!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μνημειώδεις ισχυρισμοί μελών του phorum
-
stergiosbik
Re: Μνημειώδεις ισχυρισμοί μελών του phorum
Επιβεβαιωνω οτι ο Γιαννοπουλος ελεγε οτι ειχε παει Βουλγαρια για εργασια.
Μπορει βεβαια να ηταν μυστικος πρακτορας και να υποδυοτανε τον βαφεα/ηλεκτρολογο.
Μπορει βεβαια να ηταν μυστικος πρακτορας και να υποδυοτανε τον βαφεα/ηλεκτρολογο.
-
stergiosbik
Ξεχασες το σεισμολογος,ψυκτικος,αντιπροσωπος μηχανηματων κλπ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 20 Μαρ 2020, 14:22 Για ποιον λογο;
Οταν καποιος λεει ψεμματα θα παιρνει απαντηση
Ειναι πολυ απλο
Αλλωστε οταν προσπαθησα να σταματησω την παραφιλολογια και τα φιδια που κυκλοφορουν διαφοροι, ανοιγοντας σχετικο νημα και απαντωτας σε οτι ειχε απορια ο καθε πικραμενοςαυτο ηταν σαν να μην εγινε ποτε
Ξαναεγινα χτιστης,ηλεκτρολογος, ιδιοκτητης εταρειεας στα 16, ατομο που πηγε στην Βουλγαρια ενω γνοταν εμφυλιος κτλ κτλ
Και αυτο θα συνεχιζει να γινεται
Και εγω θα διασκεδαζω με τους ψευτες
Μα καλα αυτο το παιδι με τηνφωτο γιατι εξαφανιστηκε;
Εκεί γνώρισε και την πορνοστάρ πρώην του, μάλλον...stergiosbik έγραψε: 20 Μαρ 2020, 14:24 Επιβεβαιωνω οτι ο Γιαννοπουλος ελεγε οτι ειχε παει Βουλγαρια για εργασια.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Veni Vidi Vici
Επειδή δεν τσιμπάει και δεν θέλει να παίξει το παιχνιδάκι σου.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 20 Μαρ 2020, 14:22
Βάλε φωτό ταυτότητας να δούμε πότε γεννήθηκες και θα πάμε βήμα βήμα.
Αlea jacta est
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Και γω το επιβεβαιωνωstergiosbik έγραψε: 20 Μαρ 2020, 14:24 Επιβεβαιωνω οτι ο Γιαννοπουλος ελεγε οτι ειχε παει Βουλγαρια για εργασια.
Αυτα ειναι φιδια διαφορων πιραμενων αν κι εσεναΜπορει βεβαια να ηταν μυστικος πρακτορας και να υποδυοτανε τον βαφεα/ηλεκτρολογο.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
-
stergiosbik
Ηταν και θαμωνας σε γνωστα swingers clubs ανα την Ευρωπη.Kauldron έγραψε: 20 Μαρ 2020, 14:27Εκεί γνώρισε και την πορνοστάρ πρώην του, μάλλον...stergiosbik έγραψε: 20 Μαρ 2020, 14:24 Επιβεβαιωνω οτι ο Γιαννοπουλος ελεγε οτι ειχε παει Βουλγαρια για εργασια.
Μπορει βεβαια να ηταν μυστικος πρακτορας και να υποδυοτανε τον βαφεα/ηλεκτρολογο.![]()
Τοσο διασημος μαλιστα που εμπαινε ανευ συνοδου!
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
εγω επιβεβαιωνω οτι σε αλλο νημα του παλιου φορουμ για να κερδισει ενα argument ειχε γραψει οτι ακριβως την ιδια περιοδο που ελεγε οτι ειχε παει βουλγαρια για δουλεια ελεγε οτι πηγαινε σχολειο στην τουμπαstergiosbik έγραψε: 20 Μαρ 2020, 14:24 Επιβεβαιωνω οτι ο Γιαννοπουλος ελεγε οτι ειχε παει Βουλγαρια για εργασια.
αυτα τα ειχε βαλει μαζι σε ενα ποστ ο χρηστης selinoid και απο εκει ειχε ξεκινησει το ολο γλεντι
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ωπα καλως τονVeni Vidi Vici έγραψε: 20 Μαρ 2020, 14:28Επειδή δεν τσιμπάει και δεν θέλει να παίξει το παιχνιδάκι σου.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 20 Μαρ 2020, 14:22
Βάλε φωτό ταυτότητας να δούμε πότε γεννήθηκες και θα πάμε βήμα βήμα.
Περιμενουμε την τοποθετηση σου για την φωτογραφια του Νοεμβριου που παρουσιασες ως φωτογραφια του Σεπτεμβριου καισ την συνεχεια την τοποθετηση σου για τον αν την ημερομηνια που πηγα εγω στην Βουλγαρια γνοταν εμφυλιος και διαδηλωσεις οπως υποστηριξες
Μου εχεις κανει ενα ερωτημα γυρω απο αυτα αλλα βασιζοταν σε ψευδη δεδεμενα που ποσταρες
Θελςι να κανεις καποια διορθωση η σταρχιδια σου;
Αρίστος for Tsirpas
Ακόμα και όλο το πχόρουμ να το επιβεβαιώσει, αυτός όλους τρελούς θα τους βγάλει.alekhine έγραψε: 20 Μαρ 2020, 14:31εγω επιβεβαιωνω οτι σε αλλο νημα του παλιου φορουμ για να κερδισει ενα argument ειχε γραψει οτι ακριβως την ιδια περιοδο που ελεγε οτι ειχε παει βουλγαρια για δουλεια ελεγε οτι πηγαινε σχολειο στην τουμπαstergiosbik έγραψε: 20 Μαρ 2020, 14:24 Επιβεβαιωνω οτι ο Γιαννοπουλος ελεγε οτι ειχε παει Βουλγαρια για εργασια.
