Ναι
Κάνει 10 λεπτά μαξ
Η τρύπα είναι στα κεφάλια κάποιων.τεν τεν έγραψε: 23 Μαρ 2020, 11:46 Η τρύπα είναι στην άσκηση και τη βόλτα του σκυλου.
Παράθυρο 3φυλλο. Η κοντινή παραλία γέμισε και πάλι από αθλούμενους και σκυλοπεριπατητες
Τι ακριβώς σκέφτηκες; Το να χρησιμοποιείς μια Α4 κάθε φορά; Θα μας κρεμάσει ανάποδα η Γκρέτα.Veni Vidi Vici έγραψε: 23 Μαρ 2020, 11:20 Να, ορίστε.
Εγώ το σκέφτηκα, η Γαλή το πραγματοποίησε.
Θέλουμε πνευματικά δικαιώματα.![]()
Νταξ ρε φίλε. Εγώ ας πούμε ήρθα για δουλειά. Μπορεί να συμπλήρωσα το χαρτι λάθος. Ας μου πουν όταν με σταματήσουν το μαλακια έκανα χωρίς προστιμοLugozzi έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:06 Καμπουράκης στο Σκάι: εντάξει πρώτη μέρα είναι αναγνωριστική, να είναι πιο ελαστικοί να μη βάλουν πρόστιμα κλπ
Καληνύχτα σας
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Τι λάθος δηλαδή να έκανες?Gewponos90 έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:13Νταξ ρε φίλε. Εγώ ας πούμε ήρθα για δουλειά. Μπορεί να συμπλήρωσα το χαρτι λάθος. Ας μου πουν όταν με σταματήσουν το μαλακια έκανα χωρίς προστιμοLugozzi έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:06 Καμπουράκης στο Σκάι: εντάξει πρώτη μέρα είναι αναγνωριστική, να είναι πιο ελαστικοί να μη βάλουν πρόστιμα κλπ
Καληνύχτα σας
Μέχρι να φάει μία ανώνυμη καταγγελία ότι σουλατσάρει ολημερίς στη γειτονιά και να του τη στήσουν οι ράμπο...Veni Vidi Vici έγραψε: 23 Μαρ 2020, 11:33Ναι, γιατί είναι δύσκολο να γράψει διαφορετικούς προορισμούς (σ/μ-φαρμακείο-συνεργείο-τράπεζα) και να σουλατσάρει με τα πόδια στο κέντρο μιας πόλης ή μιας συνοικίας που όλα αυτά είναι μαζεμένα γύρω.stavmanr έγραψε: 23 Μαρ 2020, 11:31Μόνο που αν βρεθεί οπουδήποτε εκτός από μάρκετ, θα υποστεί συνέπειες.Veni Vidi Vici έγραψε: 23 Μαρ 2020, 11:01 Το ξαναγράφω...
Διάτρητο σύστημα...μη πω μια μαλακία και μισή!
Παίρνει κάποιος 10 δηλώσεις (τύπου Β) γράφει στη κάθε μία διαφορετική ώρα (10.30, 11.30, 12.30 κλπ), προορισμό σούπερ μάρκετ και σουλατσάρει επί 10ωρο!
Σε κάθε έλεγχο θα δείχνει και διαφορετική δήλωση!
Αν σκοπός του είναι απλά να καταναλώσει βενζίνη επί 10ωρο, τότε το πρόβλημα για όλους μας είναι αστείο.
Μη φαντάζεσαι ότι θα ελέγχονται όλοι.Naida έγραψε: 23 Μαρ 2020, 11:38 Πάντως νωρίς το πρωί δεν κυκλοφορούσαν ιδιαίτερα μπατσικά εντός πόλεως.
Να κι ένας λογικός άνθρωπος.vagabondo έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:09Η τρύπα είναι στα κεφάλια κάποιων.τεν τεν έγραψε: 23 Μαρ 2020, 11:46 Η τρύπα είναι στην άσκηση και τη βόλτα του σκυλου.
