Σουβλίτσα έγραψε: 24 Μαρ 2020, 21:03
Ντεμέκ κορωνοφόρος με μασκούιτ έγραψε: 24 Μαρ 2020, 20:59
Σουβλίτσα έγραψε: 24 Μαρ 2020, 20:57
Eπίσης, γενικότερα εαν θέλει να βγεις για τσιγάρα, πασατέμπο, ψωμί (εντάξει από αυτό φτιάχνουμε αλλά παράδειγμα δίνω), έμπλαστρο κτλ πόσες φορές μπορείς?
Επίσης, εαν εγώ θέλω να βγω για σωματική άσκηση/περπάτημα αλλά το μποτάκι έχει λίγο τακουνάκι, υπάρχει περίπτωση να συλληφθώ?
οσο
ακομα το μαγαζι που εξυπηρετει την εκαστοτε σου αναγκη ειναι ανοιχτο, επιτρεπεται και να εκδηλωνεις αυτην την αναγκη
να συλληφθεις για τακουνακι αποκλειεται, αλλα να καθαριζεις τα παπουτσα μετα, στα νοσοκομεια ελεγχονται και οι σολες για μεταδοση του ιου
Ωραία, για κερί στην Εκκλησία, ποιά κατηγορία είναι?
Καλώς κάνουν και εξετάζουν και τις σόλες αλλά αυτό γιατί αφορά την δική μου ερώτηση?
Γενικώς τέλος πάντων δεν έχω καταλάβει, πόσες φορές επιτρέπεται την ημέρα ανα κατηγορία?
Επίσης, ξαναρωτώ, για να πάω 500 μέτρα από το σπίτι μου πρέπει να το δηλώσω?
την αφορά, στο μέτρο που έχουμε να κάνουμε με κατάσταση όπου στα νοσοκομεία προσέχουν μέχρι και τις σόλες τους και μεις ασχολούμαστε ακόμα...με τακούνια
2 φορές επιτρέπεται να στείλεις μήνυμα, προφανώς αν έχεις γραπτή βεβαίωση και βγεις 100 φορές και δεν σου κάνουν έλεγχο, βγες και 101η φορά, αν έχεις όρεξη...
το κερί στην εκκλησία δεν προβλέπεται, θεωρείται προφανώς άσκοπη μετακίνηση...
το βασικό είναι ότι μιλάμε μεν για μέτρο που μπάζει από παντού αλλά αν το δούμε σαν τελευταία προειδοποίηση για το καθολικό λοκ ντάουν, μια χαρά δεν μπάζει καθόλου....