!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Απαγόρευση της κυκλοφορίας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Re: Απαγόρευση της κυκλοφορίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

aljawn έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:25
Σουβλίτσα έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:22
Lugozzi έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:10

Που θα τυπώνουμε? :003:
Έλα να υπογράφει δηλώσεις η δεξά!!!!!!!!!!!!!
Δυστυχώς ακόμα ο τίτλος είναι μετακίνησης και όχι μετάνοιας.
Σε αυτές έχει ειδικότητα η αριστερά
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Εικόνα
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

LETO έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:29
wooded glade έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:12 Πάντως οι "απείθαρχοι" που σε μεγάλο βαθμό συνέτειναν να ληφθεί αυτό το μέτρο δεν μπορεί να είναι οτιδήποτε άλλο παρά συριζαίοι.
γνωστος μου που πιστευει οτι ο κορονοιος εχει σχεση με 5G, θανατο κομπε μπραιαντ και εκτος απο αυτα ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ, ειναι φανατικος αντιτσιπρικος και χρυσαυγιτης.
Στο δημοψηφισμα στανταρακι ΟΧΙτζης
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Σουβλίτσα έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:26
bluerose έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:16
Σουβλίτσα έγραψε: 22 Μαρ 2020, 16:57

κάτσε τώρα να ξεσηκωθεί και κανα ρέμπελο να δεις πανηγύρια
Αρχίζει και ξεκαθαρίζει το θέμα
Ορίστε. Το είχε πει κι αυτό ο Πατροκοσμάς. Θα έχουμε και τους λάθρο
Μετά τσιπακι αν έκανες το εμβόλιο

Η μάνα δε καταλαβαίνει ότι θα κλείσουν οι δρόμοι, ειδικά εδώ απ' το Δερβένι κι έπειτα περιοχή είναι όλο χωριά. Θα αποκλειστούν Ε
Τις λέω πάνε μάζεψε τι έχεις βγαλτα θα κλείσουν οι τράπεζες,ελάτε να κάνει ο πατέρας κήπο
Τίποτα... γελάνε έλεος
Και δεν ξέρουν κι από μυνήματα σε κινητά για να δηλώνουν ότι πάνε στο σούπερ
Πάρε τους μαζί
Δεν έρχονται
Σου είχα πει;;;
Ο Πάτερ είπε...όχι δε θα το πουλήσεις το σπίτι στο χωριό κι είχε βρεθεί αγοραστρια Ελληνίδα παντρεμένη στην Ιορδανία με γιατρο
Κι έκλαιγα..κι είναι τόσο καλός λέω γιατί...οι γονείς μου κάτω το παιδί ο αδερφός οι αδερφές η ξαδερφη ανήψια

Λέει θα έρθει η μάνα σου σε σένα.Ειναι ανοικτό το σπίτι σου; Λέω ναι Πάτερ και συνέχιζα να κλαίω
Λέει μετά το πόλεμο είσαι ελεύθερη να κάτσεις όπου θέλεις,να πουλήσεις ότι θέλεις

Αχ Πάτερ Μιχαήλ μου λείπεις και το ξέρεις το νοιωθεις

Πω
Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

aljawn έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:18
paul25 έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:11 Φυσικα και υπαρχει συγκρουση. Η διατηρηση της αξιας της ελευθεριας εναντι μιας "υπαρκτης" απειλης. Απο τα αρχαια χρονια μεχρι και σημερα, για την διατηρηση αυτης της αξιας χαθηκαν ζωες, ο μεγαλος γνωστος ποιητης μας λεει "για να γυρισει ο ηλιος θελει δουλεια πολυ, θελει νεκροι χιλιαδες να ειναι στους τροχους". Δεν θελω φυσικα να πω με αυτι τον στιχο οτι προτρεπω σε θανατους αλλα τονιζω το Μεγα τιμημα που απαιτει αυτη η αξια και την διαχρονικη πληρωμη της σε αυτο το σκληρο νομισμα.
Δεν χρειάζεται να επικαλείσαι την ελευθερία, πριν από αυτό υπάρχει η αρχή της αναλογικότητας.
Αλλά εντάξει, με Kouli γυρίσαμε 50 χρόνια πίσω (για να γιορτάσουμε όπως πρέπει την 21 Απριλίου).

