!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαγόρευση της κυκλοφορίας
- ΜπλεΜπουμπυς
Re: Απαγόρευση της κυκλοφορίας
Πάω το σκυλί μου για χέσιμο
13033
13033
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Εδώ πέρναγε ένα αυτοκίνητο και άρχισαν και το χειροκροτούσαν από διάφορα μπαλκόνια και του φώναζαν εεε εεε και αυτό κορναρε. Κάθεται ο κόσμος στο μπαλκόνι και κοιτάει ποιος βγαίνει έξω; θα τρελαθώ λέμε 
Έχει πλάκα να ήταν ο δικός μου και να ψάχνει να παρκάρει
Έχει πλάκα να ήταν ο δικός μου και να ψάχνει να παρκάρει
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Άργησες, πες του, τώρα κάνω τσιγάρο.Naida έγραψε: 22 Μαρ 2020, 21:09 Εδώ πέρναγε ένα αυτοκίνητο και άρχισαν και το χειροκροτούσαν από διάφορα μπαλκόνια και του φώναζαν εεε εεε και αυτό κορναρε. Κάθεται ο κόσμος στο μπαλκόνι και κοιτάει ποιος βγαίνει έξω; θα τρελαθώ λέμε
Έχει πλάκα να ήταν ο δικός μου και να ψάχνει να παρκάρει![]()
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
++++KRAKEN έγραψε: 22 Μαρ 2020, 20:51 Τώρα φάγατε όλοι απαγόρευση κυκλοφορίας στυλ γουχαν αλλά ήμασταν ακραίοι αυτοί που λέγαμε ότι έπρεπε να κλείσουν τα σύνορα με την Ιταλία από τη στιγμή που εμφανίστηκε στη γείτονα χώρα και αυτή εξελίχθηκε στην πρώτη εστία του στην Ευρώπη!!
Αλλά οι εξυπνάκηδες που τα γνώριζαν όλα μας έλεγαν εμμονικούς και βλαμμένους και ότι θα υπάρχουν οικονομικές απώλειες από το κλείσιμο των συνόρων με την ιταλία και ότι θα χαλάσουμε τις καρδιές μας με τους ιταλούς και κάτι άλλα παρόμοια φαιδρά...
Τώρα στο σούπερ μάρκετ με συνοδεία αστυνομικού και αν
Οι περισσότεροι κακώς τα βάζουν με τον Τσιόδρα, όταν την εποχή που έκανε τις εκτιμήσεις του για τον ιό μέσα στο Γενάρη ήταν ακόμα πρόωρη η κατάσταση. Το παιχνίδι χάθηκε τον προηγούμενο μήνα. Ενδεικτικό το παρακάτω και μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, όταν υπήρχε ακόμα χρόνος:
https://www.kathimerini.gr/1066165/arti ... leon-metra
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jimdenin την 22 Μαρ 2020, 21:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
vatraxos έγραψε: 22 Μαρ 2020, 20:56Κοίτα, αν στο επόμενο διάγγελμα ξεκινήσει με την προσφώνηση Σύντροφοι, βρες τρόπο να την κάνεις από ΕλλάδαLugozzi έγραψε: 22 Μαρ 2020, 20:55Αυτοπαγιδευτηκε ο Κυριάκος όταν μίλησε για τελευταία μέτρα δημοκρατικά.Cavaliere έγραψε: 22 Μαρ 2020, 20:53 Αυτό που λέω είναι πολύ σοβαρό, και το ξέρεις. Δεν μου αρέσει να με προειδοποιούν πολιτικοί για ενδεχόμενη κατάλυση του πολιτεύματος.
Τα επόμενα δηλαδή τι θα είναι?
Απέτυχε η δημοκρατία?
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Πού είναι τώρα οι φανατικοί καπνιστές να μιλήσουν καί για δικαίωμα στη διασπορά του ιού; 
Δεν φτάνει το πεντοχιλιαρο, χρειάζεται και φυλακή χωρίς αναστολή.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Μαρ 2020, 21:06Είναι στο κατάλληλο νήμα.ST48410 έγραψε: 22 Μαρ 2020, 21:03 Δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω όλα. Μπήκε αυτό;
Κορωνοϊός: Μετά από δειγματοληπτικό έλεγχο που έγινε σε 217 άτομα που είχαν τεθεί σε καραντίνα καθώς ήρθαν από το εξωτερικό - Τους επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και ασκήθηκαν εις βάρους τους ποινικές διώξεις
https://www.protothema.gr/koronoios-liv ... ai-vgikan/
Ίσως αξίζει δικό του νήμα
Οι λέφτερες πσυχές, που για πάρτη τους μπαίνει η χώρα σε καραντίνα.
