Σουβλίτσα έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:26ΑΜΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝJΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!!!Cavaliere έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:24ΚΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΑΣ ΕΙΠΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΠΙΕΣΗΣ, ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΑΣΕ ΤΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΑΠΟΨΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ. ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΧΡΟΝΟ.Σουβλίτσα έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:22
Ρε βγάλτε Λάβαρα, Αγιαστούρες, Εξαπτέρυγα, Ιερά Λείψανα έξω, παπάδες γεροντάδες και ξεκινήστε να ραντίζετε τα πάντα και τους πάντες.
Και εξορκισμούς, πολλούς εξορκισμούς!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαγόρευση της κυκλοφορίας
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Απαγόρευση της κυκλοφορίας
Είμαι περίεργος να δω το κόστος ανά SMSDwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:32Άμα θες να περάσεις απ' όλα να ψωνίσεις για όλη τη βδομάδα πρέπει να στέιλεις 5 SMS;Lugozzi έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:29Κι εμένα μίνι μάρκετ, φούρνος, φαρμακείο, κρεοπωλείο είναι στα 100 μετραNamrail έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:27
Εγώ είμαι τυπικός. Μήνυμα θέλουν, μήνυμα θα λάβουν.
Βέβαια η απόσταση είναι τόσο μικρη που αμφιβάλλω αν θα χρειαστεί να με σταματήσουν έστω μια φορά.
Αλλά θα είμαι τυπικός
Τεσπα ας είναι κι έτσι. Δε γίνεται αλλιώς.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
οχιτοριζοσπαστη!Namrail έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:31 Ρε μλκες για τα περίπτερα υπάρχει μέριμνα; Καπνούς έχω αλλά χαρτοφιλτρακια δεν νομίζω να φτάνουν.
Με βλέπω να καπνίζω σε φύλλο εφημερίδας.![]()
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Τώρα έχω καθαρισει το σπίτι, έχω κάνει μπάνιο και έχω αραξει. Δεν βγαίνω έξω με τίποτα.
Δωρεάν φαντάζομαι
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Κ τι θα εμποδίζει τον κόσμο να στέλνει συνέχεια μνμ;Awesomatic έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:33 Είμαστε σίγουροι ότι είναι δωρεάν το μήνυμα;;;; Από το κράτος αυτό όλα τα περιμένω.
Δεν είπε κάτι για όριο. Λογικά χωρίς.Custom_F έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:32 Κ υπάρχει όριο;
Μπορεί κάποιος να βγάζει κάθε μέρα να πηγαίνει στο σμ; κ άμα δε βρει αυτό που θέλει; βγάζει για άλλο σμ την ίδια μέρα;
Αμα βγάζουν όλοι για σμ; κάθε μέρα;
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
ε προφανως αν δουν μπουγιο θα το διαλυουνε,τι νομιζεις θα αφηνουν περατζαδες στην παραλιαCustom_F έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:32 Κ υπάρχει όριο;
Μπορεί κάποιος να βγάζει κάθε μέρα να πηγαίνει στο σμ; κ άμα δε βρει αυτό που θέλει; βγάζει για άλλο σμ την ίδια μέρα;
το σημερινο βγαζει στους δρομους αστυνομικους,δημοτικους,λιμενικο...
οπου βλεπουν μπουγιο το διαλυουν,οπου βλεπουν ν καθεται κοσμος το αυτο
(με προστιμα εννοειται)
αυτο σημαινει απαγορευση...
και βεβαιως αν σε πετυχουν χωρις χαρτι,αντε εξηγησε μετα...να το εχεις μαζι σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 22 Μαρ 2020, 18:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Veni Vidi Vici
Θα πηγαίνεις σ/μ και θα στέκεσαι στην ουρά 4 ώρες κάθε μέρα, θες;Custom_F έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:32 Κ υπάρχει όριο;
Αlea jacta est
Φυσικά όχι το Ρίζο. Έχω απόθεμα από τις Καθημερινές που έπαιρνε ο πατέρας μου.
Ποδήλατο πιάνει για ατομική άσκηση; Μην με σταματήσουν 30 χιλιόμετρα έξω από την πόλη και αρχίζω το γλείψιμο στο φανταστικό τροχονόμο.Και, όσοι ασκούνται ατομικά ή ανά δύο
Να σε εκνευρίσει η Κατερίνα αύριο, να μην έχεις να καπνίσεις, να σου πω εγώ!Namrail έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:34Τώρα έχω καθαρισει το σπίτι, έχω κάνει μπάνιο και έχω αραξει. Δεν βγαίνω έξω με τίποτα.![]()
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Αν έχει κόστος θα με ξαναδεί ο ήλιος τον Ιούλιο
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άκουσα ότι μπορείς να βγαίνεις μια φορά τη μέρα. Σε μισή ώρα θα απαντηθούν όλα .Custom_F έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:32 Κ υπάρχει όριο;
ΠροδότηNamrail έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:35Φυσικά όχι το Ρίζο. Έχω απόθεμα από τις Καθημερινές που έπαιρνε ο πατέρας μου.![]()
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1286 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-