αυτα τα ειχε βαλει μαζι σε ενα ποστ ο χρηστης selinoid και απο εκει ειχε ξεκινησει το ολο γλεντι
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Veni Vidi Vici
Στα αρχίδια μου.
Σου έβαλα φωτό του "τι γινόταν εκείνη την εποχή στη Βουλγαρία".
Σιγά μην έβρισκα και φωτό από τις 8/9/1989 ώρα 5.30 μμ στον βουλγαρικό Προμαχώνα!
Αlea jacta est
- hellegennes
Αν δεν θέλεις, στ' αρχίδια μου κιόλας. Πιστεύω ότι θα καταφέρω να κοιμηθώ απόψε παρά την άρνησή σου να απαντήσεις στο καυτό αυτό ερώτημα που όλους μάς ταλανίζει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Βασικα εσυ εχεις δηλωσει πως καταφερνεις και κοιμασαι λιγες ωρες καθε μερικες μερες
Δεν ηξερα οτι η αρνηση μου θα σε βοηθουσε να κοιμηθεις
Οπως την βρισκει ο καθενας
Δεν ηξερα οτι η αρνηση μου θα σε βοηθουσε να κοιμηθεις
Οπως την βρισκει ο καθενας
Αρίστος for Tsirpas
Μνημειώδεις στιγμές, στο ίδιο νήμα είχε παραδεχθεί και ο ίδιος την μαλακία του και ότι θα εξαφανιζόταν, αλλά τελικά είναι αρρωστάκι στην παραμύθα. Για την ιστορία δεν είχε πει ότι ήταν 16, είχε πει ότι ήταν τελευταίες τάξεις του δημοτικού (το θυμάμαι γιατί ψάχναμε να βρούμε πόσο ήταν η υποχρεωτική εκπαίδευση τότε) και ότι είχε πάει ως μαθητευόμενος με την άδεια των γονιών του.alekhine έγραψε: 20 Μαρ 2020, 14:31εγω επιβεβαιωνω οτι σε αλλο νημα του παλιου φορουμ για να κερδισει ενα argument ειχε γραψει οτι ακριβως την ιδια περιοδο που ελεγε οτι ειχε παει βουλγαρια για δουλεια ελεγε οτι πηγαινε σχολειο στην τουμπαstergiosbik έγραψε: 20 Μαρ 2020, 14:24 Επιβεβαιωνω οτι ο Γιαννοπουλος ελεγε οτι ειχε παει Βουλγαρια για εργασια.
My Life had stood, a Loaded Gun
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Βασικα εγω ημουν στην Βουλγαρια για δουλεια απο τις 1/9/1989 μεχρι τις 3/9/1989 οποτε σταρχιδια μου οι ερωτησεις σου για το τι γινοταν στην Βουλγαρια τον Νοεμβριου του 1989Veni Vidi Vici έγραψε: 20 Μαρ 2020, 14:36Στα αρχίδια μου.
Σου έβαλα φωτό του "τι γινόταν εκείνη την εποχή στη Βουλγαρία".
Σιγά μην έβρισκα και φωτό από τις 8/9/1989 ώρα 5.30 μμ στον βουλγαρικό Προμαχώνα!
Αρίστος for Tsirpas
-
Nero
αν πας μερικές σελίδες πίσω ότι τώρα λέει ότι δεν ήταν 16 το 89 αλλά 14. Αν ήταν στις τελευταίες τάξεις του δημοτικού, μάλλον είχε μείνει αρκετές φορές γι'αυτό το άφησε και δεν έβγαλε ποτέ το γυμνάσιοaljawn έγραψε: 20 Μαρ 2020, 14:52Μνημειώδεις στιγμές, στο ίδιο νήμα είχε παραδεχθεί και ο ίδιος την μαλακία του και ότι θα εξαφανιζόταν, αλλά τελικά είναι αρρωστάκι στην παραμύθα. Για την ιστορία δεν είχε πει ότι ήταν 16, είχε πει ότι ήταν τελευταίες τάξεις του δημοτικού (το θυμάμαι γιατί ψάχναμε να βρούμε πόσο ήταν η υποχρεωτική εκπαίδευση τότε) και ότι είχε πάει ως μαθητευόμενος με την άδεια των γονιών του.alekhine έγραψε: 20 Μαρ 2020, 14:31εγω επιβεβαιωνω οτι σε αλλο νημα του παλιου φορουμ για να κερδισει ενα argument ειχε γραψει οτι ακριβως την ιδια περιοδο που ελεγε οτι ειχε παει βουλγαρια για δουλεια ελεγε οτι πηγαινε σχολειο στην τουμπαstergiosbik έγραψε: 20 Μαρ 2020, 14:24 Επιβεβαιωνω οτι ο Γιαννοπουλος ελεγε οτι ειχε παει Βουλγαρια για εργασια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 909 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
-
- 0 Απαντήσεις