Μου αρέσει λίγο πιο πολύ ο Ευσταθίου σ΄αυτό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στη βιοπάλη.
Re: Στη βιοπάλη.
Ordem e Progresso.
Θα σας βάλω τα γυαλιά ρε. Το έχω ξανακάνει. Πήγα το καλοκαίρι του 2005 σε μεταλλικούς σωλήνες για δουλειά με φουλάρι και φόρμα εργασίας.
Ordem e Progresso.
Σημειωνουμε - ειχαμε μονο τον ΓΓ μεχρι τωρα και τις Βουλγαρικες περιπετειες του.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Πότε το έχασα αυτό;Αγις έγραψε: 20 Μαρ 2020, 23:09 Σημειωνουμε - ειχαμε μονο τον ΓΓ μεχρι τωρα και τις Βουλγαρικες περιπετειες του.
Ordem e Progresso.
Δεν σου αρεσε η Επαναστασις βεζυρη,ηθελες δημοκρατια.Τωρα θα καρφωνες κομμουνια και θα περναγες ζωη και κοτα
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
under έγραψε: 20 Μαρ 2020, 23:16 Δεν σου αρεσε η Επαναστασις βεζυρη,ηθελες δημοκρατια.Τωρα θα καρφωνες κομμουνια και θα περναγες ζωη και κοτα
Ordem e Progresso.
Μικροδείχνω.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Αρχοντας
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Veni Vidi Vici
Οπότε θα πας χωράφια για την ψυχή των πχωρουμιτών; 

Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
Με έβαλαν τέλος εβδομάδας για την συγκομιδή, με ευχαρίστησαν για τη συγκινητική μου διάθεση, αφού δεν βρίσκουν εργάτες, και σε λίγο πάω στο σούπερ για να κάνω δύο ώρες απογευματινό αποθηκάριο. Εμένα αρέσεις προλεταριακή ζωή.
Ordem e Progresso.
Θυμάμαι στο σχολείο, εγώ και οι συμμαθητές μου, διαβάζαμε και κάναμε και άλλες εργασίες, αγροτικές, τουριστικές, στα μαγαζιά των γονιών τους άλλοι, τα καλοκαίρια ή στις διακοπές ή όποτε υπήρχε ανάγκη.
Μετά ήρθε μια γενιά, δύο, τρία χρόνια μετά από μένα, που καθόταν με το ποτό στο χέρι στα διάφορα μπαράκια της επαρχίας τα βράδια, στα καφέ την ημέρα, έκανε βόλτες, ντυνόταν κυριλέ όσο μπορούσε και αν έκαναν καμιά δουλειά το μνημόνευαν για δέκα χρόνια και ζητούσαν πληρωμή έως και τότε. Χειρωνακτική ή πνευματική, που συνήθως ήταν και οι δύο δουλειές για τα μπάζα.
Όπως τώρα που βλέπω σε κρατικό κανάλι να αναλύουν την συναισθηματική φόρτιση του κ. Τσιόδρα κατά την αναφορά του στους ηλικιωμένους. Γιατί αυτό αν δεν αναλυθεί από ψυχολόγο και αν δεν πάρει ο/η ψυχολόγος μεγάλη αμοιβή δεν πάμε πουθενά. Ή έχω ακούσει από δασκάλα "ξέρετε πως είναι να μιλάς σε κοινό;", έχω μεγάλο στρες στην τάξη (του δημοτικού).
Μετά ήρθε μια γενιά, δύο, τρία χρόνια μετά από μένα, που καθόταν με το ποτό στο χέρι στα διάφορα μπαράκια της επαρχίας τα βράδια, στα καφέ την ημέρα, έκανε βόλτες, ντυνόταν κυριλέ όσο μπορούσε και αν έκαναν καμιά δουλειά το μνημόνευαν για δέκα χρόνια και ζητούσαν πληρωμή έως και τότε. Χειρωνακτική ή πνευματική, που συνήθως ήταν και οι δύο δουλειές για τα μπάζα.
Όπως τώρα που βλέπω σε κρατικό κανάλι να αναλύουν την συναισθηματική φόρτιση του κ. Τσιόδρα κατά την αναφορά του στους ηλικιωμένους. Γιατί αυτό αν δεν αναλυθεί από ψυχολόγο και αν δεν πάρει ο/η ψυχολόγος μεγάλη αμοιβή δεν πάμε πουθενά. Ή έχω ακούσει από δασκάλα "ξέρετε πως είναι να μιλάς σε κοινό;", έχω μεγάλο στρες στην τάξη (του δημοτικού).