Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 15 Μαρ 2020, 12:59
Η Γερμανια απο το 1945 εως και σημερα δηλαδη τα τελευταια 75 χρονια ειναι η φιλικοτερη χωρα προς την Ελλαδα σε ολοκληρο τον πλανητη
Gouerino 4 έγραψε: 18 Μαρ 2020, 15:37
Η ισπανια εχει 14000 κρουσματα και 620 νεκρους
Η γερμανια εχει 10000 κρουσματα και 27 νεκρους
Πως γινεται αυτο;
1. Εχει πάει ο φλουφλης ιός εκει, όχι το νταβραντισμενο στέλεχος L, που θερίζει στην Ιταλία.
2. Οι Γερμανοί καταγράφουν πολύ περισσότερα κρούσματα.
3. Οι Γερμανοι αποδίδουν τους θανάτους σε άλλες αιτίες: πέσιμο, χεσιμο, ξέχασε να πάρει αναπνοή και άλλα...
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
kameron έγραψε: 14 Μαρ 2020, 21:32
Έχετε μέχρι τρεις ψήφους. Υπάρχει και δυνατότητα αλλαγής ψήφου.
Αιτιολογείστε.
Οι Τούρκοι ντε φάκτο λένε ψέματα. Δεν είναι κάτι καν που συζητιέται. Οι Κινέζοι είναι ιδιαίτερα ύποπτοι για πολλούς και διάφορους λόγους και φυσικά έχουν το καθεστώς που το επιτρέπει.
Οι Γερμανοί κάτι αποκρύπτουν, πάντως τα στατιστικά τους είναι τα πλέον ασύμβατα με την πραγματικότητα. Τα ποσοστά τους είναι σχεδόν μικρότερα της εποχικής γρίπης, που ξέρουμε ότι είναι παπαριές. Είναι δε αυτοί με την μικρότερη δικαιολογία, γιατί είναι δυτικό δημοκρατικό κράτος.
Οι Γερμανοί είχαν σταματήσεις τις εξαγωγές σε υγειονομικό υλικό (μάσκες, αντισηπτικά κλπ) όταν τα κρούσματα εκεί ήταν σε μονοψήφιο αριθμό όπως έλεγαν. Ποιον πάνε να δουλέψουν;
Δεν ξέρω τι γίνεται στις άλλες χώρες, αλλά στη Γερμανία αρνούνται να σου κάνουν τεστ ακόμα και με συμπτώματα, θεωρώ πως γίνεται αβαβά στη στατιστική, πεθαίνεις από πνευμονία και λένε, πνευμονία, επειδή δεν σου κάνανε τεστ. Η Γερμανία τζογάρει επικίνδυνα με ένα θέμα, και θα φάει ψώλο στο τέλος, όπως το 1945.
Κανουν τεστ και post mortem στα θυματα που δεν ειχαν ελεγχθει απο πριν.
Ετσι ειναι σιγουροι οτι δεν τους εχει ξεφυγει κανενα περιστατικο θανατου που να συνδεεται με τον κορονοιο.
Cavaliere έγραψε: 18 Μαρ 2020, 20:16
Δεν ξέρω τι γίνεται στις άλλες χώρες, αλλά στη Γερμανία αρνούνται να σου κάνουν τεστ ακόμα και με συμπτώματα, θεωρώ πως γίνεται αβαβά στη στατιστική, πεθαίνεις από πνευμονία και λένε, πνευμονία, επειδή δεν σου κάνανε τεστ. Η Γερμανία τζογάρει επικίνδυνα με ένα θέμα, και θα φάει ψώλο στο τέλος, όπως το 1945.
Η διαφορά με το 1945 είναι ότι αυτήν την φορά ο απλός λαός δεν φταίει σε τίποτα και είναι στην πλειονότητά τους υγιείς, σύγχρονοι άνθρωποι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
δυστηχως αυτοι που δεν λενε ψεματα ειναι οι Ιταλοι ... συμφωνα με τους θανατους εχουνε τουλαχιστον 2.500.000 φορεις ... η Ιταλια θα καταρρευσει συντομα ...
Με διαφορα οι κινεζοι λεμε. Σε χωρα με πληθυσμο 1.4 δις εχουνε 80.000 λεει κρουσματα...Οι Γερμανοι δεν εχουνε λογω να κρυψουνε κατι. Η Μερκελ τους ειπε οτι μεχρι και 70% μπορει να νοσησει...Τα κινεζια πανηγυριζουνε τοι "νικησανε" τον ιο...
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
hellegennes έγραψε: 19 Μαρ 2020, 00:01Η διαφορά με το 1945 είναι ότι αυτήν την φορά ο απλός λαός δεν φταίει σε τίποτα και είναι στην πλειονότητά τους υγιείς, σύγχρονοι άνθρωποι.
Δεν ξέρω πόσο υγιείς είναι άνθρωποι που δεν αντιδρούν σε τίποτε.
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
nostromos έγραψε: 19 Μαρ 2020, 00:25δυστηχως αυτοι που δεν λενε ψεματα ειναι οι Ιταλοι ... συμφωνα με τους θανατους εχουνε τουλαχιστον 2.500.000 φορεις ... η Ιταλια θα καταρρευσει συντομα ...