!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μνημειώδεις ισχυρισμοί μελών του phorum

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Veni Vidi Vici

Re: Μνημειώδεις ισχυρισμοί μελών του phorum

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Veni Vidi Vici »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 20 Μαρ 2020, 14:52
Βασικα εγω ημουν στην Βουλγαρια για δουλεια απο τις 1/9/1989 μεχρι τις 3/9/1989 οποτε σταρχιδια μου οι ερωτησεις σου για το τι γινοταν στην Βουλγαρια τον Νοεμβριου του 1989
Είχες πάει να βάλεις σιδεράκια στα δόντια;
Αlea jacta est
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 20 Μαρ 2020, 14:46 Βασικα εσυ εχεις δηλωσει πως καταφερνεις και κοιμασαι λιγες ωρες καθε μερικες μερες
Ναι, με βασανίζει το ερώτημα πότε ακριβώς πήγες στην Σόφια και τι πήγες να κάνεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

alekhine έγραψε: 20 Μαρ 2020, 14:31
stergiosbik έγραψε: 20 Μαρ 2020, 14:24 Επιβεβαιωνω οτι ο Γιαννοπουλος ελεγε οτι ειχε παει Βουλγαρια για εργασια.
εγω επιβεβαιωνω οτι σε αλλο νημα του παλιου φορουμ για να κερδισει ενα argument ειχε γραψει οτι ακριβως την ιδια περιοδο που ελεγε οτι ειχε παει βουλγαρια για δουλεια ελεγε οτι πηγαινε σχολειο στην τουμπα

αυτα τα ειχε βαλει μαζι σε ενα ποστ ο χρηστης selinoid και απο εκει ειχε ξεκινησει το ολο γλεντι
Η περιοδος στην οποια ημουνσ την Σοφια ηταν αο τις 1 Σεπτεμβριου 1989 εως τις 3 Σεπτεμβριου 1989
Τωρα αν εσυ ειδες να γλεντανε καποιοι αναρωτομενοι πωςενας μαθητης μπορει να παει για δουλεια στην Βουλγαρια απο Παρασκευη μεχρι Κυριακη ενω δεν εχει ξεκινησει η σχολικη χρονια ειναι προφανες οτι ειναι προβλημα δικο σου και δικο τους και οχι δικο μου
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Veni Vidi Vici έγραψε: 20 Μαρ 2020, 14:54
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 20 Μαρ 2020, 14:52
Βασικα εγω ημουν στην Βουλγαρια για δουλεια απο τις 1/9/1989 μεχρι τις 3/9/1989 οποτε σταρχιδια μου οι ερωτησεις σου για το τι γινοταν στην Βουλγαρια τον Νοεμβριου του 1989
Είχες πάει να βάλεις σιδεράκια στα δόντια;
Οχι σιδερακια στα δοντια εβαλα το 1987 και τα φορουσα μονο στον υπνο για δυο χρονια
Τα ειχα βαλει στο ΙΚΑ του Φοινικα δηλαση στο αρμοδιο καταστημα του ΙΚΑ για ολη την Ανατολικη Θεσσαλονικη
Θελεις καποια αλλη λεπτομερεια;
Αρίστος for Tsirpas
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

Nero έγραψε: 20 Μαρ 2020, 14:54
aljawn έγραψε: 20 Μαρ 2020, 14:52

εγω επιβεβαιωνω οτι σε αλλο νημα του παλιου φορουμ για να κερδισει ενα argument ειχε γραψει οτι ακριβως την ιδια περιοδο που ελεγε οτι ειχε παει βουλγαρια για δουλεια ελεγε οτι πηγαινε σχολειο στην τουμπα

αυτα τα ειχε βαλει μαζι σε ενα ποστ ο χρηστης selinoid και απο εκει ειχε ξεκινησει το ολο γλεντι
Μνημειώδεις στιγμές, στο ίδιο νήμα είχε παραδεχθεί και ο ίδιος την μαλακία του και ότι θα εξαφανιζόταν, αλλά τελικά είναι αρρωστάκι στην παραμύθα. Για την ιστορία δεν είχε πει ότι ήταν 16, είχε πει ότι ήταν τελευταίες τάξεις του δημοτικού (το θυμάμαι γιατί ψάχναμε να βρούμε πόσο ήταν η υποχρεωτική εκπαίδευση τότε) και ότι είχε πάει ως μαθητευόμενος με την άδεια των γονιών του.
αν πας μερικές σελίδες πίσω ότι τώρα λέει ότι δεν ήταν 16 το 89 αλλά 14. Αν ήταν στις τελευταίες τάξεις του δημοτικού, μάλλον είχε μείνει αρκετές φορές γι'αυτό το άφησε και δεν έβγαλε ποτέ το γυμνάσιο :D
Νομίζω είχε δώσει χαμηλότερη ηλικία τότε.

