατούνται οι αποστάσεις
Και μη νομίσεις δεν έχει κόσμο
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Σουβλίτσα έγραψε: 24 Μαρ 2020, 21:10 Ρε σεις, άμα δεν χρησιμοποιήσω χαρτί αλλά μήνυμα, το κερί πού το δηλώνω τέλος πάντων?

Φτιάχνεις δικό σου αν δεν θέλεις ή δεν μπορείς να τυπώσεις την έτοιμη φόρμα. Έχει αναλυτικές οδηγίες τι γράφεις στο forma.gov.gr

Αυτό με τα μέχρι δύο μηνύματα που γράφτηκε δεν ισχύει, δοκιμασμένο χθες.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
Japetus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Japetus »

Ρε παιδιά, οι οδηγίες είναι σαφείς και οι λόγοι είναι συγκεκριμένοι για άδεια εξόδου...
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να πας οπουδήποτε αλλού, αλλά για να βγεις από το σπίτι πρέπει να έχεις έναν από τους 6 λόγους και με την ευκαιρία πηγαίνεις και όπου αλλού θέλεις. Όλη η υπόθεση είναι να αποφευχθούν οι άσκοπες και αχρείαστες μετακινήσεις.
Δεν μπορείς δηλαδή να βγεις για μη ζωτικούς λόγους έξω, αλλά να συνδυάσεις τις μετακινήσεις σου όταν βγεις για κάποιον από αυτούς με κάπου αλλού που θέλεις να πας. Δεν βγαίνεις δηλαδή μόνο και μόνο για να ανάψεις κερί, αλλά αν πας στο μάρκετ, πέρνα και από την εκκλησία...

jason0 έγραψε: 24 Μαρ 2020, 21:15 Μην τυχόν στείλετε μήνυμα, θα στε υπέρτατοι μπουφοι
τι εννοεις τύπε;
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

bluerose έγραψε: 24 Μαρ 2020, 21:16
Feindflug έγραψε: 24 Μαρ 2020, 21:12 Δηλαδή ρε τύπισσες και τύποι, θέλετε μέχρι την τελευταία υποπερίπτωση, ακριβή νομοθεσία; Δεν μπορείτε να πιάσετε το πνεύμα του νόμου; Με αυτές τις χαζομάρες που ρωτάτε, οδηγείτε από μόνοι σας την κατάσταση σε σκληρότερα μέτρα με έναν νόμο και ένα άρθρο.

Έλεος κάπου...
Έχει προηγιασμένη αύριο με κλειστές τις πορτες
Δεν είναι ότι θα πάμε κάθε μέρα, ένα κερί μόνο
Και κρατούνται οι αποστάσεις
Και μη νομίσεις δεν έχει κόσμο
Γράψε σωματική άσκηση βρε δικιά μου και αν σε ρωτήσει ο μπάτσος, πες ότι πέρασες και από την εκκλησία και άναψες ένα κερί. Πού είναι το δύσκολο;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Japetus έγραψε: 24 Μαρ 2020, 21:17 Ρε παιδιά, οι οδηγίες είναι σαφείς και οι λόγοι είναι συγκεκριμένοι για άδεια εξόδου...
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να πας οπουδήποτε αλλού, αλλά για να βγεις από το σπίτι πρέπει να έχεις έναν από τους 6 λόγους και με την ευκαιρία πηγαίνεις και όπου αλλού θέλεις.
:-? :-? :-? :-?

βάστα....σόιμπλ? γαμώτο, δεν ξέρω ποιός πρέπει να βαστήξει πια
αλλά κάποιος πρέπει
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”