!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Απαγόρευση της κυκλοφορίας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Re: Απαγόρευση της κυκλοφορίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Lugozzi έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:45
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:42
Lugozzi έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:39

Πότε έφυγες?
Χθες έφυγα ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ από την νησο Σαλαμίνα , όπου η αστυνομία έλεγχε αυστηρά όσους πήγαιναν στο νησί ενώ επέτρεπε την έξοδο από το νησί και οδηγώντας αυτοκίνητο χωρίς να α σταματήσω πουθενά , πληρώνοντας διόδια με πιστωτική κάρτα ανέπαφα ήρθα οικογενειακώς και κλειστηκα στο δικό μου σπίτι στο χωριό , χωρις να έρθω σε επαφή με κανέναν
Στα κτήματα μου έχω όλη την άνεση να πηγαίνω χωρίς να συναντώ κανέναν
Καλή δύναμη φίλε.
Ευχαριστώ πολύ :D
Διάβασμα και γυμναστική σε συνδιασμό με αγροτική δραστηριότητα η ζωή μου μέχρι να τελειώσει το ζήτημα
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Namrail έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:39
bluerose έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:27
Namrail έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:20 Αντιλαμβάνομαι ότι το μέτρο της απαγόρευσης αγχωνει πολλούς και τους κάνει να αισθάνονται άβολα. Ειδικά όταν πρόκειται για μέτρο αορίστου χρόνου.

Αντιπροτάσεις θέλω να ακούσω.

Και όχι αντιπροτάσεις του στυλ "έπρεπε να ήμασταν καλύτερα προετοιμασμένοι", αλλά με βάση τη δεδομένη σημερινή συγκυρία.
Προσευχή
Είμαι μακριά από γονείς
Μόνη εγώ κι ο Θεος
Υπάρχει κανένα πρόβλημα σε αυτόν εδώ τον κόσμο που να αντιμετωπίζεται με διαφορετικό τρόπο από προσευχή;
Πώς υπάρχουν και οι λιτανείες και οι εξορκισμοί
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

bluerose έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:46

Προσευχή
Είμαι μακριά από γονείς
Μόνη εγώ κι ο Θεος
Υπάρχει κανένα πρόβλημα σε αυτόν εδώ τον κόσμο που να αντιμετωπίζεται με διαφορετικό τρόπο από προσευχή;
Εγώ έτσι ησυχάζω
Υποχρεώσεις δεν έχω όταν θα περάσει κι αν ζω όλο αυτό, θα σκεφτώ ακόμη και μοναχισμό. Αν με θέλουν
Είναι δύσκολα έχουν πολλές δουλειές αλλά δες, αντέχουν
Το νόημα της ύπαρξης μας ποιο είναι;
Ρε δεν έχεις άντρα; Ποιο μοναχισμό; :D

Ρε τι γίνεται σ αυτό τον κόσμο
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:48 Διάβασμα και γυμναστική σε συνδιασμό με αγροτική δραστηριότητα η ζωή μου μέχρι να τελειώσει το ζήτημα
Σε βλέπω να γυρίζεις μορφωμένος μποντιμπιλντεράς
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Σουβλίτσα έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:48

Προσευχή
Είμαι μακριά από γονείς
Μόνη εγώ κι ο Θεος
Τι ωραία ατμόσφαιρα που είμαστε, σε αυτή εδώ την κουκίδα του χάρτη. :D
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Namrail έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:50
Σουβλίτσα έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:48

Τι ωραία ατμόσφαιρα που είμαστε, σε αυτή εδώ την κουκίδα του χάρτη. :D
Δεν σε αφήνω να νοιώθεις μοναξά ρε, πάρε το χαμπάρι, εδώ, εγώ θα σε κουρδίζω, στους ρυθμούς τους σωστικούς! :g094:
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

Namrail έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:36 Το έχουν πει ξανά και ξανά ότι οι επόμενες δεκαπεντε μέρες θα κρίνουν την εξέλιξη του ιού στη χώρα. Ή θα περιοριστει τώρα η διασπορά ή θα ξεφύγει μαζί με τα νούμερα των κρουσμάτων και ότι αυτό συνεπάγεται.

Νομίζω ότι πράγματι φοβούνται την αλματώδη αύξηση των κρουσμάτων γι'αυτό και κατέληξαν σε αυτή την απαγόρευση.

Την αρχή της αναλογικότητας την εφάρμοσαν σε κάποιο βαθμό (αφού πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας είχε παρθεί μια σειρά πιο ήπιων μέτρων) αλλά όχι τόσο ομαλά όπως ίσως θα περίμεναν κάποιοι.
Καμία αρχή της αναλογικότητας δεν εφάρμοσαν, στις 31.01 μιλούσαν για μια γριπούλα (Τσίοδρα συμπεριλαμβανομένου) και ξαφνικά έκαναν το 0-100 στα μέτρα μέσα σε 10 μέρες (12 Μαρτίου ελήφθησαν τα πρώτα). Ξεκάθαρα γιατί πιάστηκαν με κατεβασμένα τα σώβρακα.

