Νταξ οκ, είσαι στο δρόμο του μποτζο. Πέστο εξαρχής, δεν χρειάζεται να ανταλλάξουμε τόσα ποστ.paul25 έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:25
Υπαρκτη ηταν και η απειλη οταν ερχοντουσαν οι Ιταλοι, θα μπορουσε ο Μεταξας να πει ΝΑΙ και δεν θα ανοιγε ρουθουνι σκεφτομενος οτι θα εχουμε θανατους σε περιπτωση πολεμου, ωστοσο ειπε ΟΧΙ και ηταν αρκετοι, κατα πολυ περισσοτεροι του Κορονοιου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαγόρευση της κυκλοφορίας
Re: Απαγόρευση της κυκλοφορίας
Πότε έφυγες?ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:37 Εγω που έχω φύγει έγκαιρα από αστικές περιοχές και βρίσκομαι οικογενειακώς σε χωριό στα βουνά της Ρούμελης , τι περιορισμούς στην κυκλοφορία να εχω ;
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
.LETO έγραψε: 22 Μαρ 2020, 16:56 Οι ακροδεξιοι συμφωνουσαν και με το δημοψηφισμα. Δεν λεει κατι αυτο. Ολα γινονται γιατι ερχεται ραγδαια αυξηση των κρουσματων και ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΘ. Προσπαθουν να σωσουν οτι σωζεται και καλα κανουν, ας ειναι και ΜΙΑ ζωη
Εννοείς γιά μιά ζωή..... νά πάρουμε μέτρα Δικτατορίας στή χώρα ;;;
Ενώ οι προηγούμενες Γρίπες έστελναν στόν Τάφο 20 άτομα τό μήνα ;;;
Γιά ένα μπούστη θά ζήσουμε καταστάσεις Δικτατορίας ;;;
Κατάλληλη στιγμή νά μπουκάρει ο Ερντο.....
Αυτό θά μάς ξύπναγε πραγματικά.....
Υπάρχει Συλλογική Τρέλα.....κολλητική.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Υπάρχει κανένα πρόβλημα σε αυτόν εδώ τον κόσμο που να αντιμετωπίζεται με διαφορετικό τρόπο από προσευχή;bluerose έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:27ΠροσευχήNamrail έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:20 Αντιλαμβάνομαι ότι το μέτρο της απαγόρευσης αγχωνει πολλούς και τους κάνει να αισθάνονται άβολα. Ειδικά όταν πρόκειται για μέτρο αορίστου χρόνου.
Αντιπροτάσεις θέλω να ακούσω.
Και όχι αντιπροτάσεις του στυλ "έπρεπε να ήμασταν καλύτερα προετοιμασμένοι", αλλά με βάση τη δεδομένη σημερινή συγκυρία.
Είμαι μακριά από γονείς
Μόνη εγώ κι ο Θεος
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:37 Εγω που έχω φύγει έγκαιρα από αστικές περιοχές και βρίσκομαι οικογενειακώς σε χωριό στα βουνά της Ρούμελης , τι περιορισμούς στην κυκλοφορία να εχω ;
Καμιά. Απλά δεν θα μπορείς να γυρίσεις Αθήνα.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Και Γεωργαλά διαβάζω.ksmyrn έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:25Ώ, ρε... Διαβάζεις Γκέμπελς;Namrail έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:20 Αντιλαμβάνομαι ότι το μέτρο της απαγόρευσης αγχωνει πολλούς και τους κάνει να αισθάνονται άβολα. Ειδικά όταν πρόκειται για μέτρο αορίστου χρόνου.
Και όχι αντιπροτάσεις του στυλ "έπρεπε να ήμασταν καλύτερα προετοιμασμένοι", αλλά με βάση τη δεδομένη σημερινή συγκυρία.
