Αυτοί που έγραψαν το άρθρο τόσο δύσκολο ήταν να τα γράψουν αυτά να ξέρουμε τι συζητάμε;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 18 Μαρ 2020, 23:47 Και τα δυο σε οικοπεδο εμπορικου κεντρου ειναι
Στο ενα μπαινεις αφου μπεις στο εμπορικο κεντρο και στο αλλο μπαινεις απευεθειας απο ξεχωριστη εισοδο.
Φυσικα και επιτρεπεται
Η απαγορευση αφορουσε τα εμπορικα κεντρα γιατι ειναι κλειστοι χωροι συναθροισης και αυτο ειναι ανεξαρτητο καταστημα προσκολλημενο στο εμπορικο αφου εχει δικη του εισοδο
Αυτο ονομσε παραθυρακι αυτος που εγραψε το αρθρο
Αλλα δεν τον ενδιεφερε η ουσια του μετρου τον ενδιεφερε να κλεισει το συγκεκριμενο καταστημα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ανοιχτός ήταν ο Τζάμπας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ανοιχτός ήταν ο Τζάμπας
- hellegennes
Κανονικά πρέπει να τον κλείσουν.Kauldron έγραψε: 18 Μαρ 2020, 19:57https://www.real.gr/koinonia/arthro/sal ... as-620299/Σάλος στην Πάτρα με το Jumbo που «έσπασε» την καραντίνα για τον κορωνοϊό - Παρέμβαση της Εισαγγελίας
Από παλιά φαινότανε τί είναι αυτός ο τύπος. Φυσικά δε θα του κάνουνε τίποτα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ST48410
Το ΦΕΚ της απαγορευσης αναφερει
Ματια εχεις κρινε εσυ αν επρεπε να ειναι κλειστο η ανοιχτο
Το ΦΕΚ της απαγορευσης αναφερει
https://www.e-nomothesia.gr/law-news/ko ... arket.htmlΜένουν κλειστά
Καταστήματα λιανικού εμπορίου που λειτουργούν με συμφωνίες συνεργασίας τύπου «κατάστημα εντός καταστήματος» (shop-in-a-shop), που βρίσκονται σε εκπτωτικά καταστήματα (outlet), καθώς και των εμπορικών κέντρων και των εκπτωτικών χωριών.
Ματια εχεις κρινε εσυ αν επρεπε να ειναι κλειστο η ανοιχτο
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- hellegennes
Η άποψή του είναι και μπορεί να είναι αλήθεια. Δεν είμαστε ειδησεογραφικό πρακτορείο (όχι ότι δεν γράφουν κι αυτά ψέματα, ατιμώρητα).ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 18 Μαρ 2020, 22:02 Ο αλλος γραφει οτι εβαλε φωτια τα καταστηματα του για να παρει αποζημιωση
Ότι είναι αρχίδι ο Βακάκης είναι αποδεδειγμένο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν ειναι αποψη το να πω οτι εκαψες το μινι μαρκετ σου για να παρεις αποζημιωσ απο την ασφαλιστικη
Πιωμενος εισαι;
Που ξερεις οτι ειναι αρχιδι ο Βακακης;
Τον γνωριζεις προσωπικα;
Πιωμενος εισαι;
Που ξερεις οτι ειναι αρχιδι ο Βακακης;
Τον γνωριζεις προσωπικα;
Αρίστος for Tsirpas
το διαβάσαμε σε ένα πέιπερ ανδρολογίαςΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 19 Μαρ 2020, 02:07 Που ξερεις οτι ειναι αρχιδι ο Βακακης;
Τον γνωριζεις προσωπικα;
τι μανία έχεις να γλείφεις τα πιο μεγάλα μπουρδελομαγαζα
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Γιατι ειναι μπουρδελομαγαζο;
Γιατι αν δεν δας αρεσει ενα μαγαζι δεν ακειστε στον να μην πη γαινετε σε αυτο;
Τι ακριβως θελετε;
Να υπαρχουν μονο μαγαζοα του γουστου σας;
Τι ακριβως θελετε;
Αρίστος for Tsirpas
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έχω μπει 5-6 φορές μέσα. Είναι ένα μεγάλο τσαντίρι με πολλά σκουπίδια. Τίποτε άλλο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Απολλώνιος
Αυτός που φταίει είναι το κράτος που αφήνει τον κάθε Βακάκη να δίνει μισθούς πείνας στους εργαζόμενους του. Ελάχιστη η συνεισφορά του στην Ελληνική οικονομία. Ολα τα μαιμουδοπροιοντα του είναι made in china. Η συνεισφορά του είναι μισθοί 400€ και συνθήκες γαλέρας.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 19 Μαρ 2020, 02:35 Γιατι ειναι μπουρδελομαγαζο;
Τι ακριβως θελετε;
Αυτός δεν είναι καπιταλισμός αλλά ζούγκλα. Αν θέλουμε μειωμένο κράτος και ελεύθερη οικονομια να καταργηθούν τοτε και η αστυνομία και η πυροσβεστική και όλο το κράτος. Εκεί να δω τον κωλο του Βακάκη και τον δικό σου. Στην πραγματικότητα έχουμε σοσιαλισμό για τους πλούσιους και νεοφιλελευθερισμό για τους φτωχους
- hellegennes
Ναι, άποψή σου είναι, αν κάηκε το μαγαζί μου και εισέπραξα αποζημίωση. Βέβαια δεν κάηκε το δικό μου μαγαζί.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 19 Μαρ 2020, 02:07 Δεν ειναι αποψη το να πω οτι εκαψες το μινι μαρκετ σου για να παρεις αποζημιωσ απο την ασφαλιστικη
Πιωμενος εισαι;
Ναι.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 19 Μαρ 2020, 02:07Που ξερεις οτι ειναι αρχιδι ο Βακακης;
Τον γνωριζεις προσωπικα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Απασχολεί τον ΕΦΕΤ με την ίδια συχνότητα που απασχολείται από τα Lidl. Διαρκώς σκουπίδια ακατάλληλα για χρήση, ειδικά σε παιδικά σετ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 18 Μαρ 2020, 23:57Κανονικά πρέπει να τον κλείσουν.Kauldron έγραψε: 18 Μαρ 2020, 19:57https://www.real.gr/koinonia/arthro/sal ... as-620299/Σάλος στην Πάτρα με το Jumbo που «έσπασε» την καραντίνα για τον κορωνοϊό - Παρέμβαση της Εισαγγελίας
Από παλιά φαινότανε τί είναι αυτός ο τύπος. Φυσικά δε θα του κάνουνε τίποτα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Gewponos90 έγραψε: 18 Μαρ 2020, 23:40Kauldron έγραψε: 18 Μαρ 2020, 22:40Πάντα το ίδιο κάνει ο Γιαννόπουλας. Λέει τις βλακείες του, και μετά από κάποιο καιρό, λέει "δεν τα είπα εγώ". Και με το Λίντλ το ίδιο είχε κάνει, και με άλλα. Μιλάμε για περίπτωση τώρα, οχι αστεία.Beria έγραψε: 18 Μαρ 2020, 22:39
Από την είδηση:
Η διεύθυνση του καταστήματος στην οδό Αμερικής της Πάτρας, προφανώς υπακούοντας σε εντολές της διοίκησης, είχε βγάλει πρόγραμμα εργασίας και ετοιμαζόταν να ανοίξει κανονικά.
Ομως, μετά από παρέμβαση του 1ου Αστυνομικού Τμήματος που έκανε εντατική έρευνα και την προανάκριση που ξεκίνησε κατεπειγόντως, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πάτρας, η επιχείρηση ανέκρουσε πρύμναν και αργά το βράδυ, ενημέρωσε το προσωπικό της, να μην πάει για εργασία, καθώς κατεβάζει ρολά μέχρι τις 31 Μαρτίου.
Ρε συ Γιαννόπουλε, αν ξέρεις ότι ήταν νομίμως ανοιχτός, ενημέρωσε τον Βακάκη, να μην τραβιέται![]()
Στο παλιό θυμάμαι μας έλεγε πως είχε πάει 16 χρόνων παιδάκι μαζί με άλλους Έλληνες μαστόρους στην Ρουμανία του Τσαουσέσκου. Ωραίες εποχες
Μάλλον δε θα το πρόλαβα αυτό.
Θυμάμαι που είχε πεί οτι είναι εργοδότης απ' τα 17 του (ή 19).
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Τα Jumbo τα τελευταία χρόνια έχουν και τρόφιμα. Μήπως αυτό εκμεταλλεύτηκαν για να ανοίξουν; Σε κάθε περίπτωση, η λογική των περιοριστικών μέτρων είναι η αποφυγή συνωστισμού. Τι παραθυράκια και μαλακίες;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Otto Weininger
Όσο θυμάμαι τα Jumbo τι είχαν στα 90s και πως είναι τώραvatraxos έγραψε: 19 Μαρ 2020, 15:09 Τα Jumbo τα τελευταία χρόνια έχουν και τρόφιμα. Μήπως αυτό εκμεταλλεύτηκαν για να ανοίξουν; Σε κάθε περίπτωση, η λογική των περιοριστικών μέτρων είναι η αποφυγή συνωστισμού. Τι παραθυράκια και μαλακίες;
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 329 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 0 Απαντήσεις