!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαγόρευση της κυκλοφορίας
Re: Απαγόρευση της κυκλοφορίας
Έτσι, τίμια πράματα, να ξέρουμε σε ποιό δωμάτιο της ενδοχώρας θα βαδίσουμε!
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Γιατί να μη το χρησιμοποιήσουν, αυτό το '"ενοχικός" μια χαρά λειτούργησε με τα μνημόνια, δοκιμασμένα πράγματα.paul25 έγραψε: 23 Μαρ 2020, 01:32Το ήταν προσχεδιασμένο καιρό δεν το αποδεικνύει μόνο η ετοιμότητα τους αλλά κυκλοφορούσε και κάτι μέρες νωρίτερα.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 22 Μαρ 2020, 20:50paul25 έγραψε: 22 Μαρ 2020, 20:46 Εντάξει, τα είχαν έτοιμα τόσο καιρό όλα αυτά (φόρμες, πλατφόρμες κλπ) και μας κορόιδευαν οτι θα τα εφαρμόζουν ανάλογα την συμπεριφορά μας το ΣΚ, αυτοί είχαν πάρει ήδη την απόφαση οτι θα φτάναμε εδώ και δεν ξέρουμε και μεχρι που έχουν αποφασίσει οτι θα φτάσουν ακόμα. Τρομερό δούλεμα νομίζω τρώμε, απο την αρχή θέλανε να το κάνουν Κίνα μου φαίνεται.![]()
https://www.thraki.com.gr/etoimazoyn-ol ... -a-tsipra/
Αυτό που μου την δίνει είναι οτι προσπαθούν να μας κάνουν ενοχικούς με τις μαλακίες τύπου Το ΣΚ θα κρίνει την απαγόρευση και η συμπεριφορά σας, αφού το έχετε σχεδιάσει καιρό, πείτε ανοιχτά τουλάχιστον τι θέλετε να κάνετε να ξέρουμε.
Απλά μια απορία επειδή δεν γνωρίζω, τότε το έβλεπες ή μόνο τώρα;
Επίσης και τότε το έβλεπα, ωστόσο όμως έβλεπα και τα διαχρονικά δικά μας λάθη. Η οικονομία είναι πιο σύνθετο θέμα απο αυτό που αντιμετωπίζουμε τώρα.Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 23 Μαρ 2020, 01:43Γιατί να μη το χρησιμοποιήσουν, αυτό το '"ενοχικός" μια χαρά λειτούργησε με τα μνημόνια, δοκιμασμένα πράγματα.paul25 έγραψε: 23 Μαρ 2020, 01:32Το ήταν προσχεδιασμένο καιρό δεν το αποδεικνύει μόνο η ετοιμότητα τους αλλά κυκλοφορούσε και κάτι μέρες νωρίτερα.
https://www.thraki.com.gr/etoimazoyn-ol ... -a-tsipra/
Αυτό που μου την δίνει είναι οτι προσπαθούν να μας κάνουν ενοχικούς με τις μαλακίες τύπου Το ΣΚ θα κρίνει την απαγόρευση και η συμπεριφορά σας, αφού το έχετε σχεδιάσει καιρό, πείτε ανοιχτά τουλάχιστον τι θέλετε να κάνετε να ξέρουμε.
Απλά μια απορία επειδή δεν γνωρίζω, τότε το έβλεπες ή μόνο τώρα;
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
ΔΕΚΑ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΙΑ = ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣΦΟΡΟΣ = 2678
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Δεν θέλω να κάνουμε συζήτηση για την οικονομία τώρα, κανείς δεν ξέρει τι έπεται γιατί δεν υπάρχουν χρονικά όρια.paul25 έγραψε: 23 Μαρ 2020, 01:46
Επίσης και τότε το έβλεπα, ωστόσο όμως έβλεπα και τα διαχρονικά δικά μας λάθη. Η οικονομία είναι πιο σύνθετο θέμα απο αυτό που αντιμετωπίζουμε τώρα.
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Με λίγη καλή θέληση όλοι χωράνε και οι ορθόδρομοι οι λαθόδρομοι και οι λοξόδρομοι.
- Golden Age
Τα ψυχολογικά θεραπεύονται, έστω και μακροχρόνια. Οι συνέπειες του covid δύσκολα.lonelyrider έγραψε: 22 Μαρ 2020, 23:42 Όσοι είστε φανατικοί υπέρ της απαγόρευσης μετά από κανα δυό μήνες να πάτε να θεραπεύσετε και τους ανθρώπους που θα χουν πάθει ψυχολογικά..
- Golden Age
Λειτουργούν, αλλά με αραιωμένα δρομμολόγια.
- NKVD_SMERSH
Εγώ είμαι Σταθμό Λαρίσης, δυστυχώς μου έκοψαν το δρομολόγιο των 6:22, και θα φύγω με των 9:22.
Ήρθα πριν τις 6:00 για να μην δώσω λογαριασμό στον Κούλη.
“He who controls the spice controls the universe.”
Τι ζουμε ρε παιδια. Απιστευτα πραγματα.
Τον Ιουλιο παμε για ανακοινωση εξωγηινων. Αυτο που εκαναν ηταν επιδειξη δυναμης για να στρωσουν εδαφος.
Τον Ιουλιο παμε για ανακοινωση εξωγηινων. Αυτο που εκαναν ηταν επιδειξη δυναμης για να στρωσουν εδαφος.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Εντάξει, μπορεί να ακολουθήσω τη συμβουλή της Σουβλίτσα και να τα αφήσω να μεγαλώσουν.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 23 Μαρ 2020, 00:17.taliban έγραψε: 23 Μαρ 2020, 00:00Έχω ένα προβατοψαλιδο.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 22 Μαρ 2020, 23:57
.
Βάζεις τά μούτρα σου μπροστά στόν καθρέπτη....
Παίρνεις ενα ψαλίδι κατά προτίμηση μεγάλο.....
Οτι νομίζεις ότι πρέπει νά αφαιρείται μέχρι τό επιθυμητό αποτέλεσμα τό αφαιρείς....
Απλα τό ίδιο κάνει καί ο κουρεύς.....
Σιγά καί χωρίς φόβο.....εκτός αν είσαι μαλάκας.....δέν φαίνεται νά είσαι τόσο....
Ο Τολμών νικά.....
.
Την επόμενη εβδομάδα θα δοκιμάσω.
Άν μοιάζεις μέ πρόβατο συνάδελφε ενδείκνυται.....![]()
.

- Λίνο Βεντούρα
Ποσό αραιωμένο άραγε; Έτσι μπορεί να χάσει το νόημα της περιορισμένη κυκλοφορία
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Αραιωμένα, για να είναι πιο πυκνά μέσα από κόσμο.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 23 Μαρ 2020, 08:40Ποσό αραιωμένο άραγε; Έτσι μπορεί να χάσει το νόημα της περιορισμένη κυκλοφορία
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Η Παναγιά μαζί σουNKVD_SMERSH έγραψε: 23 Μαρ 2020, 06:24 Εγώ είμαι Σταθμό Λαρίσης, δυστυχώς μου έκοψαν το δρομολόγιο των 6:22, και θα φύγω με των 9:22.
Στην επαρχία δεν άλλαξε τίποτα. Ούτε χαρτιά, κανονικά οι βολτουλες. Καμία σωτηρία
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση