Κι εγώ χάρηκα.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μαρ 2020, 17:06Cecily Anne έγραψε: 23 Μαρ 2020, 17:01Παναγία μου, την κατάλληλη στιγμή επανήλθα.Αρίστος έγραψε: 23 Μαρ 2020, 16:56 Θα ανοιξω νημα και το αρθρο αναγκαστικα θα ακολουθησει αργοτερα.
Σε 5 λεπτα απο τωρα.
Θα δωσω το λινκ εδω.
.![]()
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαγόρευση της κυκλοφορίας
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Απαγόρευση της κυκλοφορίας
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ερώτηση : γυρίζω από τη δουλειά, βλέπω ένα μίνι μάρκετ και θέλω να πάρω κάτι. Πρέπει να στείλω μνμ;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έλα ρε! Καλώς τη!!!Cecily Anne έγραψε: 23 Μαρ 2020, 17:01Παναγία μου, την κατάλληλη στιγμή επανήλθα.Αρίστος έγραψε: 23 Μαρ 2020, 16:56 Θα ανοιξω νημα και το αρθρο αναγκαστικα θα ακολουθησει αργοτερα.
Σε 5 λεπτα απο τωρα.
Θα δωσω το λινκ εδω.
.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι, στον κυρ Στέφανο, μην πας και δεν έχει αυτά που θες.Naida έγραψε: 23 Μαρ 2020, 17:15 Ερώτηση : γυρίζω από τη δουλειά, βλέπω ένα μίνι μάρκετ και θέλω να πάρω κάτι. Πρέπει να στείλω μνμ;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Veni Vidi Vici
Μη κοροϊδεύεις, το θέμα είναι σοβαρό
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Πάρε ένα τηλ στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου.
Καλως την!Cecily Anne έγραψε: 23 Μαρ 2020, 17:01Παναγία μου, την κατάλληλη στιγμή επανήλθα.Αρίστος έγραψε: 23 Μαρ 2020, 16:56 Θα ανοιξω νημα και το αρθρο αναγκαστικα θα ακολουθησει αργοτερα.
Σε 5 λεπτα απο τωρα.
Θα δωσω το λινκ εδω.
.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πέτσας μαλακιες: δε θα πάρουμε πιο αυστηρά μέτρα, το πολύ να σταματήσουν οι πτήσεις, οι πολίτες μπορεί να πηγαίνουν και σε δουλειές που δεν αναγράφονται στη δήλωση, πχ στο δικηγόρο τους κλπ
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Μα κοίτα, εφόσον αφήνεις ανοικτές τις επιχειρήσεις, προφανώς επιτρέπεις και τη μετάβαση σε αυτές. Όχι μόνο για τους εργαζομένους τους, αλλά και για τους πελάτες.Lugozzi έγραψε: 23 Μαρ 2020, 17:41 Πέτσας μαλακιες: δε θα πάρουμε πιο αυστηρά μέτρα, το πολύ να σταματήσουν οι πτήσεις, οι πολίτες μπορεί να πηγαίνουν και σε δουλειές που δεν αναγράφονται στη δήλωση, πχ στο δικηγόρο τους κλπ
Πάντως πολλές επιχειρήσεις απαγορεύουν πλέον τις επισκέψεις στους πελάτες και καναλιζάρουν τις παραγγελίες μέσω internet/email/τηλέφωνο.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
είδες για να μας διαβάζουν? χεστήκαν πάνω τουςLugozzi έγραψε: 23 Μαρ 2020, 17:41 Πέτσας μαλακιες: δε θα πάρουμε πιο αυστηρά μέτρα, το πολύ να σταματήσουν οι πτήσεις, οι πολίτες μπορεί να πηγαίνουν και σε δουλειές που δεν αναγράφονται στη δήλωση, πχ στο δικηγόρο τους κλπ
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- Veni Vidi Vici
Μα το είχαν πει, με μεταξύ τους διακανονισμό μπορούν να πάνε και στον οδοντίατρο.Lugozzi έγραψε: 23 Μαρ 2020, 17:41 Πέτσας μαλακιες: δε θα πάρουμε πιο αυστηρά μέτρα, το πολύ να σταματήσουν οι πτήσεις, οι πολίτες μπορεί να πηγαίνουν και σε δουλειές που δεν αναγράφονται στη δήλωση, πχ στο δικηγόρο τους κλπ
Μάλλον κάτι αισιόδοξο έδειξαν οι αριθμοί σήμερα.
Θα δούμε.
Αlea jacta est
Ε τότε να μην πάρουν το 800αρι οι δικηγόροι που μας τα έπρηξαν που έκλεισαν τα δικαστήρια, ενώ αμείβονται κι αλλιώςvatraxos έγραψε: 23 Μαρ 2020, 17:43Μα κοίτα, εφόσον αφήνεις ανοικτές τις επιχειρήσεις, προφανώς επιτρέπεις και τη μετάβαση σε αυτές. Όχι μόνο για τους εργαζομένους τους, αλλά και για τους πελάτες.Lugozzi έγραψε: 23 Μαρ 2020, 17:41 Πέτσας μαλακιες: δε θα πάρουμε πιο αυστηρά μέτρα, το πολύ να σταματήσουν οι πτήσεις, οι πολίτες μπορεί να πηγαίνουν και σε δουλειές που δεν αναγράφονται στη δήλωση, πχ στο δικηγόρο τους κλπ
Πάντως πολλές επιχειρήσεις απαγορεύουν πλέον τις επισκέψεις στους πελάτες και καναλιζάρουν τις παραγγελίες μέσω internet/email/τηλέφωνο.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-