Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
hellegennes έγραψε: 19 Μαρ 2020, 00:01Η διαφορά με το 1945 είναι ότι αυτήν την φορά ο απλός λαός δεν φταίει σε τίποτα και είναι στην πλειονότητά τους υγιείς, σύγχρονοι άνθρωποι.
Δεν ξέρω πόσο υγιείς είναι άνθρωποι που δεν αντιδρούν σε τίποτε.
Απ' αυτήν την άποψη δεν είναι υγιείς συνολικά σαν λαός. Εμείς βέβαια είμαστε στο εντελώς άλλο άκρο. Αντιδρούμε ακόμη και στο πιο λογικό και αυτονόητο, όταν δεν βολεύει την καραεαυτάρα μας.
Όταν λέω υγιείς, εννοώ γενικότερα σκεπτόμενοι, πολιτισμένοι, άνθρωποι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
hellegennes έγραψε: 19 Μαρ 2020, 02:10Απ' αυτήν την άποψη δεν είναι υγιείς συνολικά σαν λαός. Εμείς βέβαια είμαστε στο εντελώς άλλο άκρο. Αντιδρούμε ακόμη και στο πιο λογικό και αυτονόητο, όταν δεν βολεύει την καραεαυτάρα μας.
Ναι, είναι σκεπτόμενοι, αλλά εμπιστεύονται πιο πολύ απ΄΄ο,τι πρέπει τις κυβερνήσεις τους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 15 Μαρ 2020, 12:59
Η Γερμανια απο το 1945 εως και σημερα δηλαδη τα τελευταια 75 χρονια ειναι η φιλικοτερη χωρα προς την Ελλαδα σε ολοκληρο τον πλανητη
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ζενίθεδρος έγραψε: 15 Μαρ 2020, 02:14
Τζάμπα ελπίζετε να ψοφήσουν οι αράπηδες. Με τόσα πάρε-δώσε με τους Κινέζους, έπρεπε να είχαν τρισχειρότερα μεγέθη κρουσματων από τους Ιταλούς. Οφείλεται στο κλίμα, στην ηλικία, στο σκληραγωγημενο ανοσοποιητικό των κατσιβελων, στο χρώμα δέρματος, στο μέγεθος της πουτσας.... Ποιος ξέρει; Στο σύστημα υγειας πάντως αποκλείεται να οφείλεται.
Στη χωρα θα αρρωστησουνε ολοι πλην μεταναστων..
Το κακό είναι ότι οι μόνοι στη χώρα που δεν μπορούν να φυλαχτούν από τον ιό είναι οι έγκλειστοι και μαζικά συσσωρευμένοι μετανάστες.
hellegennes έγραψε: 19 Μαρ 2020, 02:10Απ' αυτήν την άποψη δεν είναι υγιείς συνολικά σαν λαός. Εμείς βέβαια είμαστε στο εντελώς άλλο άκρο. Αντιδρούμε ακόμη και στο πιο λογικό και αυτονόητο, όταν δεν βολεύει την καραεαυτάρα μας.
Ναι, είναι σκεπτόμενοι, αλλά εμπιστεύονται πιο πολύ απ΄΄ο,τι πρέπει τις κυβερνήσεις τους.
Να μην εμπιστευτούν αυτούς που ψηφίζουν να τους εκπροσωπούν;
Φαντάσου να σου δώσω πληρεξούσιο για τη διαχείριση της περιουσίας μου και να μην σε εμπιστεύομαι...
Τζάμπα ελπίζετε να ψοφήσουν οι αράπηδες. Με τόσα πάρε-δώσε με τους Κινέζους, έπρεπε να είχαν τρισχειρότερα μεγέθη κρουσματων από τους Ιταλούς. Οφείλεται στο κλίμα, στην ηλικία, στο σκληραγωγημενο ανοσοποιητικό των κατσιβελων, στο χρώμα δέρματος, στο μέγεθος της πουτσας.... Ποιος ξέρει; Στο σύστημα υγειας πάντως αποκλείεται να οφείλεται.
Ο Ζένι λέει για τις αφρικανικές χώρες, γι' αυτό λέει πως αποκλείεται να οφείλεται στο σύστημα υγείας.
Εδώ όμως έχει άλλο κλίμα
Το κακό είναι ότι οι μόνοι στη χώρα που δεν μπορούν να φυλαχτούν από τον ιό είναι οι έγκλειστοι και μαζικά συσσωρευμένοι μετανάστες.
ευκαιρία είναι τώρα με φτηνά αεροπορικά εισιτήρια να τους στείλουμε σπίτια τους ...εκεί θα έχουνε άφθονο χωρο
kameron έγραψε: 22 Μαρ 2020, 19:46
1150 σχεδόν κρούσματα έφτασαν οι Τσέχοι χωρίς ούτε μια απώλεια.
Ιδού το κορυφαίο σύστημα υγείας παγκοσμίως.
Αυτό εξηγεί και το γιατί έκλεισαν τα σύνορα με την Γερμανία. Σού λέει θα μάς έρθουν όλοι εδώ, επειδή έχουν το χειρότερο σύστημα υγείας, όπως γράφτηκε αρκετές φορές εδώ μέσα.