Λογικά είναι σαν τις φάσεις που βλέπουμε στις ειδήσεις με τους συλληφθέντες του στυλ

Γιάννης ή Γιάνης ή Γιαννούλης Γιαννόπουλος ή Τζιανόπουλος ή Γιαννικόπουλος του Βασίλη ή Δημήτρη ή Παναγιώτη, γεννημένος στην Θεσσαλονίκη ή στις Σέρρες ή στο Κιλκής το 1978 ή 1975 ή 1973
My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
aljawn

hellegennes έγραψε: 20 Μαρ 2020, 14:56
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 20 Μαρ 2020, 14:46 Βασικα εσυ εχεις δηλωσει πως καταφερνεις και κοιμασαι λιγες ωρες καθε μερικες μερες
Ναι, με βασανίζει το ερώτημα πότε ακριβώς πήγες στην Σόφια και τι πήγες να κάνεις.
Να θυμίσω ότι το όλο νήμα τότε ξεκίνησε γιατί ο 14χρονος τέλοσπάντων Γιαννόπουλας χτυπούσε πουτάνες στο μπαρ ξενοδοχείο και πηδούσε μια ολόκληρη νύχτα με ένα καλσόν
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Kauldron έγραψε: 20 Μαρ 2020, 14:27

Εκεί γνώρισε και την πορνοστάρ πρώην του, μάλλον... :giggle:
Δεν εχω γνωριζει ποτε πορνοσταρ
Ειχα ελευθερη σχεση με κοπελα που αρκεταχρονια αργοτερα εχει γινει πορνοσταρ και μαλιστα τα τελευταια δυο χρονια εχει βγαλει πανω απο 10 ταινιες τις οποιες ειμαι σιγουρος οτι τις βλεπεις και μαλακιζεσαι.Οχι οτι δεν μαλακιζεσαι γενικως
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 20 Μαρ 2020, 14:57
stergiosbik έγραψε: 20 Μαρ 2020, 14:24 Επιβεβαιωνω οτι ο Γιαννοπουλος ελεγε οτι ειχε παει Βουλγαρια για εργασια.

Η περιοδος στην οποια ημουνσ την Σοφια ηταν αο τις 1 Σεπτεμβριου 1989 εως τις 3 Σεπτεμβριου 1989
Τωρα αν εσυ ειδες να γλεντανε καποιοι αναρωτομενοι πωςενας μαθητης μπορει να παει για δουλεια στην Βουλγαρια απο Παρασκευη μεχρι Κυριακη ενω δεν εχει ξεκινησει η σχολικη χρονια ειναι προφανες οτι ειναι προβλημα δικο σου και δικο τους και οχι δικο μου
εγω εγραψα τα μισα απο οσα θυμαμαι

τα αλλα μισα που θυμαμαι ειναι οτι ειχε ανοιχτει νημα με πρωτη δημοσιευση το ποστ του selinoid που εδειχνε τις δημοσιευσεις διπλα διπλα για να φαινεται οτι ελεγες σε δυο διαφορετικα νηματα οτι ησουν ταυτοχρονα σε 2 μερη

το νημα αυτο επιασε ενα μεγαλο αριθμο σελιδων και σβηστηκε μετα απο 1 μερα

επισης θυμαμαι οτι τα επιμαχα ποστ και το ποστ του selinoid φροντισαν οι συντονιστες να τα εξαφανισουν ολοκληρωτικα απο το παλιο φορουμ με αποτελεσμα να σου δινεται και τοτε και τωρα η δυνατοτητα να το παιζεις τρελιτσα μια και κανεις δεν μπορουσε να βρει τι ακριβως ειχες γραψει
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

:smt005: :smt005: :smt005:
Αυτοι οι δυο τυποι διαβασαν απομενα την ιδια ιστορια και νομιζουν οτι μου κανουν πεσιμο ενω το μονο που κανουν ειναι να αυτογελοιοποιουνται

aljawn έγραψε: 20 Μαρ 2020, 15:02
Να θυμίσω ότι το όλο νήμα τότε ξεκίνησε γιατί ο 14χρονος τέλοσπάντων Γιαννόπουλας χτυπούσε πουτάνες στο μπαρ ξενοδοχείο και πηδούσε μια ολόκληρη νύχτα με ένα καλσόν
από Gewponos90 » Χθες, 17:44

