Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Μαρ 2020, 19:44
η κυβέρνηση παίρνει ημίμετρα
θα πρέπει να κλείσουν τα πάντα με τρεις μονάχα εξαιρέσεις: φαρμακεία, σούπερ μάρκετ και βενζινάδικα
στους δρόμους υπάρχει ακόμη σχετικά αρκετή κίνηση
δεν γίνεται να αντιμετωπίσεις την πανδημία ενώ σκέφτεσαι το πώς να ελαττώσεις την οικονομική ζημιά.
Έπρεπε για 15 20 μέρες να υπάρχει πλήρης απαγόρευση, στρατιωτικός νόμος. Όλα τα άλλα είναι ημίμετρα. Ας πούμε ξέρω βιοτεχνία ρούχων που δουλεύει ακομη με 30 άτομα προσωπικό. Και τι να κανει; να κλεισει απο μονη της και μετα να μη μπορει καν να υπαχθεί στα βοηθηματα; Γιατι; είναι καλύτερα δηλαδή που θα τραβήξει αυτό για τουλάχιστον 2 μήνες;
Έχει ελέγξει κάνεις το μοντέλο της Ταϊβάν που είναι ακριβώς απέναντι από τη Γουχαν και υπήρξε μόνο ένας θανατος;
έτσι ακριβώς όπως το λες
μένουμε σπίτι διαλαλούν και η μισή και βάλε Ελλάδα δουλεύει κανονικά
είναι μαλάκες οι άνθρωποι
καλύτερα μια και κάτω ένα 20ήμερο με την όποια οικονομική ζημιά παρά αυτός ο αργός οικονομικός θάνατος που θα διαρκέσει μήνες
και αυτό έπρεπε να το κάνουν ήδη από τις πρώτες μέρες των κρουσμάτων
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Μαρ 2020, 19:44
η κυβέρνηση παίρνει ημίμετρα
θα πρέπει να κλείσουν τα πάντα με τρεις μονάχα εξαιρέσεις: φαρμακεία, σούπερ μάρκετ και βενζινάδικα
στους δρόμους υπάρχει ακόμη σχετικά αρκετή κίνηση
δεν γίνεται να αντιμετωπίσεις την πανδημία ενώ σκέφτεσαι το πώς να ελαττώσεις την οικονομική ζημιά.
Έπρεπε για 15 20 μέρες να υπάρχει πλήρης απαγόρευση, στρατιωτικός νόμος. Όλα τα άλλα είναι ημίμετρα. Ας πούμε ξέρω βιοτεχνία ρούχων που δουλεύει ακομη με 30 άτομα προσωπικό. Και τι να κανει; να κλεισει απο μονη της και μετα να μη μπορει καν να υπαχθεί στα βοηθηματα; Γιατι; είναι καλύτερα δηλαδή που θα τραβήξει αυτό για τουλάχιστον 2 μήνες;
Έχει ελέγξει κάνεις το μοντέλο της Ταϊβάν που είναι ακριβώς απέναντι από τη Γουχαν και υπήρξε μόνο ένας θανατος;
έτσι ακριβώς όπως το λες
καλύτερα μια και κάτω ένα 20ήμερο με την όποια οικονομική ζημιά παρά αυτός ο αργός οικονομικός θάνατος που θα διαρκέσει μήνες
έτσι ακριβώς όπως το λες
20ημερο;
Στην λογική του να μην ξεφύγει το πράγμα. Εγώ ας πούμε πάω στο περίπτερο του πατέρα μου. Άμα κολλήσω και δεν το καταλάβω είμαι κινούμενη βόμβα.
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
έτσι ακριβώς όπως το λες
20ημερο;
Στην λογική του να μην ξεφύγει το πράγμα. Εγώ ας πούμε πάω στο περίπτερο του πατέρα μου. Άμα κολλήσω και δεν το καταλάβω είμαι κινούμενη βόμβα.