!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Απαγόρευση της κυκλοφορίας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Re: Απαγόρευση της κυκλοφορίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Σουβλίτσα έγραψε: 23 Μαρ 2020, 11:59 Πρέπει να περιμένουμε απάντηση στο sms για να βγούμε?
Ναι

Κάνει 10 λεπτά μαξ
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Καμπουράκης στο Σκάι: εντάξει πρώτη μέρα είναι αναγνωριστική, να είναι πιο ελαστικοί να μη βάλουν πρόστιμα κλπ

Καληνύχτα σας
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

τεν τεν έγραψε: 23 Μαρ 2020, 11:46 Η τρύπα είναι στην άσκηση και τη βόλτα του σκυλου.
Παράθυρο 3φυλλο. Η κοντινή παραλία γέμισε και πάλι από αθλούμενους και σκυλοπεριπατητες
Η τρύπα είναι στα κεφάλια κάποιων.
Ο ιος για να μεταδοθεί θέλει δεύτερο άτομο δίπλα και δεν τον ενδιαφέρει αν είναι στο σπίτι, στο σουπερ μαρκετ, στον χώρο εργασίας, ή έξω. Θα έπρεπε από την αρχή να επιτρέπεται η κυκλοφορία έξω κατά μόνας (έκτος αν συνοδεύεις παιδιά ή ανάπηρο) και να τηρείται μια απόσταση ασφαλείας 5 μέτρων πχ. και όποιοι την παραβιάζουν πρόστιμο.
Δεν γίνεται να κάθεσαι μέσα στο επί μέρες. Μέχρι και οι φυλακισμένοι έχουν μια αυλή για περίπατο.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Veni Vidi Vici έγραψε: 23 Μαρ 2020, 11:20 Να, ορίστε.
Εγώ το σκέφτηκα, η Γαλή το πραγματοποίησε.

Θέλουμε πνευματικά δικαιώματα. :lol:
Τι ακριβώς σκέφτηκες; Το να χρησιμοποιείς μια Α4 κάθε φορά; Θα μας κρεμάσει ανάποδα η Γκρέτα. :P

Σε κάθε περίπτωση βολεύει, ειδικώς αν συμπληρώσεις ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και ΑΔΤ στη φόρμα.

Θα φτιάξω ονομαστικές και για τα γειτονάκια. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Lugozzi έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:06 Καμπουράκης στο Σκάι: εντάξει πρώτη μέρα είναι αναγνωριστική, να είναι πιο ελαστικοί να μη βάλουν πρόστιμα κλπ

Καληνύχτα σας
Νταξ ρε φίλε. Εγώ ας πούμε ήρθα για δουλειά. Μπορεί να συμπλήρωσα το χαρτι λάθος. Ας μου πουν όταν με σταματήσουν το μαλακια έκανα χωρίς προστιμο
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Gewponos90 έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:13
Lugozzi έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:06 Καμπουράκης στο Σκάι: εντάξει πρώτη μέρα είναι αναγνωριστική, να είναι πιο ελαστικοί να μη βάλουν πρόστιμα κλπ

Καληνύχτα σας
Νταξ ρε φίλε. Εγώ ας πούμε ήρθα για δουλειά. Μπορεί να συμπλήρωσα το χαρτι λάθος. Ας μου πουν όταν με σταματήσουν το μαλακια έκανα χωρίς προστιμο
Τι λάθος δηλαδή να έκανες?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Veni Vidi Vici έγραψε: 23 Μαρ 2020, 11:33
stavmanr έγραψε: 23 Μαρ 2020, 11:31
Veni Vidi Vici έγραψε: 23 Μαρ 2020, 11:01 Το ξαναγράφω...

Διάτρητο σύστημα...μη πω μια μαλακία και μισή!

Παίρνει κάποιος 10 δηλώσεις (τύπου Β) γράφει στη κάθε μία διαφορετική ώρα (10.30, 11.30, 12.30 κλπ), προορισμό σούπερ μάρκετ και σουλατσάρει επί 10ωρο!
Σε κάθε έλεγχο θα δείχνει και διαφορετική δήλωση!
Μόνο που αν βρεθεί οπουδήποτε εκτός από μάρκετ, θα υποστεί συνέπειες.
Αν σκοπός του είναι απλά να καταναλώσει βενζίνη επί 10ωρο, τότε το πρόβλημα για όλους μας είναι αστείο.
Ναι, γιατί είναι δύσκολο να γράψει διαφορετικούς προορισμούς (σ/μ-φαρμακείο-συνεργείο-τράπεζα) και να σουλατσάρει με τα πόδια στο κέντρο μιας πόλης ή μιας συνοικίας που όλα αυτά είναι μαζεμένα γύρω.
Μέχρι να φάει μία ανώνυμη καταγγελία ότι σουλατσάρει ολημερίς στη γειτονιά και να του τη στήσουν οι ράμπο...
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Naida έγραψε: 23 Μαρ 2020, 11:38 Πάντως νωρίς το πρωί δεν κυκλοφορούσαν ιδιαίτερα μπατσικά εντός πόλεως.
Μη φαντάζεσαι ότι θα ελέγχονται όλοι.
Προφανώς θα υπάρχουν δειγματοληπτικοί έλεγχοι.
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