Ποιος ειναι αυτος;Namrail έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:38Νταξ οκ, είσαι στο δρόμο του μποτζο. Πέστο εξαρχής, δεν χρειάζεται να ανταλλάξουμε τόσα ποστ.paul25 έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:25
Υπαρκτη ηταν και η απειλη οταν ερχοντουσαν οι Ιταλοι, θα μπορουσε ο Μεταξας να πει ΝΑΙ και δεν θα ανοιγε ρουθουνι σκεφτομενος οτι θα εχουμε θανατους σε περιπτωση πολεμου, ωστοσο ειπε ΟΧΙ και ηταν αρκετοι, κατα πολυ περισσοτεροι του Κορονοιου.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Χθες έφυγα ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ από την νησο Σαλαμίνα , όπου η αστυνομία έλεγχε αυστηρά όσους πήγαιναν στο νησί ενώ επέτρεπε την έξοδο από το νησί και οδηγώντας αυτοκίνητο χωρίς να α σταματήσω πουθενά , πληρώνοντας διόδια με πιστωτική κάρτα ανέπαφα ήρθα οικογενειακώς και κλειστηκα στο δικό μου σπίτι στο χωριό , χωρις να έρθω σε επαφή με κανέναν
Στα κτήματα μου έχω όλη την άνεση να πηγαίνω χωρίς να συναντώ κανέναν
Ο ΠΘ της Αγγλίας που αρχικά επιδίωξε να αντιμετωπίσει την κρίση χωρίς κανένα μέτρο, άσχετα από τους νεκρούς που πιθανώς θα υπήρχαν.
Βέβαια στην πορεία άρχισε τα πισωγυρισματα.
Συνταξιούχος είμαι η κόρη μου δεν έχει σχολείο η σύζυγός μου όσο υπάρχει πρόβλημα με τον ιο δεν δουλεύει ..δεν έχω πρόβλημαGewponos90 έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:39ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:37 Εγω που έχω φύγει έγκαιρα από αστικές περιοχές και βρίσκομαι οικογενειακώς σε χωριό στα βουνά της Ρούμελης , τι περιορισμούς στην κυκλοφορία να εχω ;
Λογαριασμοι και τα συναφή μέσω ίντερνετ μπανκιν
Το θεμα ειναι γιατι αρχησε τα πισογυρισματα; απο εγχωρια κατακραυγη η διεθνης; Αν ηταν απο την διεθνη δεν μας νοιαζει.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Καλή δύναμη φίλε.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:42Χθες έφυγα ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ από την νησο Σαλαμίνα , όπου η αστυνομία έλεγχε αυστηρά όσους πήγαιναν στο νησί ενώ επέτρεπε την έξοδο από το νησί και οδηγώντας αυτοκίνητο χωρίς να α σταματήσω πουθενά , πληρώνοντας διόδια με πιστωτική κάρτα ανέπαφα ήρθα οικογενειακώς και κλειστηκα στο δικό μου σπίτι στο χωριό , χωρις να έρθω σε επαφή με κανέναν
Στα κτήματα μου έχω όλη την άνεση να πηγαίνω χωρίς να συναντώ κανέναν
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Εγώ έτσι ησυχάζωNamrail έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:39Υπάρχει κανένα πρόβλημα σε αυτόν εδώ τον κόσμο που να αντιμετωπίζεται με διαφορετικό τρόπο από προσευχή;bluerose έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:27ΠροσευχήNamrail έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:20 Αντιλαμβάνομαι ότι το μέτρο της απαγόρευσης αγχωνει πολλούς και τους κάνει να αισθάνονται άβολα. Ειδικά όταν πρόκειται για μέτρο αορίστου χρόνου.
Είμαι μακριά από γονείς
Μόνη εγώ κι ο Θεος
Υποχρεώσεις δεν έχω όταν θα περάσει κι αν ζω όλο αυτό, θα σκεφτώ ακόμη και μοναχισμό. Αν με θέλουν
Είναι δύσκολα έχουν πολλές δουλειές αλλά δες, αντέχουν
Το νόημα της ύπαρξης μας ποιο είναι;
Άλλο η απαγόρευση κυκλοφορίας και το κλείσιμο σπίτι στο χωριό και άλλο σε αστικό κέντρο .
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Ε τότε δεν έχεις προβλημαΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:45Συνταξιούχος είμαι η κόρη μου δεν έχει σχολείο η σύζυγός μου όσο υπάρχει πρόβλημα με τον ιο δεν δουλεύει ..δεν έχω πρόβλημαGewponos90 έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:39ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:37 Εγω που έχω φύγει έγκαιρα από αστικές περιοχές και βρίσκομαι οικογενειακώς σε χωριό στα βουνά της Ρούμελης , τι περιορισμούς στην κυκλοφορία να εχω ;
Λογαριασμοι και τα συναφή μέσω ίντερνετ μπανκιν
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1286 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron