Νέα άτομα μέχρι ποια ηλικία δηλαδή; Η γυναίκα στο ταμείο παίζει να ήταν και 50 χρονών...Namrail έγραψε: 19 Μαρ 2020, 22:09Τουλάχιστον βλέπω ότι στα πόστα υπάρχουν μόνο νέα άτομα. Τους μεγαλύτερους τους έχουν στείλει σπίτι και αυτό είναι το σωστό.- Casper - έγραψε: 19 Μαρ 2020, 22:08Πήγα με την μάνα μου την προηγούμενη βδομάδα και μια ταμίας μας έλεγε "σήμερα είχα το μοναδικό μου ρεπό και με έφεραν άρων άρων γιατί επικρατεί πανικός". Και όχι μόνο για το θέμα ξεκούρασης αλλά συναναστρέφονται (αναγκαστικά) όλη την μέρα με κόσμο.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Μαρ 2020, 10:55
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είναι ανοιχτά όλες τις μέρες τα s/m, ειδικώς όταν μιλάμε για περίοδο που οι περισσότερες επιχειρήσεις είναι κλειστές. Αυτοί οι άνθρωποι δεν δικαιούνται κάποιες μέρες ηρεμίας και ξεκούρασης;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι θα γίνει με τα Σούπερ Μάρκετ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
- Casper -
Re: Τι θα γίνει με τα Σούπερ Μάρκετ;
Εγώ σε δύο τρία σούπερ που πηγαίνω τακτικα, είδα ότι οι υπάλληλοι που ήταν κάποιας ηλικίας εξαφανίστηκαν. Και σε ένα από αυτά όταν ρώτησα την κοπέλα στο ταμείο μου είπε ότι έχουν κρατήσει τους πιο νέους και έχουν δώσει άδεια σε αυτούς που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.- Casper - έγραψε: 19 Μαρ 2020, 22:11Νέα άτομα μέχρι ποια ηλικία δηλαδή; Η γυναίκα στο ταμείο παίζει να ήταν και 50 χρονών...Namrail έγραψε: 19 Μαρ 2020, 22:09Τουλάχιστον βλέπω ότι στα πόστα υπάρχουν μόνο νέα άτομα. Τους μεγαλύτερους τους έχουν στείλει σπίτι και αυτό είναι το σωστό.- Casper - έγραψε: 19 Μαρ 2020, 22:08
Πήγα με την μάνα μου την προηγούμενη βδομάδα και μια ταμίας μας έλεγε "σήμερα είχα το μοναδικό μου ρεπό και με έφεραν άρων άρων γιατί επικρατεί πανικός". Και όχι μόνο για το θέμα ξεκούρασης αλλά συναναστρέφονται (αναγκαστικά) όλη την μέρα με κόσμο.
-
- Casper -
ΕυτυχώςNamrail έγραψε: 19 Μαρ 2020, 22:15Εγώ σε δύο τρία σούπερ που πηγαίνω τακτικα, είδα ότι οι υπάλληλοι που ήταν κάποιας ηλικίας εξαφανίστηκαν. Και σε ένα από αυτά όταν ρώτησα την κοπέλα στο ταμείο μου είπε ότι έχουν κρατήσει τους πιο νέους και έχουν δώσει άδεια σε αυτούς που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.- Casper - έγραψε: 19 Μαρ 2020, 22:11Νέα άτομα μέχρι ποια ηλικία δηλαδή; Η γυναίκα στο ταμείο παίζει να ήταν και 50 χρονών...Namrail έγραψε: 19 Μαρ 2020, 22:09
Τουλάχιστον βλέπω ότι στα πόστα υπάρχουν μόνο νέα άτομα. Τους μεγαλύτερους τους έχουν στείλει σπίτι και αυτό είναι το σωστό.