vagabondo έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:09
τεν τεν έγραψε: 23 Μαρ 2020, 11:46 Η τρύπα είναι στην άσκηση και τη βόλτα του σκυλου.
Παράθυρο 3φυλλο. Η κοντινή παραλία γέμισε και πάλι από αθλούμενους και σκυλοπεριπατητες
Η τρύπα είναι στα κεφάλια κάποιων.
Ο ιος για να μεταδοθεί θέλει δεύτερο άτομο δίπλα και δεν τον ενδιαφέρει αν είναι στο σπίτι, στο σουπερ μαρκετ, στον χώρο εργασίας, ή έξω. Θα έπρεπε από την αρχή να επιτρέπεται η κυκλοφορία έξω κατά μόνας (έκτος αν συνοδεύεις παιδιά ή ανάπηρο) και να τηρείται μια απόσταση ασφαλείας 5 μέτρων πχ. και όποιοι την παραβιάζουν πρόστιμο.
Δεν γίνεται να κάθεσαι μέσα στο επί μέρες. Μέχρι και οι φυλακισμένοι έχουν μια αυλή για περίπατο.
Να κι ένας λογικός άνθρωπος.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Gewponos90

Lugozzi έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:16

Καληνύχτα σας
Δήλωσα το ωράριο που δουλεύω αλλά για να πάω να έρθω πχ θέλω μια ώρα. Μπορεί να έκανα καλα, μπορεί και να ήθελαν να τους γραψω ποιες ώρες είμαι εκτός σπιτιου
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μαρ 2020, 11:16 Εγώ έφτιαξα αυτό. :lol:

Εικόνα
Προσοχή!
"Λόγο μετακίνησης που εμπίπτει στις παραπάνω επιτρεπόμενες κατηγορίες και διεύθυνση προορισμού"
Γι' αυτό και στο sms χρησιμοποιείται ο κωδικός της κατηγορίας.

Αν αυτός που χρησιμοποιήσει το χαρτί γράψει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι, πιθανό να βρεθεί με πρόβλημα. Αν κάποιος δεν είναι σίγουρος ότι η περίπτωσή του εμπίπτει στις επιτρεπόμενες κατηγορίες μετακίνησης, να μη χρησιμοποιεί χειρόγραφα, παρά μόνο τα τυποποιημένα έντυπα.

Βοηθήστε τους ηλικιωμένους της γειτονιάς σας, τυπώνοντας τους τα έντυπα (ή και να τα έχουν προσυμπληρωμένα), ώστε να μην βρεθούν σε δύσκολη θέση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 23 Μαρ 2020, 12:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Gewponos90 έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:18

Δήλωσα το ωράριο που δουλεύω αλλά για να πάω να έρθω πχ θέλω μια ώρα. Μπορεί να έκανα καλα, μπορεί και να ήθελαν να τους γραψω ποιες ώρες είμαι εκτός σπιτιου
Δεν παίζει ρόλο πόσο μετακινείσαι, αρκεί να φαίνεται ότι κινείσαι για εύλογο χρονικό διάστημα μεταξύ εργασίας και οικίας.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Καληνύχτα σας
Για να μην κινδυνεύεις να συμπληρώσεις το χαρτί λάθος, απλά χρησιμοποίησε το υπόδειγμα της ΓΓ Προστασίας του Πολίτη. :wink
Gewponos90

stavmanr έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:23
Gewponos90 έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:18
Δεν παίζει ρόλο πόσο μετακινείσαι, αρκεί να φαίνεται ότι κινείσαι για εύλογο χρονικό διάστημα μεταξύ εργασίας και οικίας.
Α οκ. Οπότε καλά το σημειωσα
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

stavmanr έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:21
ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μαρ 2020, 11:16 Εγώ έφτιαξα αυτό. :lol:

Εικόνα
Προσοχή!
"Λόγο μετακίνησης που εμπίπτει στις παραπάνω επιτρεπόμενες κατηγορίες και διεύθυνση προορισμού"

Αν αυτός που χρησιμοποιήσει το χαρτί γράψει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι, πιθανό να βρεθεί με πρόβλημα.
Γι' αυτό και στο sms χρησιμοποιείται ο κωδικός της κατηγορίας.
Ε ναι, εννοείται ότι αυτός που θα το συμπληρώσει, θα ξέρει σε ποια κατηγορία εμπίπτει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”