Παναγία μου, την κατάλληλη στιγμή επανήλθα.Αρίστος έγραψε: 23 Μαρ 2020, 16:56 Θα ανοιξω νημα και το αρθρο αναγκαστικα θα ακολουθησει αργοτερα.
Σε 5 λεπτα απο τωρα.
Θα δωσω το λινκ εδω.
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαγόρευση της κυκλοφορίας
- Cecily Anne
Re: Απαγόρευση της κυκλοφορίας
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Philip Mortimer
Πολλοί ηλικιωμένοι ζουν με παιδια και εγγόνια οπότε δε χρειάζεται να βγουν οι ίδιοι για να τον κολλήσουν. Άρα πρέπει να περιοριστούν στο ελάχιστο δυνατο οι μετακινήσεις όλων.Αρίστος έγραψε: 23 Μαρ 2020, 16:32 Εγραψα στο fb.
Αν και δεν είμαι ειδικός θα μου φαινόταν ωριμότερο μέτρο η καθολική απαγόρευση της εξόδου των ηλικιωμένων από το σπίτι χωρίς εξαιρέσεις παρά η συλλογική απαγόρευση εξόδου που όμως είναι ΚΟΡΟΙΔΙΑ γιατί όλοι θα την παρακάμπτουν με ένα sms. Σήμερα είδα περισσότερους να κυκλοφορούν από χθες.
.
Από την άλλη δε θα γινόταν έτσι κι αλλιώς συλλογική απαγόρευση εξόδου χωρίς εξαιρέσεις. Σε μια τέτοια περίπτωση θα έπρεπε να υπάρχει υπηρεσια που να γνωρίζει που μένει ο κάθε ηλικιωμένος και να του δίνει κι απο κάποιοι φαγητό (θα κάνει όμως να το φάει αυτό που θα του έδιναν; Γιατί πολλοί έχουν ειδικές αλλεργίες και επιτρεπόμενο διαιτολόγιο), όπως και φαρμακα. Δεν υπάρχει δυνατότητα να γίνει κάτι τέτοιο σε τόσο μεγάλο εύρος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Philip Mortimer την 23 Μαρ 2020, 17:04, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Kι εγώ χωρίς γελάκια
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ώπα!Cecily Anne έγραψε: 23 Μαρ 2020, 17:01Παναγία μου, την κατάλληλη στιγμή επανήλθα.Αρίστος έγραψε: 23 Μαρ 2020, 16:56 Θα ανοιξω νημα και το αρθρο αναγκαστικα θα ακολουθησει αργοτερα.
Σε 5 λεπτα απο τωρα.
Θα δωσω το λινκ εδω.
.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Η κυκλοφορία έχει παγώσει. Οι αστυνομικοί σταμάτησαν τους ελέγχους και είναι με ένα κινητό στο χέρι. Όλοι περιμένουν το άρθρο του Αριστου
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- Veni Vidi Vici
Όχι ρε!Αρίστος έγραψε: 23 Μαρ 2020, 16:56 Θα ανοιξω νημα και το αρθρο αναγκαστικα θα ακολουθησει αργοτερα.
Σε 5 λεπτα απο τωρα.
Θα δωσω το λινκ εδω.
.
Μόλις έστειλα στο 13033 το 2 (για τσιγάρα) και μου απάντησαν "Μετακίνηση Ανδρέας τάδε Σκιάθου 18".
Θα με φάει η περιέργεια μέχρι να γυρίσω.
Αlea jacta est
wb!Cecily Anne έγραψε: 23 Μαρ 2020, 17:01Παναγία μου, την κατάλληλη στιγμή επανήλθα.Αρίστος έγραψε: 23 Μαρ 2020, 16:56 Θα ανοιξω νημα και το αρθρο αναγκαστικα θα ακολουθησει αργοτερα.
Σε 5 λεπτα απο τωρα.
Θα δωσω το λινκ εδω.
.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Cecily Anne έγραψε: 23 Μαρ 2020, 17:01Παναγία μου, την κατάλληλη στιγμή επανήλθα.Αρίστος έγραψε: 23 Μαρ 2020, 16:56 Θα ανοιξω νημα και το αρθρο αναγκαστικα θα ακολουθησει αργοτερα.
Σε 5 λεπτα απο τωρα.
Θα δωσω το λινκ εδω.
.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ακόμα και η Aegean σταματά τις πτήσεις των αεροπλανακίων της!Gewponos90 έγραψε: 23 Μαρ 2020, 17:03 Η κυκλοφορία έχει παγώσει. Οι αστυνομικοί σταμάτησαν τους ελέγχους και είναι με ένα κινητό στο χέρι. Όλοι περιμένουν το άρθρο του Αριστου
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Απο τη βιασυνη μου εκανα 2 edit.
.
.
ρε Αρίστο, πού είναι το σενάριο?
Την άσκηση την γνωρίζουμε
Την άσκηση την γνωρίζουμε
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Εγώ αντιθέτως, έχω χάσει πολλά χρόνια για να αποδεχθώ ότι δεν υφίσταται το "αυτονόητο".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-