Το ερώτημα βέβαια είναι πως, ενώ τη προηγούμενη εβδομάδα ήμασταν θωρακισμένοι, τώρα θα βγουν τα τανκς και θα γίνουμε τεθωρακισμένοι.
Ειναι δυσκολο να εκτιμηθει αναλογικα η παραβιαση των δικαιωματων αυτων. Δεν ειναι μαθηματικες οντοτητες σαφως ορισμενες για να υπολογισθουν τα οφελη και τα κοστη και να κανουμε τον λογαριασμο.Ιδιαιτερα οταν κινουνται στο χωρο των πιθανοτητων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paul25 την 22 Μαρ 2020, 17:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Άβαταρ μέλους
Τσουνάμις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τσουνάμις »

wooded glade έγραψε: 22 Μαρ 2020, 08:41 Έτσι λέει εδώ:

https://www.in.gr/2020/03/22/greece/kor ... kloforias/

Αλλά τι θα προκύψει από αυτό ;
Αυτή τη στιγμή οι δρόμοι είναι άδειοι. Οι λίγοι που κυκλοφορούν είναι πιθανόν πρόσωπα που είναι υποχρεωμένα να βγουν έξω, π.χ. αστυνομικοί-γιατροί.
Πάμε στα σουπερμάρκετ και στα φαρμακεία, αυτό είναι γεγονός.
Πως θα γίνει δηλαδή τώρα ; Ούτε στα σουπερμάρκετ ή θα τα κλείσουν ; Και πως θα εφαρμόζεται αυτό το μέτρο ;
Την κάτσαμε...
https://www.facebook.com/armandofrancis ... g1MjIyMzg/
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

stergiosbik έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:30 Εικόνα
Αυτά είναι

Orthodox Power!
Spoiler
Προηγουμένως έχουμε πάει για Θεία Κοινωνία με το κουταλάκι μας :wink
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

paul25 έγραψε: 22 Μαρ 2020, 16:53
aljawn έγραψε: 22 Μαρ 2020, 16:51
paul25 έγραψε: 22 Μαρ 2020, 16:47 Μωρε καλα το εγραψα εγω, πλησιαζει και η 21 Απριλη, θα την γιορτασουμε φετος οπως πρεπει.
Μάλλον δεν εξήγησαν στο Kouli τι ακριβώς γιορτάζουμε την συγκεκριμένη επέτειο.
Ηταν που ο Κουλης δεν θα γινοταν Ορμπαν! :smt005:
Έγινε ο Κούλης Ορμπάν επειδή επιβάλλει απαγόρευση κυκλοφορίας για να μη γίνεις Ιταλία έτσι όπως το πάμε;

Είστε παρανοϊκοί ή απλά τελειωμένοι ζαιοι;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

bluerose έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:30
bluerose έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:16

Αρχίζει και ξεκαθαρίζει το θέμα
Ορίστε. Το είχε πει κι αυτό ο Πατροκοσμάς. Θα έχουμε και τους λάθρο
Μετά τσιπακι αν έκανες το εμβόλιο

Η μάνα δε καταλαβαίνει ότι θα κλείσουν οι δρόμοι, ειδικά εδώ απ' το Δερβένι κι έπειτα περιοχή είναι όλο χωριά. Θα αποκλειστούν Ε
Τις λέω πάνε μάζεψε τι έχεις βγαλτα θα κλείσουν οι τράπεζες,ελάτε να κάνει ο πατέρας κήπο
Τίποτα... γελάνε έλεος
Και δεν ξέρουν κι από μυνήματα σε κινητά για να δηλώνουν ότι πάνε στο σούπερ
Πάρε τους μαζί
Δεν έρχονται
Σου είχα πει;;;
Ο Πάτερ είπε...όχι δε θα το πουλήσεις το σπίτι στο χωριό κι είχε βρεθεί αγοραστρια Ελληνίδα παντρεμένη στην Ιορδανία με γιατρο
Κι έκλαιγα..κι είναι τόσο καλός λέω γιατί...οι γονείς μου κάτω το παιδί ο αδερφός οι αδερφές η ξαδερφη ανήψια

Λέει θα έρθει η μάνα σου σε σένα.Ειναι ανοικτό το σπίτι σου; Λέω ναι Πάτερ και συνέχιζα να κλαίω
Λέει μετά το πόλεμο είσαι ελεύθερη να κάτσεις όπου θέλεις,να πουλήσεις ότι θέλεις

Πω
:)
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

aljawn έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:28
Namrail έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:20 Αντιλαμβάνομαι ότι το μέτρο της απαγόρευσης αγχωνει πολλούς και τους κάνει να αισθάνονται άβολα. Ειδικά όταν πρόκειται για μέτρο αορίστου χρόνου.