δλδ στην γειτονια μου το κρεοπωλειο αγοραζει τα αρνια - ο μπακαλης τα σουτζουκια Μιραν - κ ο μαναβης τα καρυδια απο τον κοντινο Σκλαβενιτη ;Μηχανικός έγραψε: 19 Μαρ 2020, 21:25Τα καταστήματα της γειτονιάς αγοράζουν από τα σούπερ μάρκετ.Αγις έγραψε: 19 Μαρ 2020, 11:33 Χρονια γραφω οτι δεν παταω σε μαρκετ - αλυσιδες - μωλ - κωλ και αλλα κολπα ουτε για καφε,
Αγορες ΜΟΝΟ απο καταστηματα της γειτονιας κλπ
Το αστειο ειναι οτι μονοι μας βγαζουμε τα ματια μας και η πιστη οτι αρκει να να ψηφιζουμε καθε τοσα χρονια και οχι καθημερινα με τις πραξεις μας .![]()
Εξαιρούνται τα μικρά καταστήματα που πουλάνε ποιοτικά ήδη από μικρούς Έλληνες παραγωγούς, που δεν τα βρίσκεις στο σούπερ μάρκετ.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Καλα μη νομίζεις ότι αυτό κάνει και μεγάλη διαφορά. Απλά προστατεύονται κάπως οι ευάλωτοι εργαζόμενοι.
Το κακό με αυτόν τον ιό είναι πως μεταφέρεται και από άτομα ασυμπτωματικά. Αν τον κολλήσει πχ ένας νέος εργαζόμενος του σούπερ θα αρχίσει να τον μεταδίδει για μέρες, προτού εμφανίσει συμπτώματα και απομακρυνθεί. Και βέβαια θα τον περάσει σε διάφορους πελάτες. Γι αυτό τα σούπερ είναι ωρολογιακες βόμβες που όμως δεν μπορούν να κλείσουν.
-
- Casper -
Σίγουρα. Γι' αυτό πρέπει να παίρνουν όλοι αυστηρά μέτρα.Namrail έγραψε: 19 Μαρ 2020, 22:40Καλα μη νομίζεις ότι αυτό κάνει και μεγάλη διαφορά. Απλά προστατεύονται κάπως οι ευάλωτοι εργαζόμενοι.
Το κακό με αυτόν τον ιό είναι πως μεταφέρεται και από άτομα ασυμπτωματικά. Αν τον κολλήσει πχ ένας νέος εργαζόμενος του σούπερ θα αρχίσει να τον μεταδίδει για μέρες, προτού εμφανίσει συμπτώματα και απομακρυνθεί. Και βέβαια θα τον περάσει σε διάφορους πελάτες. Γι αυτό τα σούπερ είναι ωρολογιακες βόμβες που όμως δεν μπορούν να κλείσουν.
Σε εσάς μέχρι πότε βγήκε ανακοίνωση/κανονισμός να είναι όλα κλειστά; (πέρα από σουπερ και φαρμακεία εννοώ)
Τι παίζει από κίνηση; Δεν έχω πάει ακόμα αλλά κάπου στο επόμενο 10ήμερο θα χρειαστεί. Βασικά δεν μου αρέσει ούτε η ιδέα της ουράς στο δρόμο. Θέλω να πάω όταν τα πράγματα θα είναι πολύ σπασμένα.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
το σαββατο που περασα λιγος κοσμος...
ειχαν αγορασει ηδη πολλα(σε μερες μαλιστα που δεν υπηρχε κανενα μετρο προστασιας!)
ειχαν αγορασει ηδη πολλα(σε μερες μαλιστα που δεν υπηρχε κανενα μετρο προστασιας!)
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Το σούπερ μαρκετ είναι win-win-win
O κόσμος θέλει να αγοράσει, η κυβέρνηση θέλει να νιώθει καλά ο κόσμος και τα σούπερ μαρκετ βέβαια θέλουν να πουλήσουν.
Αν δεν πέσει κάποιος αναίσθητος σε ουρά να γίνει πανικός, δεν κλείνουν.
O κόσμος θέλει να αγοράσει, η κυβέρνηση θέλει να νιώθει καλά ο κόσμος και τα σούπερ μαρκετ βέβαια θέλουν να πουλήσουν.
Αν δεν πέσει κάποιος αναίσθητος σε ουρά να γίνει πανικός, δεν κλείνουν.
