kameron έγραψε: 24 Μαρ 2020, 00:40 Επίσης, στον πόλεμο δεν κόπηκε το σεξ.
Βασικη παράμετρος αυτή, μην την υποτιμάτε, σε λίγο θα αρχίσουν να προκύπτουν κοινωνικές παρενέργειες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Cecily Anne
Re: Ο πρώτος νεκρός
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σχολείο τέλος για φέτος. Η δασκάλα του είναι ένα ράκος. Η διευθύντρια το ίδιο. Από ψυχολογία ένα χαλί όλοι.hellegennes έγραψε: 24 Μαρ 2020, 00:38Ούτε. Ακόμα και στον Β΄ΠΠ δεν σταμάτησαν όλα. Ούτε η παραγωγή ταινιών ούτε το ανέβασμα παραστάσεων ούτε να εργάζεται ο κόσμος ούτε καν τα σχολεία. Μόνοι οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν συνέβησαν.Gherschaagk έγραψε: 24 Μαρ 2020, 00:30Το παιδί μου δεν ξαναπάει σχολείο φέτος. Η χρονιά τελείωσε.
Δεν έχει ξαναγίνει. Μόνο στον ΒΠΠ υποθέτω.
kameron έγραψε: 24 Μαρ 2020, 00:40 Επίσης, στον πόλεμο δεν κόπηκε το σεξ.
Βασικη παράμετρος αυτή, μην την υποτιμάτε, σε λίγο θα αρχίσουν να προκύπτουν κοινωνικές παρενέργειες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Cecily Anne
Όχι επειδή τελειώνουν οι μάσκες και θα βάνομε καπότες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Dwarven Blacksmith
Εγώ το είπα, θα τη φάτε όλη τη γκρίνια μου, είμαι σεξουαλικά αποκλεισμένος.
Δεν έχει μα, μου, ας μην είσασταν <hated group>.
wb Σεσίλ!
wb Σεσίλ!
- Cecily Anne
Ενώ οι υπόλοιποι όλοι γ... μέχρι να ασπρίσει η πίσσα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Μαρ 2020, 00:43 Εγώ το είπα, θα τη φάτε όλη τη γκρίνια μου, είμαι σεξουαλικά αποκλεισμένος.
wb Σεσίλ!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Φίλοι στο Λίβερπουλ ήταν από birthday party σε birthday party και στο Λονδίνο κάποιοι γνωστοί δεν έβρισκαν γάλατα για τα μωρά και παρήγγειλαν από Γαλλία. Επίσης ετοιμάζονταν να έρθουν να βαφτίσουν το μωρό εδώ. Τα είχαν κανόνισει όλα για το Πάσχα αλλά δεν το βλέπω να γίνεται.Cecily Anne έγραψε: 24 Μαρ 2020, 00:39Καλή ώρα οι Μπόζος τους UK είχαν ανοιχτά μαγαζιά σαν να μην τρέχει μία. Μερικοί δεν αλλάζουν ποτέ.hellegennes έγραψε: 24 Μαρ 2020, 00:38
Ούτε. Ακόμα και στον Β΄ΠΠ δεν σταμάτησαν όλα. Ούτε η παραγωγή ταινιών ούτε το ανέβασμα παραστάσεων ούτε να εργάζεται ο κόσμος ούτε καν τα σχολεία. Μόνοι οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν συνέβησαν.
Αφού έστειλαν οι Κινέζοι μέσω Γερμανίας.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Αυστηρά με διπλό προφυλακτικό και μάσκα, δύσκολα τα πράγματα.
Μεγάλη κρίση και για το αρχαιότερο επάγγελμα, θα έχουν επιπτώσεις αυτά.
- hellegennes
Έστειλες «10 Νάνος Σιδηρόπουλος Ομιχλωδών Όρεων 18» και δεν πήρες απάντηση;Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Μαρ 2020, 00:43 Εγώ το είπα, θα τη φάτε όλη τη γκρίνια μου, είμαι σεξουαλικά αποκλεισμένος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Και δεν έχουμε μάθει σε δραστηριότητες με μειωμένη οξυγόνωση. Σκούρα τα πράματα.kameron έγραψε: 24 Μαρ 2020, 00:47
Αυστηρά με διπλό προφυλακτικό και μάσκα, δύσκολα τα πράγματα.
Αδικία, παντού γίνεται της πτάνας ενώ τα μπουρδέλα είναι κλειστά.kameron έγραψε: 24 Μαρ 2020, 00:47 Μεγάλη κρίση και για το αρχαιότερο επάγγελμα, θα έχουν επιπτώσεις αυτά.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
-
Εμπεδοκλής
Εδώ να πούμε ότι, με βάση τις ηλικίες, αν τα θύματα του κορονοϊού επιχειρούσαν να κα κάνουν σεξ δεν θα πέθαιναν από τον ιό...kameron έγραψε: 24 Μαρ 2020, 00:47Αυστηρά με διπλό προφυλακτικό και μάσκα, δύσκολα τα πράγματα.
- Cecily Anne
Εμπεδοκλής έγραψε: 24 Μαρ 2020, 00:52Εδώ να πούμε ότι, με βάση τις ηλικίες, αν τα θύματα του κορονοϊού επιχειρούσαν να κα κάνουν σεξ δεν θα πέθαιναν από τον ιό...kameron έγραψε: 24 Μαρ 2020, 00:47Αυστηρά με διπλό προφυλακτικό και μάσκα, δύσκολα τα πράγματα.
ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΛΕΙΠΩ.
Είπε ο εμπεδοκλής αστείο.
Πάγωσε η κόλαση.
Θα βρέξει κολιμπρί.
Όταν το θέμα αφορά τον Παπαχελά και υπάρχει στην πρόταση η λέξη στήλη και στα αφρικανικά να γράφει κάποιος καταλαβαίνεις περί τίνος πρόκειται. "Σπονδυλική στήλη" ρε μλκ;hellegennes έγραψε: 23 Μαρ 2020, 23:42
Τώρα αν σου πω ότι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι ότι είπε κάποια μπούρδα ότι έχει τον ιό στην σπονδυλική του στήλη;![]()
Πώς καταλήγεις σε τέτοιους συνειρμούς;
- hellegennes
You don't want to know.Namrail έγραψε: 24 Μαρ 2020, 00:54Όταν το θέμα αφορά τον Παπαχελά και υπάρχει στην πρόταση η λέξη στήλη και στα αφρικανικά να γράφει κάποιος καταλαβαίνεις περί τίνος πρόκειται. "Σπονδυλική στήλη" ρε μλκ;hellegennes έγραψε: 23 Μαρ 2020, 23:42
Τώρα αν σου πω ότι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι ότι είπε κάποια μπούρδα ότι έχει τον ιό στην σπονδυλική του στήλη;![]()
Πώς καταλήγεις σε τέτοιους συνειρμούς;![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Βλέπω σφιξαν τα γάλατα και για το μποτζο. Προχώρησε σε απαγόρευση κυκλοφορίας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1697 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 26 Απαντήσεις