Στείλε και στην κυρία Ειρήνη. Ο Κυριάκος ειπε πως τα μέτρα ισχύουν για όλη την επικράτεια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαγόρευση της κυκλοφορίας
Re: Απαγόρευση της κυκλοφορίας
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- hellegennes
Το δοκίμασα. Μου ήρθε απάντηση με το που πάτησα αποστολή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Αν θέλεις, τουλάχιστον, πρόσθεσε "διεύθυνση προορισμού" που είναι υποχρεωτική.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:25Ε ναι, εννοείται ότι αυτός που θα το συμπληρώσει, θα ξέρει σε ποια κατηγορία εμπίπτει.stavmanr έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:21Προσοχή!
"Λόγο μετακίνησης που εμπίπτει στις παραπάνω επιτρεπόμενες κατηγορίες και διεύθυνση προορισμού"
Αν αυτός που χρησιμοποιήσει το χαρτί γράψει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι, πιθανό να βρεθεί με πρόβλημα.
Γι' αυτό και στο sms χρησιμοποιείται ο κωδικός της κατηγορίας.
-
Εμπεδοκλής
Ένας γνωστός μου έστειλε dick pic. Έλαβε απάντηση αμέσως...
Το έκανα και με έπιασε ανατριχίλα
Μετακίνηση "χ" Σουβλίτσα από τάδε διεύθυνση
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Μα δεν είναι υποχρεωτική η διεύθυνση μετάβασης. Στο SMS τουλάχιστον.stavmanr έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:28Αν θέλεις, τουλάχιστον, πρόσθεσε "διεύθυνση προορισμού" που είναι υποχρεωτική.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:25Ε ναι, εννοείται ότι αυτός που θα το συμπληρώσει, θα ξέρει σε ποια κατηγορία εμπίπτει.stavmanr έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:21
Προσοχή!
"Λόγο μετακίνησης που εμπίπτει στις παραπάνω επιτρεπόμενες κατηγορίες και διεύθυνση προορισμού"
Αν αυτός που χρησιμοποιήσει το χαρτί γράψει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι, πιθανό να βρεθεί με πρόβλημα.
Γι' αυτό και στο sms χρησιμοποιείται ο κωδικός της κατηγορίας.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Ανατριχίλα γιατί;Σουβλίτσα έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:40 Το έκανα και με έπιασε ανατριχίλα![]()
Το θεωρείς οργουελικό σκηνικό;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
"3. Χειρόγραφη ΒεβαίωσηNaida έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:48Μα δεν είναι υποχρεωτική η διεύθυνση μετάβασης. Στο SMS τουλάχιστον.
Η χειρόγραφη βεβαίωση πρέπει να έχει τις εξής πληροφορίες:
Όνομα/Επίθετο
Διεύθυνση Κατοικίας
Λόγο μετακίνησης που εμπίπτει στις παραπάνω επιτρεπόμενες κατηγορίες και διεύθυνση προορισμού
Ημερομηνία, ώρα, υπογραφή"
https://forma.gov.gr/
Γι' αυτό και επιμένω να μην χρησιμοποιούνται χειρόγραφα. Από αμέλεια ή από κακή ερμηνεία πιθανόν να προκύψουν προβλήματα.
Αν θέλει πραγματικά να τηρήσει την απαγόρευση ο στρατός είναι μονόδρομος. Δεν φτάνει η ελας να ελέγξει όλη την επικράτεια. Εκτός αν έχει σκοπό μόνο τις μεγάλες πόλεις, αν και πάλι δεν νομίζω να έχει αυτή την δυνατότηταLugozzi έγραψε: 23 Μαρ 2020, 11:47Έχει και μαλακεςτεν τεν έγραψε: 23 Μαρ 2020, 11:46 Η τρύπα είναι στην άσκηση και τη βόλτα του σκυλου.
Παράθυρο 3φυλλο. Η κοντινή παραλία γέμισε και πάλι από αθλούμενους και σκυλοπεριπατητες
Πρέπει να πάμε σε απαγόρευση κυκλοφορίας.
Μόνο μάρκετ, φαρμακεία, τράπεζα, βενζινάδικα.
Να βγει ο στρατός στους δρόμους.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Έχετε υπόψη ότι δεν έχουμε απαγόρευση κυκλοφορίας. Έχουμε περιορισμό μετακινήσεων.
Ε, αν δεν αρκεί η επωνυμία του σ/μ, φαρμακείου κλπ γκουγκλάρεις και βάζεις τη διεύθυνση τους στους λόγους μετακίνησης.stavmanr έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:55"3. Χειρόγραφη Βεβαίωση
Όνομα/Επίθετο
Διεύθυνση Κατοικίας
Λόγο μετακίνησης που εμπίπτει στις παραπάνω επιτρεπόμενες κατηγορίες και διεύθυνση προορισμού
Γι' αυτό και επιμένω να μην χρησιμοποιούνται χειρόγραφα. Από αμέλεια ή από κακή ερμηνεία πιθανόν να προκύψουν προβλήματα.
Πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σου εφιστώ την προσοχή να μην πάρεις κι άλλους στο λαιμό σου.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:59Ε, αν δεν αρκεί η επωνυμία του σ/μ, φαρμακείου κλπ γκουγκλάρεις και βάζεις τη διεύθυνση τους στους λόγους μετακίνησης.stavmanr έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:55"3. Χειρόγραφη ΒεβαίωσηNaida έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:48
Μα δεν είναι υποχρεωτική η διεύθυνση μετάβασης. Στο SMS τουλάχιστον.
Όνομα/Επίθετο
Διεύθυνση Κατοικίας
Πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό.
Η διεύθυνση προορισμού είναι υποχρεωτική στις χειρόγραφες δηλώσεις.
Από εκεί και πέρα, κάνε ό,τι σε φωτίσει...
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως μειώνονται οι μετακινήσεις όταν η αγορά είναι ανοιχτή. Σου λέει μπορείς να πας στο σούπερ, μετά πας δίπλα παίρνεις ένα καφέ, μετά πιο δίπλα παίρνεις ένα γύρο, μετά πας και παίρνεις ένα γλυκό κτλ. Το σκατα περιορισμός είναι αυτός. Συμφωνώ με τον λουγκο αν θέλεις κλειστά Όλα εκτός από σούπερ, φαρμακεία, βενζινάδικαstavmanr έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:58 Έχετε υπόψη ότι δεν έχουμε απαγόρευση κυκλοφορίας. Έχουμε περιορισμό μετακινήσεων.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
κανονικά έτσι πρέπει να είναι αλλά η κυβ. ακολουθεί τακτική σαλαμοποίησης
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Dwarven Blacksmith
Αν σε πιάσουνε στο καφέ ενώ έχεις δηλώσει σουπερμάρκετ όμως, τη γάμησες.τεν τεν έγραψε: 23 Μαρ 2020, 13:10Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως μειώνονται οι μετακινήσεις όταν η αγορά είναι ανοιχτή. Σου λέει μπορείς να πας στο σούπερ, μετά πας δίπλα παίρνεις ένα καφέ, μετά πιο δίπλα παίρνεις ένα γύρο, μετά πας και παίρνεις ένα γλυκό κτλ. Το σκατα περιορισμός είναι αυτός. Συμφωνώ με τον λουγκο αν θέλεις κλειστά Όλα εκτός από σούπερ, φαρμακεία, βενζινάδικαstavmanr έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:58 Έχετε υπόψη ότι δεν έχουμε απαγόρευση κυκλοφορίας. Έχουμε περιορισμό μετακινήσεων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 298 Απαντήσεις