!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στη βιοπάλη.
Στη βιοπάλη.
Βρήκα 2 δουλειές του ποδός. Μια σε σούπερ, μια σε χωράφια. Δεν ξέρω αν βαστά το νεφρί μου, αλλά είμαι καλομαθημένος στα ωραία, και θέλω χαρτζιλίκι. Συν 2 σπίτια.
Ordem e Progresso.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Re: Στη βιοπάλη.
Στα χωράφια να πας.
Κανονικά η δουλειά στο σούπερ αυτή την περίοδο θα έπρεπε να ενταχθεί στα βαρεα και ανθυγιεινα.
Χωριάφια με επιφύλαξη για τίποτα φυτοφάρμακα.
Αν δε θα έχεις παρε δώσε με φυτοφάρμακα, να πάς χωράφια.
Αν έχει φυτοφάρμακα, σούπερ.
Αν δε θα έχεις παρε δώσε με φυτοφάρμακα, να πάς χωράφια.
Αν έχει φυτοφάρμακα, σούπερ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Να "ανοίξεις" επιχείρηση με ντελίβερι από ντρόουν κατ' οίκον.

- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Cavaliere σου βγαζω το καπελο!
- Veni Vidi Vici
Με την οικονομικη κριση ειχαν εμφανισθει αρκετοι του ευρυτερου καλλιτεχνικου χωρου στα συνεργεια των εργων στα κτηρια.
Φιλοι - συγγενεις- κλπ μαστορων να παρουν κανα μεροκαματο σαν βοηθητικοι.
Αχρηστοι ολοι - κ πανικοβλημενοι με την αληθεια της ζωης κ της πραγματικης εργασιας+ τους βαρβαρους - δλδ εμας
Φιλοι - συγγενεις- κλπ μαστορων να παρουν κανα μεροκαματο σαν βοηθητικοι.
Αχρηστοι ολοι - κ πανικοβλημενοι με την αληθεια της ζωης κ της πραγματικης εργασιας+ τους βαρβαρους - δλδ εμας
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εγώ ασκούσα την καλλιτεχνία για κάνω το πάθος μου των κατασκευών. Αλλά δεν πετάει τίποτε στα έργα μας. Q.C.. Τώρα που μένω καραντίνα δεν μπορώ να κάτσω. Ένας υγιής άντρας δεν πρέπει να τεμπελιάζει.
Ordem e Progresso.
Εγώ ξεκίνησα πριν ένα μήνα και κλαδεύω ελιές και ειμαι συνταξιούχος στα 66, οπου να `ναι γίνομαι 67 και κλεινω 8ωρο κάθε μέρα.Cavaliere έγραψε: 20 Μαρ 2020, 22:10 Βρήκα 2 δουλειές του ποδός. Μια σε σούπερ, μια σε χωράφια. Δεν ξέρω αν βαστά το νεφρί μου, αλλά είμαι καλομαθημένος στα ωραία, και θέλω χαρτζιλίκι. Συν 2 σπίτια.
Είμαι βέβαιος ότι εισαι σημαντικά νεώτερος μου.
Μην τα φοβάσαι τα νεφρά σου αλλά μην κολώσεις τις 2-3 πρώτες μέρες που θα πονάνε όλα, μετά θα στρώσει η κατάσταση.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
48 είμαι με μηνίσκο, αλλά θα παλέψω.Chainis έγραψε: 20 Μαρ 2020, 22:33Εγώ ξεκίνησα πριν ένα μήνα και κλαδεύω ελιές και ειμαι συνταξιούχος στα 66, οπου να `ναι γίνομαι 67 και κλεινω 8ωρο κάθε μέρα.Cavaliere έγραψε: 20 Μαρ 2020, 22:10 Βρήκα 2 δουλειές του ποδός. Μια σε σούπερ, μια σε χωράφια. Δεν ξέρω αν βαστά το νεφρί μου, αλλά είμαι καλομαθημένος στα ωραία, και θέλω χαρτζιλίκι. Συν 2 σπίτια.
Είμαι βέβαιος ότι εισαι σημαντικά νεώτερος μου.
Μην τα φοβάσαι τα νεφρά σου αλλά μην κολώσεις τις 2-3 πρώτες μέρες που θα πονάνε όλα, μετά θα στρώσει η κατάσταση.
Ordem e Progresso.
-
Giorgos 574
Νόμιζα ότι είσαι παραπάνωChainis έγραψε: 20 Μαρ 2020, 22:33Εγώ ξεκίνησα πριν ένα μήνα και κλαδεύω ελιές και ειμαι συνταξιούχος στα 66, οπου να `ναι γίνομαι 67 και κλεινω 8ωρο κάθε μέρα.Cavaliere έγραψε: 20 Μαρ 2020, 22:10 Βρήκα 2 δουλειές του ποδός. Μια σε σούπερ, μια σε χωράφια. Δεν ξέρω αν βαστά το νεφρί μου, αλλά είμαι καλομαθημένος στα ωραία, και θέλω χαρτζιλίκι. Συν 2 σπίτια.
Πάνω που μας κλείσαν την περασμένη Πέμπτη, έκλεισα QC στη Βιένη, και ακυρώθηκε. Οπότε...Cavaliere έγραψε: 20 Μαρ 2020, 22:31 Εγώ ασκούσα την καλλιτεχνία για κάνω το πάθος μου των κατασκευών. Αλλά δεν πετάει τίποτε στα έργα μας. Q.C.. Τώρα που μένω καραντίνα δεν μπορώ να κάτσω. Ένας υγιής άντρας δεν πρέπει να τεμπελιάζει.
Ordem e Progresso.
Σκηνογραφος ; - ειχαν εμφανιστει 2 - σε λιγες μερες εξαφανιστηκαν.Cavaliere έγραψε: 20 Μαρ 2020, 22:31 Εγώ ασκούσα την καλλιτεχνία για κάνω το πάθος μου των κατασκευών. Αλλά δεν πετάει τίποτε στα έργα μας. Q.C.. Τώρα που μένω καραντίνα δεν μπορώ να κάτσω. Ένας υγιής άντρας δεν πρέπει να τεμπελιάζει.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