Πιο ησυχο θα εχω το κεφαλι μου στο δικο μου σπιτι στο χωριο , παρα στην πολη οπου εχω επισης δικο μου σπιτι
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Την χειρόγραφη υπεύθυνη δήλωση την συμπληρώνουμε εφόσον δεν περιλαμβάνει αυτό που θέλουμε να κάνουμε ;
Πχ θα γράψω ότι μεταβαίνω από την άνω ραχούλα στο μελισσοκομείο μου που βρίσκεται στην κάτω ραχούλα.
Και αν στην επιστροφή θέλω να βάλω καύσιμα πρέπει να έχω μαζί μου το τάδε έντυπο ;
Και όταν χρειαστώ πχ καινούριες κυψέλες θα χρειαστώ άλλη υπεύθυνη δήλωση ότι πηγαίνω στην τάδε μεταφορική ή στον τάδε ξυλουργό που βρίσκεται στον γάμο του καραγκιόζη.
Πχ θα γράψω ότι μεταβαίνω από την άνω ραχούλα στο μελισσοκομείο μου που βρίσκεται στην κάτω ραχούλα.
Και αν στην επιστροφή θέλω να βάλω καύσιμα πρέπει να έχω μαζί μου το τάδε έντυπο ;
Και όταν χρειαστώ πχ καινούριες κυψέλες θα χρειαστώ άλλη υπεύθυνη δήλωση ότι πηγαίνω στην τάδε μεταφορική ή στον τάδε ξυλουργό που βρίσκεται στον γάμο του καραγκιόζη.
Φοβάμαι να το πω αλλιώς θα το έλεγα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εγώ πάλι έχω μιαν έννοια, οτι δεν αυτοπαγιδεύτηκεLugozzi έγραψε: 22 Μαρ 2020, 20:55Αυτοπαγιδευτηκε ο Κυριάκος όταν μίλησε για τελευταία μέτρα δημοκρατικά.
Απέτυχε η δημοκρατία?
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Και αν ξεκινήσει με συναγωνιστές?vatraxos έγραψε: 22 Μαρ 2020, 20:56Κοίτα, αν στο επόμενο διάγγελμα ξεκινήσει με την προσφώνηση Σύντροφοι, βρες τρόπο να την κάνεις από ΕλλάδαLugozzi έγραψε: 22 Μαρ 2020, 20:55Αυτοπαγιδευτηκε ο Κυριάκος όταν μίλησε για τελευταία μέτρα δημοκρατικά.Cavaliere έγραψε: 22 Μαρ 2020, 20:53 Αυτό που λέω είναι πολύ σοβαρό, και το ξέρεις. Δεν μου αρέσει να με προειδοποιούν πολιτικοί για ενδεχόμενη κατάλυση του πολιτεύματος.
Απέτυχε η δημοκρατία?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos291 την 22 Μαρ 2020, 21:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μα ναι, αυτό σου λέω.Lugozzi έγραψε: 22 Μαρ 2020, 20:55Αυτοπαγιδευτηκε ο Κυριάκος όταν μίλησε για τελευταία μέτρα δημοκρατικά.
Απέτυχε η δημοκρατία?
Ordem e Progresso.
Σε πρόλαβε ο ίδιοςpanos291 έγραψε: 22 Μαρ 2020, 21:18Και αν ξεκινήσει με συναγωνιστές?vatraxos έγραψε: 22 Μαρ 2020, 20:56Κοίτα, αν στο επόμενο διάγγελμα ξεκινήσει με την προσφώνηση Σύντροφοι, βρες τρόπο να την κάνεις από ΕλλάδαLugozzi έγραψε: 22 Μαρ 2020, 20:55
Αυτοπαγιδευτηκε ο Κυριάκος όταν μίλησε για τελευταία μέτρα δημοκρατικά.
Απέτυχε η δημοκρατία?
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Ερώτημα:
Αν βρεθούν παρέες λαθρομεταναστών (που κυκλοφορούν συχνά σε κοπάδια) να κάνουν βόλτα, τί θα κάνει η αστυνομία? Θα τους επιβάλει κι αυτούς πρόστιμο 150 ευρώ?
Αν βρεθούν παρέες λαθρομεταναστών (που κυκλοφορούν συχνά σε κοπάδια) να κάνουν βόλτα, τί θα κάνει η αστυνομία? Θα τους επιβάλει κι αυτούς πρόστιμο 150 ευρώ?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-