Η κίνηση στα σούπερ μάρκετ στην Καλαμάτα είναι μικρότερη από τις πρό κορονοιού εποχές.
Το ίδιο και στα ψαράδικα.
Επειδή τα ψάρια δεν αποθηκεύονται, και αφού ο κόσμος δεν βγαίνει για να αγοράσει, υπάρχει πολύ μεγάλη προσφορά σε φρέσκο και φθηνό ψάρι, και στα σούπερ μάρκετ και στα ψαράδικα.
Το ίδιο και στα ψαράδικα.
Επειδή τα ψάρια δεν αποθηκεύονται, και αφού ο κόσμος δεν βγαίνει για να αγοράσει, υπάρχει πολύ μεγάλη προσφορά σε φρέσκο και φθηνό ψάρι, και στα σούπερ μάρκετ και στα ψαράδικα.
Κάπου πήρε το μάτι μου οτι δεν έχουν κάνει ούτε απολύμανση στα ΣΜ
Οι Εκκλησίες όμως κλειστές
Απο μια άποψη, αναμενόμενο, καθένας κοιτάει τους ναούς του
Οι Εκκλησίες όμως κλειστές
Απο μια άποψη, αναμενόμενο, καθένας κοιτάει τους ναούς του
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- Rocco Siffredi
Ιταλία τι έχουν κάνει με τα ΣΜ;
Το ίδιο καλάθι,το ίδιο καρότσι, το αφήνει ο ένας το παίρνει ο άλλος, χωρίς καμία απολύμανση.Σουβλίτσα έγραψε: 20 Μαρ 2020, 15:25 Κάπου πήρε το μάτι μου οτι δεν έχουν κάνει ούτε απολύμανση στα ΣΜ
Κρατάνε όμως 2 μέτρα απόσταση μεταξύ τους.
Μα πόσο μαλάκες είναι;
Σήμερα το είχαν κάνει καλύτερο στο ΑΒ.
Στην είσοδο σου έδινε ένας υπάλληλος ένα χαρτάκι με τις οδηγίες για να κρατάμε αποστάσεις, αυτό το χαρτάκι το αφήνεις στο ταμείο όταν φεύγεις, ο υπάλληλος τα μαζεύει και τα ξανά μοιράζει σε αυτούς που μπαίνουν.
Έτσι το χαρτάκι το έχουνε πιάσει μερικές δεκάδες πελάτες και βοηθάνε να μεταδίδεται ο ιός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 20 Μαρ 2020, 15:51, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Χθες το πρωι τα σουπερ μαρκετ ανοιξαν στις 7. Πρωτοι πελατες στις 7 ενας αλκοολικος που πηρε ενα μπουκαλι κρασι και μια πενηνταρα που πηρε μια σοκολατα. Δεν υπαρχει κανενας λογος να ειναι ανοιχτα τοσες ωρες. Ψυχολογικο ειναι ξεπεραστε το....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Σοβαρά όμως, ας τους μιλάμε με χαμόγελο να πάρουν τα πάνω τους. Εγώ αν δούλευα εκεί θα είχα δείρει κόσμο.Nostalgia έγραψε: 18 Μαρ 2020, 17:29Τρωνε πολυ ζορι, οι πελατες νομιζουν οτι οι υπαλληλοι ειναι σκλαβοι.Juno έγραψε: 18 Μαρ 2020, 16:53Εγώ πήγα πρώτη σήμερα και οι υπάλληλοι φαίνονταν "φορτωμένοι". Πρωί πρωί και αν και ήταν ευγενικοί, ήταν υπό κατάρρευση ψυχολογικά. Φανταστείτε τι έχουν τραβήξει τόσες μέρες.Nostalgia έγραψε: 18 Μαρ 2020, 14:30Spoiler
Παιδια και λιγος σεβασμος στους υπαλληλους των σουπερ μαρκετ που τρωνε απιστευτο μανικι. ξερω περιπτωσεις σουπερ μαρκετ της περιοχης μου οπου του πηραν για τηλεφωνικα για ντιλιβερι, οι υπαλληλοι απαντησαν οτι αυτη την στιγμη δεν γινεται διοτι εχουν κλεισει οι σημερινες παραγγελιες και οχι μονο εβριζαν τους υπαλληλους αλλα εκαναν και καταγελλιες στο υπουργειο.