Αν το πρόβλημα είναι τα κρεββάτια ΜΕΘ και η χωρητικότητα των νοσοκομείων, θα μπορούσε να φτιάξει πρόχειρα κέντρα σε στάδια/στρατόπεδα ειδικά για τα κρούσματα του κορονοϊού, όπως πχ. έχει κάνει ήδη η Βουλγαρία (καθότι να φτιάξει νοσοκομεία σαν την Κίνα δεν είναι εφικτό λόγω ελ εργολάβων). Το κόστος θα ήταν πολύ μικρότερο από το γενικό λοκντάουν, ειδικά αν αυτό κρατήσει πάνω από βδομάδα.

Αλλά δεν συμφέρει για δύο λόγους: αφενός γιατί θα φανεί ότι μέχρι τον Μάρτη το τσίρκο μαλακιζόταν και έτσι δεν υπάρχει το αναγκαίο ιατρικό προσωπικό ή υλικό, αλλά και γιατί αν μαζευτούν σε συγκεκριμένα σημεία οι νεκροί (όπως πχ. στα νοσοκομεία, αλά Ιταλία) θα χαλάσει η ποζεριά του θιάσου.
My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Πέρασα μια καραντίνα δική μου μηνών, αν δεν ήταν οι χημειοθεραπείες και οι παρενέργειες που προκαλούν, ίσως ήταν καλύτερα ακόμη από την καθημερινή καραντίνα της ρουτίνας. Κλεισμένοι είμαστε και τότε οι περισσότεροι, ιδίως αν δεν έχουμε κάποια χρήματα να διαθέσουμε, μεταφορικό μέσο ή έναν κύκλο.
Τώρα ήρθε καραντίνα απ' έξω. Καλά που εμφανίσθηκε και ο από μηχανής θεός, ουδέν κακόν αμιγές καλού.
Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

Επισης κανεις δεν εχει σκεφτει αυτους που πληττονται οικονομικα, πχ ελευθερους επαγγελματιες που ζουσαν με αυτα που επιαναν καθε μερα (και δεν ειχαν στην ακρη). Πως περνανε ολοι αυτοι;
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Τι εγινε σημερα με δελτιο τυπου τα ανακοινωσε δεν βγηκε τηλεοπτικα οπως καθε μερα?
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Στις 18:00 είναι το διάγγελμα σύμφωνα με την ΕΡΤ
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

aljawn έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:56
Namrail έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:36 Το έχουν πει ξανά και ξανά ότι οι επόμενες δεκαπεντε μέρες θα κρίνουν την εξέλιξη του ιού στη χώρα. Ή θα περιοριστει τώρα η διασπορά ή θα ξεφύγει μαζί με τα νούμερα των κρουσμάτων και ότι αυτό συνεπάγεται.

Νομίζω ότι πράγματι φοβούνται την αλματώδη αύξηση των κρουσμάτων γι'αυτό και κατέληξαν σε αυτή την απαγόρευση.

Την αρχή της αναλογικότητας την εφάρμοσαν σε κάποιο βαθμό (αφού πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας είχε παρθεί μια σειρά πιο ήπιων μέτρων) αλλά όχι τόσο ομαλά όπως ίσως θα περίμεναν κάποιοι.
Καμία αρχή της αναλογικότητας δεν εφάρμοσαν, στις 31.01 μιλούσαν για μια γριπούλα (Τσίοδρα συμπεριλαμβανομένου) και ξαφνικά έκαναν το 0-100 στα μέτρα μέσα σε 10 μέρες (12 Μαρτίου ελήφθησαν τα πρώτα). Ξεκάθαρα γιατί πιάστηκαν με κατεβασμένα τα σώβρακα.

Αν το πρόβλημα είναι τα κρεββάτια ΜΕΘ και η χωρητικότητα των νοσοκομείων, θα μπορούσε να φτιάξει πρόχειρα κέντρα σε στάδια/στρατόπεδα ειδικά για τα κρούσματα του κορονοϊού, όπως πχ. έχει κάνει ήδη η Βουλγαρία (καθότι να φτιάξει νοσοκομεία σαν την Κίνα δεν είναι εφικτό λόγω ελ εργολάβων). Το κόστος θα ήταν πολύ μικρότερο από το γενικό λοκντάουν, ειδικά αν αυτό κρατήσει πάνω από βδομάδα.

Αλλά δεν συμφέρει για δύο λόγους: αφενός γιατί θα φανεί ότι μέχρι τον Μάρτη το τσίρκο μαλακιζόταν και έτσι δεν υπάρχει το αναγκαίο ιατρικό προσωπικό ή υλικό, αλλά και γιατί αν μαζευτούν σε συγκεκριμένα σημεία οι νεκροί (όπως πχ. στα νοσοκομεία, αλά Ιταλία) θα χαλάσει η ποζεριά του θιάσου.
https://web.facebook.com/kyriakos.ath/v ... 122731431/
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Ξεκινησε
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Ξεκίνησε η δικτατορία του Άντι
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

150€ πρόστιμο
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”