Κλασσικά phorumara η κουβέντα ξεκίνησε από τον Κάστρο και κατέληξε στην πορνεία επί Τσαουσέσκου στην Ρουμανία όπου είχε πάει ο μικρός ήρωας μας σε ηλικία 15 16 ετών μαζί με άλλα μαστοριά και τους την έπεφταν οι πόρνες στους δρόμους του Βουκουρεστίου. Ο μικρός μας ήρωας βραχος, δεν ενέδωσε. Ο μόνος που είχε πάει ήταν ο αρχιμάστορας νομιζω
Κορυφή
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
aljawn

alekhine έγραψε: 20 Μαρ 2020, 15:04 εγω εγραψα τα μισα απο οσα θυμαμαι

τα αλλα μισα που θυμαμαι ειναι οτι ειχε ανοιχτει νημα με πρωτη δημοσιευση το ποστ του selinoid που εδειχνε τις δημοσιευσεις διπλα διπλα για να φαινεται οτι ελεγες σε δυο διαφορετικα νηματα οτι ησουν ταυτοχρονα σε 2 μερη

επισης θυμαμαι οτι τα επιμαχα ποστ και το ποστ του selinoid φροντισαν οι συντονιστες να τα εξαφανισουν ολοκληρωτικα απο το παλιο φορουμ με αποτελεσμα να σου δινεται και τοτε και τωρα η δυνατοτητα να το παιζεις τρελιτσα μια και κανεις δεν μπορουσε να βρει τι ακριβως ειχες γραψει
Νομίζω ότι ο κολοφώνας γιαννόπουλα ήταν το μνημειώδες μπλογκ που είχε φτιάξει, που κατηγορούσε το παρόν πχόρουμ για λογοκρισία και μεροληψία, επειδή τον είχαν στείλει μπάνιο.

:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

alekhine έγραψε: 20 Μαρ 2020, 15:04

Ασυναρτηριες
Ουτε το νημα σβηστηκε αλλα εγινε απο εμενα τον ιδιο νεο νημα για τοσυγκεκριμενο θεμα που ουτε και αυτο σβηστηκε ποτε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 20 Μαρ 2020, 15:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

aljawn έγραψε: 20 Μαρ 2020, 15:15 Νομίζω ότι ο κολοφώνας γιαννόπουλα ήταν το μνημειώδες μπλογκ που είχε φτιάξει, που κατηγορούσε το παρόν πχόρουμ για λογοκρισία και μεροληψία, επειδή τον είχαν στείλει μπάνιο.

:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Μονο καποιος πχορουμικα αυτιστικος μετα απο post που τον γελοιοποιει πληρως ποσταρε κατι εντελως ασχετο με τα προηγουμενα
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 20 Μαρ 2020, 15:16
alekhine έγραψε: 20 Μαρ 2020, 15:04

Ασυναστηριες
Ουτε το νημα σβηστηκε αλλα εγινε απο εμενα τον ιδιο νεο νημα για τοσυγκεκριμενο θεμα που ουτε και αυτο σβηστηκε ποτε
φυσικα και σβηστηκε

το δικο σου νημα εγινε μετα το σβησιμο των δημοσιευσεων προκειμενου να "δειχτει" οτι ολα αυτα δεν ειχαν γραφτει ποτε και τα οσα σου καταλογιζαν οι χρηστες ηταν αστικος μυθος που καποιος τον εβγαλε απο την κοιλια του
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 20 Μαρ 2020, 15:02
Kauldron έγραψε: 20 Μαρ 2020, 14:27

Εκεί γνώρισε και την πορνοστάρ πρώην του, μάλλον... :giggle:
Δεν εχω γνωριζει ποτε πορνοσταρ
Ειχα ελευθερη σχεση με κοπελα που αρκεταχρονια αργοτερα εχει γινει πορνοσταρ και μαλιστα τα τελευταια δυο χρονια εχει βγαλει πανω απο 10 ταινιες τις οποιες ειμαι σιγουρος οτι τις βλεπεις και μαλακιζεσαι.Οχι οτι δεν μαλακιζεσαι γενικως
Ναι, ναι, θυμάμαι, ήταν μια που είχε τατουάζ "από 'δω πέρασα εγώ. Γιαννόπουλος", στο κωλομέρι της. :lol:

Λοιπόν, Τζώνυ Μπέρντ, όταν έχεις πεί τις παπαριές που έχεις πεί, μετά δεν είναι ν' απορείς που σε παίρνουν όλοι στο μεζέ.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Φυσικα και δεν ειχε τετοιο τατουαζ
Και τι να κανω εγω που σου φαινεται περιεργο και απιστευτο;
Να κατσω να κλαψω;
Αρίστος for Tsirpas
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”