!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ανοιχτός ήταν ο Τζάμπας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Ανοιχτός ήταν ο Τζάμπας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

vatraxos έγραψε: 19 Μαρ 2020, 15:09 Τα Jumbo τα τελευταία χρόνια έχουν και τρόφιμα. Μήπως αυτό εκμεταλλεύτηκαν για να ανοίξουν; Σε κάθε περίπτωση, η λογική των περιοριστικών μέτρων είναι η αποφυγή συνωστισμού. Τι παραθυράκια και μαλακίες;
Oι περιπτώσεις που ανακλήθηκαν από τον ΕΦΕΤ πράγματα του Τζάμπο είναι λίστα σαν τηλεφωνικός κατάλογος.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Kauldron έγραψε: 19 Μαρ 2020, 15:51
vatraxos έγραψε: 19 Μαρ 2020, 15:09 Τα Jumbo τα τελευταία χρόνια έχουν και τρόφιμα. Μήπως αυτό εκμεταλλεύτηκαν για να ανοίξουν; Σε κάθε περίπτωση, η λογική των περιοριστικών μέτρων είναι η αποφυγή συνωστισμού. Τι παραθυράκια και μαλακίες;
Oι περιπτώσεις που ανακλήθηκαν από τον ΕΦΕΤ πράγματα του Τζάμπο είναι λίστα σαν τηλεφωνικός κατάλογος.
Ξεπερνούν κι αυτά του Λιντλ; :smt077
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Στύγιος έγραψε: 19 Μαρ 2020, 15:53
Τώρα θα μπεί ο Σούπερ Γιαννόπουλος να σε φτιάξει... :003:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Σιγά τα τρόφιμα. Δεν αρκεί. Σαν πολυκατάστημα δουλεύει.

Επίσης τα Jumbo είναι έξτρα επικίνδυνα γιατί τα έχουν κάνει κύκλο. Μπαίνεις από την μία και πρέπει να γυρίσεις το μαγαζί για να βγεις.

Δεν ξέρω καν γιατί επιτρέπεται αυτό από τον νόμο, είναι η χαρά της καταστροφής σε περίπτωση που χρειάζεται άμεση εκκένωση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Στύγιος έγραψε: 19 Μαρ 2020, 15:53
Fifty-fifty.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

hellegennes έγραψε: 19 Μαρ 2020, 15:59 Επίσης τα Jumbo είναι έξτρα επικίνδυνα γιατί τα έχουν κάνει κύκλο. Μπαίνεις από την μία και πρέπει να γυρίσεις το μαγαζί για να βγεις.
Δεν ξέρω καν γιατί επιτρέπεται αυτό από τον νόμο, είναι η χαρά της καταστροφής σε περίπτωση που χρειάζεται άμεση εκκένωση.
στην πορεία υπάρχουν ενδιάμεσες πόρτες, σε περίπτωση ανάγκης τις ανοίγουν και μιά χαρά αδειάζει
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Athos

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 18 Μαρ 2020, 23:47 Και τα δυο σε οικοπεδο εμπορικου κεντρου ειναι
Στο ενα μπαινεις αφου μπεις στο εμπορικο κεντρο και στο αλλο μπαινεις απευεθειας απο ξεχωριστη εισοδο.
Φυσικα και επιτρεπεται
Η απαγορευση αφορουσε τα εμπορικα κεντρα γιατι ειναι κλειστοι χωροι συναθροισης και αυτο ειναι ανεξαρτητο καταστημα προσκολλημενο στο εμπορικο αφου εχει δικη του εισοδο
Αυτο ονομσε παραθυρακι αυτος που εγραψε το αρθρο
Αλλα δεν τον ενδιεφερε η ουσια του μετρου τον ενδιεφερε να κλεισει το συγκεκριμενο καταστημα
Γιαννόπουλε δεν τα λες καλά, δηλαδή γύρισε σε κύρια είσοδο την πλαινή και είναι εντάξει ;
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Athos έγραψε: 20 Μαρ 2020, 19:42
hellegennes έγραψε: 19 Μαρ 2020, 15:59 Επίσης τα Jumbo είναι έξτρα επικίνδυνα γιατί τα έχουν κάνει κύκλο. Μπαίνεις από την μία και πρέπει να γυρίσεις το μαγαζί για να βγεις.
στην πορεία υπάρχουν ενδιάμεσες πόρτες, σε περίπτωση ανάγκης τις ανοίγουν και μιά χαρά αδειάζει
O τυπος γραφει οτι του καπνισει
Συμφωνα με τον μινιμαρκετα τα τζαμπο ειναι επικυνδινα δεν πρεπεθ να πηγαινει εκει ο κοσμος γιατι μπορει αν εγκλωβιστει αν χρειαστει αμεση εκκενωση και μαλιστα ειναι τοσο βλαξ που διατυπωνει και αμφιβλιες για το αν ειναι νομιμα
Ο μινικαρκετας της Δυτικης Θεσσαλονικης καταλαβε κατι που δεν εχουν καταλαβει οι ελεγκτες σε δεκαδες κρατη που εφαρμοζεται η συγκεκριμενη πρακτικη η οι ελεγκτες ειναι πληρωμενοι και ο μινιμαρκετας μας λεει την αληθεια