Αντιπροτάσεις θέλω να ακούσω.

Και όχι αντιπροτάσεις του στυλ "έπρεπε να ήμασταν καλύτερα προετοιμασμένοι", αλλά με βάση τη δεδομένη σημερινή συγκυρία.
Με βάση την αρχή της αναλογικότητας, πρώτα πρέπει να εφαρμόσεις ηπιότερα μέτρα (πχ. κλείνεις διόδια, βάζεις μπλόκα τροχαίας σε εθνικές, κάνεις πεζές περιπολίες και ελέγχεις τις συναθροίσεις, κλείνεις πάρκα/παραλίες κτλ) και μετά βάζεις blanket απαγόρευση.

Εκτός και αν επίκειται γερό γαμήσι στα νούμερα και το κάνεις για να καλύψεις τον κώλο σου.
Το έχουν πει ξανά και ξανά ότι οι επόμενες δεκαπεντε μέρες θα κρίνουν την εξέλιξη του ιού στη χώρα. Ή θα περιοριστει τώρα η διασπορά ή θα ξεφύγει μαζί με τα νούμερα των κρουσμάτων και ότι αυτό συνεπάγεται.

Νομίζω ότι πράγματι φοβούνται την αλματώδη αύξηση των κρουσμάτων γι'αυτό και κατέληξαν σε αυτή την απαγόρευση.

Την αρχή της αναλογικότητας την εφάρμοσαν σε κάποιο βαθμό (αφού πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας είχε παρθεί μια σειρά πιο ήπιων μέτρων) αλλά όχι τόσο ομαλά όπως ίσως θα περίμεναν κάποιοι.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

wooded glade έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:12 Πάντως οι "απείθαρχοι" που σε μεγάλο βαθμό συνέτειναν να ληφθεί αυτό το μέτρο δεν μπορεί να είναι οτιδήποτε άλλο παρά συριζαίοι.

Παπαρια. Πέρασε γνωστός μου νεοδημοκρατης ετών 65 προχθές από την δουλειά. Είχε πεταχτεί στο σούπερ μάρκετ για να παρει ένα καραφακι τσίπουρο και ένα πακέτο ξηροκαρπια. Άραξε και τα είπαμε. Μου μίλησε για τα ζώα που δεν κόβουν τις άσκοπες μετακινήσεις και ότι αυτά θα μας υποχρεώσουν σε απαγόρευση κυκλοφοριας
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Σουβλίτσα έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:28
Namrail έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:20 Αντιλαμβάνομαι ότι το μέτρο της απαγόρευσης αγχωνει πολλούς και τους κάνει να αισθάνονται άβολα. Ειδικά όταν πρόκειται για μέτρο αορίστου χρόνου.

Αντιπροτάσεις θέλω να ακούσω.

Και όχι αντιπροτάσεις του στυλ "έπρεπε να ήμασταν καλύτερα προετοιμασμένοι", αλλά με βάση τη δεδομένη σημερινή συγκυρία.
Άμα σου πω θα σου σηκωθεί η πίεση 22 και δεν θέλω να έχω τύψεις οτι δεν σε κόλλησα κορωνοιό αλλά σε έστειλα από εγκεφαλικό

Αγάπη μόνο :hebit:
Πες μου δεν έχω θέμα. Πίεση και έξαψη έχουν άλλοι εδώ μεσα, όχι εγώ.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Εγω που έχω φύγει έγκαιρα από αστικές περιοχές και βρίσκομαι οικογενειακώς σε χωριό στα βουνά της Ρούμελης , τι περιορισμούς στην κυκλοφορία να εχω ;
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Σουβλίτσα έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:36
bluerose έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:30

Πάρε τους μαζί
Δεν έρχονται
Σου είχα πει;;;

Πω
:)
Θαρθει ..
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”