Παράθυρο 3φυλλο. Η κοντινή παραλία γέμισε και πάλι από αθλούμενους και σκυλοπεριπατητες
Ο ιος για να μεταδοθεί θέλει δεύτερο άτομο δίπλα και δεν τον ενδιαφέρει αν είναι στο σπίτι, στο σουπερ μαρκετ, στον χώρο εργασίας, ή έξω. Θα έπρεπε από την αρχή να επιτρέπεται η κυκλοφορία έξω κατά μόνας (έκτος αν συνοδεύεις παιδιά ή ανάπηρο) και να τηρείται μια απόσταση ασφαλείας 5 μέτρων πχ. και όποιοι την παραβιάζουν πρόστιμο.
Δεν γίνεται να κάθεσαι μέσα στο επί μέρες. Μέχρι και οι φυλακισμένοι έχουν μια αυλή για περίπατο.
Δήλωσα το ωράριο που δουλεύω αλλά για να πάω να έρθω πχ θέλω μια ώρα. Μπορεί να έκανα καλα, μπορεί και να ήθελαν να τους γραψω ποιες ώρες είμαι εκτός σπιτιουLugozzi έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:16Τι λάθος δηλαδή να έκανες?Gewponos90 έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:13Νταξ ρε φίλε. Εγώ ας πούμε ήρθα για δουλειά. Μπορεί να συμπλήρωσα το χαρτι λάθος. Ας μου πουν όταν με σταματήσουν το μαλακια έκανα χωρίς προστιμοLugozzi έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:06 Καμπουράκης στο Σκάι: εντάξει πρώτη μέρα είναι αναγνωριστική, να είναι πιο ελαστικοί να μη βάλουν πρόστιμα κλπ
Καληνύχτα σας
Προσοχή!
Δεν παίζει ρόλο πόσο μετακινείσαι, αρκεί να φαίνεται ότι κινείσαι για εύλογο χρονικό διάστημα μεταξύ εργασίας και οικίας.Gewponos90 έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:18Δήλωσα το ωράριο που δουλεύω αλλά για να πάω να έρθω πχ θέλω μια ώρα. Μπορεί να έκανα καλα, μπορεί και να ήθελαν να τους γραψω ποιες ώρες είμαι εκτός σπιτιουLugozzi έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:16Τι λάθος δηλαδή να έκανες?Gewponos90 έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:13
Νταξ ρε φίλε. Εγώ ας πούμε ήρθα για δουλειά. Μπορεί να συμπλήρωσα το χαρτι λάθος. Ας μου πουν όταν με σταματήσουν το μαλακια έκανα χωρίς προστιμο
Για να μην κινδυνεύεις να συμπληρώσεις το χαρτί λάθος, απλά χρησιμοποίησε το υπόδειγμα της ΓΓ Προστασίας του Πολίτη.Gewponos90 έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:13Νταξ ρε φίλε. Εγώ ας πούμε ήρθα για δουλειά. Μπορεί να συμπλήρωσα το χαρτι λάθος. Ας μου πουν όταν με σταματήσουν το μαλακια έκανα χωρίς προστιμοLugozzi έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:06 Καμπουράκης στο Σκάι: εντάξει πρώτη μέρα είναι αναγνωριστική, να είναι πιο ελαστικοί να μη βάλουν πρόστιμα κλπ
Καληνύχτα σας
Α οκ. Οπότε καλά το σημειωσαstavmanr έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:23Δεν παίζει ρόλο πόσο μετακινείσαι, αρκεί να φαίνεται ότι κινείσαι για εύλογο χρονικό διάστημα μεταξύ εργασίας και οικίας.Gewponos90 έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:18Δήλωσα το ωράριο που δουλεύω αλλά για να πάω να έρθω πχ θέλω μια ώρα. Μπορεί να έκανα καλα, μπορεί και να ήθελαν να τους γραψω ποιες ώρες είμαι εκτός σπιτιου
Ε ναι, εννοείται ότι αυτός που θα το συμπληρώσει, θα ξέρει σε ποια κατηγορία εμπίπτει.stavmanr έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:21Προσοχή!
"Λόγο μετακίνησης που εμπίπτει στις παραπάνω επιτρεπόμενες κατηγορίες και διεύθυνση προορισμού"
Αν αυτός που χρησιμοποιήσει το χαρτί γράψει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι, πιθανό να βρεθεί με πρόβλημα.
Γι' αυτό και στο sms χρησιμοποιείται ο κωδικός της κατηγορίας.