Εν τω μεταξυ τα ΙΚΕΑ λειτουργουν ετσι εδω και δεκαετιες

Στο δικο σου μαγαζι δεν κνον κυκλο οι πελατες μινιμαρκετα;
Εξοδο κινδυνου εχεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 20 Μαρ 2020, 19:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Athos έγραψε: 20 Μαρ 2020, 19:44
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 18 Μαρ 2020, 23:47 Και τα δυο σε οικοπεδο εμπορικου κεντρου ειναι
Στο ενα μπαινεις αφου μπεις στο εμπορικο κεντρο και στο αλλο μπαινεις απευεθειας απο ξεχωριστη εισοδο.
Φυσικα και επιτρεπεται
Η απαγορευση αφορουσε τα εμπορικα κεντρα γιατι ειναι κλειστοι χωροι συναθροισης και αυτο ειναι ανεξαρτητο καταστημα προσκολλημενο στο εμπορικο αφου εχει δικη του εισοδο
Αυτο ονομσε παραθυρακι αυτος που εγραψε το αρθρο
Αλλα δεν τον ενδιεφερε η ουσια του μετρου τον ενδιεφερε να κλεισει το συγκεκριμενο καταστημα
Γιαννόπουλε δεν τα λες καλά, δηλαδή γύρισε σε κύρια είσοδο την πλαινή και είναι εντάξει ;

Δεν γυρισε κατι
Ειναι η κυριαεισοδος και ειναι εξωτερικη
Αρίστος for Tsirpas
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 20 Μαρ 2020, 19:56
O τυπος γραφει οτι του καπνισει
Συμφωνα με τον μινιμαρκετα τα τζαμπο ειναι επικυνδινα δεν πρεπεθ να πηγαινει εκει ο κοσμος γιατι μπορει αν εγκλωβιστει αν χρειαστει αμεση εκκενωση και μαλιστα ειναι τοσο βλαξ που διατυπωνει και αμφιβλιες για το αν ειναι νομιμα
Ο μινικαρκετας της Δυτικης Θεσσαλονικης καταλαβε κατι που δεν εχουν καταλαβει οι ελεγκτες σε δεκαδες κρατη που εφαρμοζεται η συγκεκριμενη πρακτικη η οι ελεγκτες ειναι πληρωμενοι και ο μινιμαρκετας μας λεει την αληθεια

Εν τω μεταξυ τα ΙΚΕΑ λειτουργουν ετσι εδω και δεκαετιες

Στο δικο σου μαγαζι δεν κνον κυκλο οι πελατες μινιμαρκετα;
Εξοδο κινδυνου εχεις;
Το δικό μου μαγαζί δεν έχει διαδρομή ούτε χωράνε πολλά άτομα ούτε είναι μεγάλο για να μην μπορεί να εκκενωθεί σε 10 δευτερόλεπτα.

Χώρα που δεν καταλαβαίνεις καθόλου τι σημαίνουν οι λέξεις που διαβάζεις. Δεν διατύπωσα αμφιβολία για το αν είναι νόμιμο, είπα «δεν ξέρω καν ΓΙΑΤΙ επιτρέπεται» όχι «ΑΝ επιτρέπεται». Αλλά δεν περιμένω έστω και απλή κατανόηση ξεκάθαρου κειμένου από σένα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Αυτό με τις ενδιάμεσες εξόδους ισχύει και για το κατάστημα της περιοχής μου.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

hellegennes έγραψε: 20 Μαρ 2020, 23:01
Το δικό μου μαγαζί δεν έχει διαδρομή ούτε χωράνε πολλά άτομα ούτε είναι μεγάλο για να μην μπορεί να εκκενωθεί σε 10 δευτερόλεπτα.

Χώρα που δεν καταλαβαίνεις καθόλου τι σημαίνουν οι λέξεις που διαβάζεις. Δεν διατύπωσα αμφιβολία για το αν είναι νόμιμο, είπα «δεν ξέρω καν ΓΙΑΤΙ επιτρέπεται» όχι «ΑΝ επιτρέπεται». Αλλά δεν περιμένω έστω και απλή κατανόηση ξεκάθαρου κειμένου από σένα.
Δεν καταλαβαινω τι εννοεις
Αν πχ πιασει φωτια η εισοδος σου απο που θα φυγουν οι πελατες;
Και φυσικα διατυπωσες αμφιβολια.Αν δεν ηταν νομιμο δεν θα το εκαναν τοσες χιλιαδες καταστηματα
Οπως τα μισητα σου σουπερ μαρκετ
Ουπς και εκει κυκλο κανεις
Οπως και στα αγαπημενα σου Cash and Carry
Και εκει κυκλος ειναι παλι

Αλλα ξαφνικα δεν ηξερες μονο για τα τζαμπο εμπαθεστατε
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Κανένα ΣΜ και Cash and Carry δεν έχει κύκλο. Δεν υπάρχει ούτε μισό τέτοιο κατάστημα που να έχει διαδρομή και όχι ελεύθερους, ανοιχτούς διαδρόμους προς πάσα κατεύθυνση. Οπότε ανακάλεσε αυτήν την στιγμή την παραπληροφόρησή σου. Ανοχή τέλος στα ψέματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Όσο για την μαλακία σου, η είσοδος δεν είναι εύφλεκτη για να πιάσει φωτιά και στην περίπτωση που κατέβουν εξωγήινοι και ανάψουν φωτιά έξω από την είσοδο του καταστήματος, διαθέτω πυροσβεστήρα, κατά την απαίτηση του νόμου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Athos

Ο κύκλος (Τζάμπο, ΙΚΕΑ) είναι πραγματικά ενοχλητικός, όμως δεν είναι δυνατόν να απαγορεύσεις στον άλλο πώς θα διαρρυθμίσει το εσωτερικό του. Για περίπτωση κινδύνου υπάρχουν ενδιάμεσες πόρτες που παρακάμπτουν την πορεία, τα είπαμε.
Από κει και πέρα αποφεύγεις τα μαγαζιά αυτά όπως κάνω και εγώ.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”