ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:00
https://web.facebook.com/kyriakos.ath/v ... 122731431/
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαγόρευση της κυκλοφορίας
Re: Απαγόρευση της κυκλοφορίας
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Βάλε φόρμα
Υ.Γ. Οι Σαλονικές θα έχουν ένα θεματάκι βέβαια.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Ο καθένας σηκώνει έναν σταυρό. Πιστεύω ότι κάποτε, είτε στην επίγεια ζωή, είτε μετά από αυτή, μαθαίνει τον λόγο. Δεν εννοώ τον λόγο που ταλαιπωρήθηκε και αν το άξιζε, αλλά την αλήθεια πίσω από όλα, όπως η επιστήμη μας δείχνει τι συμβαίνει με μια ασθένειά μας αν είναι σε θέση να το κάνει. Ποιο γονίδιο μεταλλάχθηκε, τι προκάλεσε μια ζημιά.bluerose έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:17Άγγελοι επί τοις γης
Εγώ θα γίνω με τη πεθερά που μου έλαχε
Δε ξέρετε τι τράβηξα και τραβαω
Κι από το σόι αυτο γενικά... άστα
Όλοι το λένε φαίνεται
foscilis έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:25Δε θέλουν.Namrail έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:20Υπάρχει και η επιλογή του μηνύματος. Θα τα εξηγήσουν όλα στις 19.break έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:16 Έγγραφο να πάω σουπερμάρκετ μερικά τετράγωνα ποιο κάτω ; Για κάθε φορά που θα πηγαίνω ; Και που θα το βρω ; Θα το τυπώνω και θα το συμπληρώνω ; Πραγματικά δεν καταλαβαίνω.
Εμένα το σούπερ είναι στα 30 μέτρα. Και θέλουν να στέλνω μήνυμα.![]()
Διατάζουν.
Εγώ είμαι τυπικός. Μήνυμα θέλουν, μήνυμα θα λάβουν.
Βέβαια η απόσταση είναι τόσο μικρη που αμφιβάλλω αν θα χρειαστεί να με σταματήσουν έστω μια φορά.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
με ταυτοτητα μαζι(ή διαβατηριο ξερω γω υποθετω) και το εγγραφο η κυκλοφορια
πανω απο δυο ατομα πεφτει χαρατσι προστιμο
μεχρι δυο πρεπει να δικαιολογεις
κομμενα πικ νικ,παραλιες,παγκακια
πανω απο δυο ατομα πεφτει χαρατσι προστιμο
μεχρι δυο πρεπει να δικαιολογεις
κομμενα πικ νικ,παραλιες,παγκακια
Κι εμένα μίνι μάρκετ, φούρνος, φαρμακείο, κρεοπωλείο είναι στα 100 μετραNamrail έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:27
Εγώ είμαι τυπικός. Μήνυμα θέλουν, μήνυμα θα λάβουν.
Βέβαια η απόσταση είναι τόσο μικρη που αμφιβάλλω αν θα χρειαστεί να με σταματήσουν έστω μια φορά.
Αλλά θα είμαι τυπικός
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:26 Ούτε λίγη αυτοκριτική δεν έκανε ο τύπος. Όλα τα έκανε τέλεια το γαμιστερο ελληνικό κράτος, εσείς είστε οι μαλακές, και σας κλείνουμε μέσα. Αυταρχικό
ψωνίσσμενο σουργελο.
Στυγνό νεοταξικό ρομπότ
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ρε μλκες για τα περίπτερα υπάρχει μέριμνα; Καπνούς έχω αλλά χαρτοφιλτρακια δεν νομίζω να φτάνουν.
Με βλέπω να καπνίζω σε φύλλο εφημερίδας.
Με βλέπω να καπνίζω σε φύλλο εφημερίδας.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
βρε παρτε το χαρτι μην σας στοιχισει μια χαρτοπετσετα 150 ευρω,γιατι να το ρισκαρετε;
Κ υπάρχει όριο;
Μπορεί κάποιος να βγάζει κάθε μέρα να πηγαίνει στο σμ; κ άμα δε βρει αυτό που θέλει; βγάζει για άλλο σμ την ίδια μέρα;
Αμα βγάζουν όλοι για σμ; κάθε μέρα;
Μπορεί κάποιος να βγάζει κάθε μέρα να πηγαίνει στο σμ; κ άμα δε βρει αυτό που θέλει; βγάζει για άλλο σμ την ίδια μέρα;
- Dwarven Blacksmith
Άμα θες να περάσεις απ' όλα να ψωνίσεις για όλη τη βδομάδα πρέπει να στέιλεις 5 SMS;Lugozzi έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:29Κι εμένα μίνι μάρκετ, φούρνος, φαρμακείο, κρεοπωλείο είναι στα 100 μετρα
Αλλά θα είμαι τυπικός
Τεσπα ας είναι κι έτσι. Δε γίνεται αλλιώς.
Πήγαινε τώρα!Namrail έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:31 Ρε μλκες για τα περίπτερα υπάρχει μέριμνα; Καπνούς έχω αλλά χαρτοφιλτρακια δεν νομίζω να φτάνουν.
Με βλέπω να καπνίζω σε φύλλο εφημερίδας.![]()
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Είμαστε σίγουροι ότι είναι δωρεάν το μήνυμα;;;; Από το κράτος αυτό όλα τα περιμένω.
Δεν είπε κάτι για όριο. Λογικά χωρίς.Custom_F έγραψε: 22 Μαρ 2020, 18:32 Κ υπάρχει όριο;
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 298 Απαντήσεις