Αλλες περιπτωσεις:
- Ποσο κοσμο εχει τωρα εξω;
- Δεν γνωριζω, ειμαι στο γραφειο δεν μπορω να ξερω ποσος κοσμος περιμενει
- Να βγεις εξω να μου πεις
- Δεν μπορω να αφησω την εργασια μου να βγω
- Οχι να βγεις, ακους τι σου λεω, θελω να ξερω ποσο κοσμο εχει για να δω ποτε θα ερθω.
- Μα κυρια μου και τωρα εαν σας πω οτι εχει 10 ατομα, σε δεκα λεπτα μπορει να εχει 50 δεν μπορω να το γνωριζω.
- Τοτε να μου πεις τι ωρα ειναι καλυτερα να ερθω
- Δεν γνωριζω, δεν ειναι κατι που μπορω να ξερω
- Δεν με νοιαζει, ακους; να μαθεις και να μου πεις
=====================================================
- Αντισηπτικα εχετε;
- Καθε μερα φερνουμε αντισηπτικα, αλλα δεν μπορω να γνωριζω καθε στιγμη εαν υπαρχουν στο ραφι
- Να πας να δεις και να μου πεις
- Μα και τωρα να υπαρχουν μπορει σε 5 λεπτα να μην υπαρχουν, δεν ειναι κατι που γνωριζω
- Τι ωρα φερνετε αντισηπτικα;
- Δεν μπορω να γνωριζω το δρομολογιο του φορτηγου, εξαρταται απο πολλους παραγοντες
- Δεν με ενδιαφερει, να μαθειος και να μου πεις ποτε ερχεται το φορτηγα σας
=====================================================
- Τηρειται τους κανονες ασφαλειας για τον ιο με βαση τα τετραγωνικα;
- Ναι κυρια μου
- Ποσα τετραγωνικα ειναι το καταστημα;
- 1000 τετραγωνικα
- Αρα μεσα πρεπει να ειναι μεχρι 100 ατομα
- Ναι σωστα
- Ξερετε κατι, ειμαι πολιτικος μηχανικος, αποκλειεται το καταστημα να ειναι 1000 τετραγωνικα, δεν μπορειτε να με κοροιδεψετε
- 1000 τετραγωνικα ειναι δεν σας κοροιδευω κυρια μου
- Αποκλειεται ειμαι πολιτικος μηχανικος σας ειπα σταματηστε να λετε ψεματα θα σας καταγγειλω!
- Δεν σας λεμε ψεματα 1000 τετραγωνικα ειναι, εαν δεν μας πιστευετε εχουμε και μετρο, ελατε να μετρησετε μονη σας.
- Το οφελιμο του καταστηματος ποσο ειναι;
- Δεν χωριζουμε το καταστημα με βαση το οφελιμο
- Ποσα ατομα δουλευουν στο καταστημα;
- 80-100 ανα βαρδια
- Γιατι εχετε τοσους πολλους υπαλληλους θελετε να μας πεθανετε; δεν μπορειτε να λειτουργησετε με τουλαχιστον τους μισους;
- Οχι δυστυχως δεν γινεται να λειτουργησουμε με λιγοτερους, το καταστημα θα υπολειτουργει και θα φωναζετε μετα οτι δεν λειτουργουμε σωστα, οτι σας καθυστερουμε στα ταμεια, οτι τα ραφια ειναι αδεια κλπ
- Ωστε θελετε να μας πεθανετε, καλα θα δειτε!
Και αυτα ειναι ενδεικτικα του τι γινεται, το το βρησιδι εχουν ακουσει οι υπαλληλοι χωρις να φταινε και ρισκαροντας για την εξυπηρετηση των πελατων απλα δεν το φανταζεστε!!!!
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 502 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
-
- 15 Απαντήσεις