Black Friday στην πλάτη των εργαζομένων
«10 και 12 ώρες χωρίς ρεπό»
Να πληρωθούν κανονικά οι επιπλέον ώρες εργασίες των υπαλλήλων ζητάει η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Νομού Θεσσαλονίκης, η οποία επισημαίνει ότι οι εργαζόμενοι καλούνται να δουλέψουν όλη την εβδομάδα 10 και 12 ώρες την ημέρα, χωρίς ρεπό και άδειες, σε πάρα πολλές επιχειρήσεις.
Ζητάει, δε, από τις αρμόδιες υπηρεσίες να προχωρήσουν σε ελέγχους και επιβολή προστίμων στους εργοδότες που καταστρατηγούν ωράρια και συμβάσεις εργασίας προκειμένου να προστατευτούν οι εργαζόμενοι, να εξασφαλιστεί το 12ωρο ως αναγκαίος χρόνος ξεκούρασης των εργαζομένων ανάμεσα στις βάρδιες τους, οι εργαζόμενοι να πάρουν επιπλέον ρεπό, να πληρωθούν κανονικά οι παραπάνω ώρες εργασίας των υπαλλήλων και να τηρηθεί το κανονικό ωράριο εργασίας.[/url]
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τα σούπερ μάρκετ γιατί έχουν το κόσμο και δουλεύει 12 ώρες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΜπλεΜπουμπυς
Re: Τα σούπερ μάρκετ γιατί έχουν το κόσμο και δουλεύει 12 ώρες
Ξεκοληστε απο την πραγματικοτητα του πχορουμκαναπε σας..εδω και χρονια η πραγματικοτητα ειναι αυτη
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Χθες εδωσα μια συνεντευξη μεσω Viper για τον ΑΒ Βασιλοπουλο.Προσφερει 3 μηνες συμβαση με 750 μεικτα και ((ευελιξια)) στο ωραριο. 
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Εντάξει κάντε καμιά πορείαΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 21 Μαρ 2020, 11:53 Ξεκοληστε απο την πραγματικοτητα του πχορουμκαναπε σας..εδω και χρονια η πραγματικοτητα ειναι αυτη
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- ΜπλεΜπουμπυς
οι σουπερμακεταδες έκοψαν εκατομμύρια αυτες τις μερες και αντι να δώσουν κανα μπόνους στους εργαζόμενους έδωσαν επιπλέον ώρες εργασίας
και κάποιοι το βρίσκουν λογικό αυτό
μπλοκο στον νεοφιλελερα υπαλληλο των καπιταληστων Αδωνι
ΝΔ_ξεφτίλες
και κάποιοι το βρίσκουν λογικό αυτό
μπλοκο στον νεοφιλελερα υπαλληλο των καπιταληστων Αδωνι
ΝΔ_ξεφτίλες
-
talaipwros
γρηγορα το ΠΑΜΕ μπλοκο εξω απο τα ανοιχτα σουπερ μαρκετ
- ΜπλεΜπουμπυς
- Rocco Siffredi
μπουμπυ απο που ψωνιζεις;
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 22 Μαρ 2020, 11:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Τύπε, μπορεί να σε τοποθετήσει σε κάποιο κατάστημα μακριά σου, για το οποίο θα θέλεις 100 ευρώ βενζίνη τον μήνα ή να είσαι όλη μέρα στα λεωφορεία.zteo έγραψε: 21 Μαρ 2020, 11:56 Χθες εδωσα μια συνεντευξη μεσω Viper για τον ΑΒ Βασιλοπουλο.Προσφερει 3 μηνες συμβαση με 750 μεικτα και ((ευελιξια)) στο ωραριο.![]()
Αξίζει τον κόπο λες;
Μέτρα τα ρολόγια προς το παρόν και μετά κάνε ένα κατάστημα οπτικών κοντά σε μια παραλία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Feindflug την 22 Μαρ 2020, 11:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Εχει τελειωσει η συμβαση μου στα ρολογια ειμαι ξανα ανεργος.Συνεπως αναζητω οποιαδηποτε εργασια.Feindflug έγραψε: 22 Μαρ 2020, 11:27Τύπε, μπορεί να σε τοποθετήσει σε κάποιο κατάστημα μακριά σου, για το οποίο θα θέλεις 100 ευρώ βενζίνη τον μήνα ή να είσαι όλη μέρα στα λεωφορεία.zteo έγραψε: 21 Μαρ 2020, 11:56 Χθες εδωσα μια συνεντευξη μεσω Viper για τον ΑΒ Βασιλοπουλο.Προσφερει 3 μηνες συμβαση με 750 μεικτα και ((ευελιξια)) στο ωραριο.![]()
Αξίζει τον κόπο λες;
Μέτρα τα ρολόγια προς το παρόν και μετά κάνε ένα κατάστημα οπτικών κοντά σε μια παραλία κοντά.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
εγω εχω μια γνωστη που εργαζοταν υποτιθεται 4ωρο σε σουπερ μαρκετ ατλαντικ αλλα εκανε περιπου 5.30 με 6 ωρες καθημερινα.τις ελεγα να πει στον κοπανο διευθυντη του οτι παει και σε αλλη δουλεια για να μην την κραταει αλλα δεν ηθελε να το πει , τις ελεγα να φευγει μολις τελειωνει το τετραωρο αλλα ουτε αυτο ηθελε και ας την απολυσουν ετσι και αλλιως δεν ειχε και μεγαλη αναγκη τα λεφτα ετσι εργαζοταν τσαμπα.
Αν και εισαι κουμουνα,σου ευχομαι να πανε ολα καλα και να σε παρουν.zteo έγραψε: 22 Μαρ 2020, 11:29 Εχει τελειωσει η συμβαση μου στα ρολογια ειμαι ξανα ανεργος.Συνεπως αναζητω οποιαδηποτε εργασια.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
επειδη το εψαξα λιγο το θεμα αυτο που λεει η παραπονουμενη ισχυει σε αρκετες περιπτωσεις
αυτο που δεν λεει ομως ειναι οτι αυτο συμβαινει επειδη ενα ποσοστο εργαζομενων (υπολογιζεται ενα μεσοσταθμικο 10-15%) απουσιαζει λογω πανδημιας(αδειες ειδικου σκοπου- αδειες οσων ανηκουν σε ευπαθεις ομαδες(καρκινοπαθεις,καρδιακοι κλπ) με αποτελεσμα να παρατηρουνται και τετοια φαινομενα για να βγαινουν οι βαρδιες
και προφανως οσοι λειπουν πληρωνονται κανονικα
καποιοι οπως ο βασιλοπουλος κανουν προσληψεις με βραχυχρονιες συμβασεις για να καλυψουν τις αναγκες - προφανως οι υπολοιποι απλα δεν βγαινουν
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Ευχαριστω.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις