Ο ιος καταλαβαίνει δεν είναι χαζο: αν είσαι σούπερ μάρκετ - τράπεζα - φαρμακείο, δεν σε πιάνει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαγόρευση της κυκλοφορίας
Re: Απαγόρευση της κυκλοφορίας
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Καλά τώρα για να μην αρχίζω να βρίζω αυτά τώρα που ανακοίνωσε θα ανακόψουν τη νόσο? Είναι εκτός τόπου και χρόνου. Το μόνο που κάνουν είναι να βάζουν περιττή γραφειοκρατία. Και επειδή από εδώ και πέρα τελείωσε η περίοδος χάριτος για την κυβέρνηση, κάθε λεπτό που περνά και δεν σφραγίζουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ την Αττική χάνονται ζωές. Τι δεν καταλαβαίνει? Ηδη στο σούπερ μάρκετ που πάω βλέπω άγνωστες φάτσες. Ας αφήσει τις μαλακίες με υπεύθυνες δηλώσεις κτλ και τα δάκρυα του Τσιόδρα και ας σφραγίσει την Αττική και να κάνει τεστ.
Κόκκορας έγραψε: 22 Μαρ 2020, 19:26εχει ευλογιαCavaliere έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:53 Για τσιγάρα και μπίρες, βγαίνεις; Εγώ δεν λέω άσκοπα, λέω για τις εξαρτήσεις μας.
αμα ομως θες κ τσιχλες πρεπει να παρεις την γραμματεια πολιτικης προστασιας να γινουν οι απαραιτητες συνεννοησεις με την γερμανικη πρεσβεια
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Παραθυραρα αυτο με την "Αθληση"
θα βαζουνε αυτο οσοι πανε και τωρα σαν χαιβανια στις παραλιες για περπατημα και βολτα και τελος
τα ιδια
θα βαζουνε αυτο οσοι πανε και τωρα σαν χαιβανια στις παραλιες για περπατημα και βολτα και τελος
τα ιδια
- Dwarven Blacksmith
Δεν γίνεται. Αυτή μένει με τους μπούμερ γονείς της και την αδερφή της οπότε δε μπορώ να πάω εκεί, ενώ εγώ έχω μια ταπεινή ADSL 24Mbps σύνδεση που δε φτάνει για τη δουλειά της (εννοείται θα έβαζα οπτική αλλά δεν έχει ακόμα στην περιοχή μου).Naida έγραψε: 22 Μαρ 2020, 19:25Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2020, 19:24 Εγώ με τη δικιά μου πάντως έχουμε αποκλειστεί σε διαφορετικά σπίτια. Θα φάτε όλη τη γκρίνια μου στη μάπα.
Κανε ένα ντου σήμερα. Προλαβαίνεις![]()
Το αποτέλεσμα μας ενδιαφέρει
Αυτό είπε ο Καβαλιέρε
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Μόνο η μπύρα έχει ευλογία; Η βοτκουλα όχι;Σουβλίτσα έγραψε: 22 Μαρ 2020, 19:27Κόκκορας έγραψε: 22 Μαρ 2020, 19:26εχει ευλογιαCavaliere έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:53 Για τσιγάρα και μπίρες, βγαίνεις; Εγώ δεν λέω άσκοπα, λέω για τις εξαρτήσεις μας.
αμα ομως θες κ τσιχλες πρεπει να παρεις την γραμματεια πολιτικης προστασιας να γινουν οι απαραιτητες συνεννοησεις με την γερμανικη πρεσβεια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
που ξέρεις μπορεί και να της αρέσει το βαρέλι με το ντετόλvatraxos έγραψε: 22 Μαρ 2020, 19:225000€.Namrail έγραψε: 22 Μαρ 2020, 19:20 Έκαναν 217 δειγματοληπτικους έλεγχους σε όσους επαναπατρίστηκαν και όφειλαν να βρίσκονται σε καραντινα. 13 περιπτώσεις πιάστηκαν να σουλατσαρουν και τους επιβλήθηκε πρόστιμο.
Για να σε δω μωρή φόλα, θα ξεμυτίσεις τώρα από το διαμέρισμα που μου κουβαλήθηκες από τις ΗΠΑ;
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
- Philip Mortimer
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Έτσι. Όπως κι όταν βγάζεις τον κόπρο βόλτα.vagabondo έγραψε: 22 Μαρ 2020, 19:27Ο ιος καταλαβαίνει δεν είναι χαζο: αν είσαι σούπερ μάρκετ - τράπεζα - φαρμακείο, δεν σε πιάνει.
Δηλαδη εγω που εβγαινα μονος λογω ασκησης για κανα διωρο τωρα θα πρεπει να με σταματανε μπατσοι για να τους δειχνω το χαρτι;
Κι αν με κολλησουν οι μπατσοι τι γινεται;
.
Κι αν με κολλησουν οι μπατσοι τι γινεται;
.
Έχει αποψιλωθεί και το κουπόνι ρε γαμω το μπελά μου. Ούτε να ρίξουμε μερικά κέρματα να λέμε ότι κάτι κάναμε δεν μπορούμε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1286 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 298 Απαντήσεις