Για ακόμη μία φορά κοίτα τα νούμερα σε Αυστραλία-Κατάρ-Βραζιλία κλπ.Ερμής έγραψε: 21 Μαρ 2020, 10:58 Ελπίζουμε απλά να ισχύει αυτό που λένε για τον καιρό. Ότι εχθρος του ιού είναι το ζεστό κ ξηρο κλίμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Veni Vidi Vici
Re: Ο πρώτος νεκρός
Αlea jacta est
Δεν ειναι μόνο για τους ίδιους. Είναι ότι δεν μικραίνει ο κύκλος μετάδοσης.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Μαρ 2020, 10:59Εξαρτάται από το πόσο ελαφρά ή βαριά το πέρασαν.Naida έγραψε: 21 Μαρ 2020, 10:44Α καλά άμα ξανακολλανε, καληνύχτα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 21 Μαρ 2020, 10:43
Αυτό είναι και το μίλιον ντάλαρ κουέστιον. Νομίζω ότι δεν έχουν καταλήξει ακόμη οι ειδικοί γιατί υπάρχουν περιπτώσεις επανακόλλησης
Το να μπορεί ο οργανισμός να ανταπεξέρχεται στους ιούς είναι η πιο σίγουρη μέθοδος καταπολέμησης της νόσου σε ευρεία κλίμακα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κάτι που δυστυχώς δεν έχει προλάβει να μελετηθεί ακόμη.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Μαρ 2020, 10:59Εξαρτάται από το πόσο ελαφρά ή βαριά το πέρασαν.Naida έγραψε: 21 Μαρ 2020, 10:44Α καλά άμα ξανακολλανε, καληνύχτα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 21 Μαρ 2020, 10:43
Αυτό είναι και το μίλιον ντάλαρ κουέστιον. Νομίζω ότι δεν έχουν καταλήξει ακόμη οι ειδικοί γιατί υπάρχουν περιπτώσεις επανακόλλησης
Το να μπορεί ο οργανισμός να ανταπεξέρχεται στους ιούς είναι η πιο σίγουρη μέθοδος καταπολέμησης της νόσου σε ευρεία κλίμακα.
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
Εκτός αν γίνει ότι εκαναν σε κάποιες χώρες της Ασίας που αντί για 14 μέρες καραντίνας ήταν 40.Naida έγραψε: 21 Μαρ 2020, 12:18Δεν ειναι μόνο για τους ίδιους. Είναι ότι δεν μικραίνει ο κύκλος μετάδοσης.
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
Κάπου διάβαζα για πάρτι στη φοιτητική εστία στην Θεσ/κη. Εκτός κι αν ήταν κάτω από 10 άτομα που δεν νομίζω, η ανευθυνότητα έχει χτυπήσει κόκκινο.Frozen έγραψε: 21 Μαρ 2020, 12:22Εκτός αν γίνει ότι εκαναν σε κάποιες χώρες της Ασίας που αντί για 14 μέρες καραντίνας ήταν 40.Naida έγραψε: 21 Μαρ 2020, 12:18Δεν ειναι μόνο για τους ίδιους. Είναι ότι δεν μικραίνει ο κύκλος μετάδοσης.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Μαρ 2020, 10:59
Εξαρτάται από το πόσο ελαφρά ή βαριά το πέρασαν.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
84χρονος άντρας, 94χρονη γυναίκα και ένας ακόμη άντρας που νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ τα τρία νέα θύματα.
Naida έγραψε: 21 Μαρ 2020, 12:27
Κάπου διάβαζα για πάρτι στη φοιτητική εστία στην Θεσ/κη. Εκτός κι αν ήταν κάτω από 10 άτομα που δεν νομίζω, η ανευθυνότητα έχει χτυπήσει κόκκινο.
Είναι μέχρι να χτυπήσει την δική τους πόρτα και φυσικά μετά φταίνε οι άλλοι που δεν τους προστάτευσαν!
Δεν έκλεισαν τα πανεπιστήμια?Naida έγραψε: 21 Μαρ 2020, 12:27Κάπου διάβαζα για πάρτι στη φοιτητική εστία στην Θεσ/κη. Εκτός κι αν ήταν κάτω από 10 άτομα που δεν νομίζω, η ανευθυνότητα έχει χτυπήσει κόκκινο.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Έτσι ξέρω.vagabondo έγραψε: 21 Μαρ 2020, 12:33Δεν έκλεισαν τα πανεπιστήμια?Naida έγραψε: 21 Μαρ 2020, 12:27Κάπου διάβαζα για πάρτι στη φοιτητική εστία στην Θεσ/κη. Εκτός κι αν ήταν κάτω από 10 άτομα που δεν νομίζω, η ανευθυνότητα έχει χτυπήσει κόκκινο.Frozen έγραψε: 21 Μαρ 2020, 12:22
Εκτός αν γίνει ότι εκαναν σε κάποιες χώρες της Ασίας που αντί για 14 μέρες καραντίνας ήταν 40.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Veni Vidi Vici
H δεύτερη. Είχε πεθάνει και μια χθες. 11 άντρες και 2 γυναίκες τα μέχρι στιγμής θύματα.β
- Veni Vidi Vici
11-2 νικάμε...Namrail έγραψε: 21 Μαρ 2020, 12:46H δεύτερη. Είχε πεθάνει και μια χθες. 11 άντρες και 2 γυναίκες τα μέχρι στιγμής θύματα.β
Η μόνη αναμέτρηση που οι φεμινίστριες παρακαλάνε να χάσουν.
Αlea jacta est
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1709 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-