Ε, ας τους κλείσουν σε ένα δωμάτιο ή ας κλειστούν οι ίδιοι σε ένα δωμάτιο. Ναι, αντιλαμβάνομαι ότι αυτό είναι σκληρό, αλλά ξέρω ότι μπορώ να το δεχτώ για πάρτη μου. Απλώς γιατί δεν θεωρώ την πάρτη μου και τα όποια ψυχολογικά ζητούμενα δικαιούμαι να έχω, ως βασική προτεραιότητα και για τους υπόλοιπους.Veni Vidi Vici έγραψε: 19 Μαρ 2020, 18:52Θα κολλήσουν άλλους, προσέξουν δεν προσέξουν!ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Μαρ 2020, 18:32
Ε, αν δεν προσέξουν, σαφώς και θα "κολλήσουν".
Και στην τελική, ακόμη και αν κολλήσουν και οι 4 δεν θα παρουσιάσουν τα ίδια συμπτώματα.
Δηλαδή ποιο είναι το ακριβές ζητούμενο;
Να υπάρχουν οι αντίστοιχες κλίνες, ένας γιατρός και τρεις νοσηλευτές για το κάθε κρούσμα για να νοιώθουν όλοι ασφαλείς;
Πήγα να γράψω αυτό που έγραψε πιο πάνω ο Φλάφφυ.
Αυτό θέλουμε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Ο αντίστοιχος που θα ένοιωθε κάποιος για τον Τσιόδρα, αν ήταν θετικός.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Veni Vidi Vici
Δεν συνεννοούμαστε...φταίει βέβαια και η "καραντίνα"...εγώ 8η μέρα, τις τελευταίες 4 και χωρίς επαφή (άμεση) ούτε με τη γυναίκα, γαμώ τον τσιγαρόβηχά μου.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Μαρ 2020, 19:06Ε, ας τους κλείσουν σε ένα δωμάτιο ή ας κλειστούν οι ίδιοι σε ένα δωμάτιο. Ναι, αντιλαμβάνομαι ότι αυτό είναι σκληρό, αλλά ξέρω ότι μπορώ να το δεχτώ για πάρτη μου. Απλώς γιατί δεν θεωρώ την πάρτη μου και τα όποια ψυχολογικά ζητούμενα δικαιούμαι να έχω, ως βασική προτεραιότητα και για τους υπόλοιπους.Veni Vidi Vici έγραψε: 19 Μαρ 2020, 18:52Θα κολλήσουν άλλους, προσέξουν δεν προσέξουν!ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Μαρ 2020, 18:32
Ε, αν δεν προσέξουν, σαφώς και θα "κολλήσουν".
Και στην τελική, ακόμη και αν κολλήσουν και οι 4 δεν θα παρουσιάσουν τα ίδια συμπτώματα.
Δηλαδή ποιο είναι το ακριβές ζητούμενο;
Να υπάρχουν οι αντίστοιχες κλίνες, ένας γιατρός και τρεις νοσηλευτές για το κάθε κρούσμα για να νοιώθουν όλοι ασφαλείς;
Αυτό θέλουμε;
Πήρα το 1135 (επειδή ανέβασα και δέκατα 2 μέρες) και μετά από 45 λεπτά στην αναμονή, μου είπαν να μείνω όπως είμαι μέχρι να νοιώσω πόνους στο στήθος ή αν οι αναπνοές μου ξεπεράσουν τις 20-25 το λεπτό.
Δηλαδή αν χρειαστώ αναπνευστήρα ή διασωλήνωση.
Πιστεύεις πως αν έχω κορονοϊό (εγώ το αποκλείω) δεν έχουν κολλήσει η γυναίκα, η κόρη και όσους επισκέπτεται η γυναίκα κάθε απόγευμα για καφέ; (αδερφές,πεθερά,μπατζανάκια,φίλες) και αυτοί άλλους;
Αν με είχαν μαζέψει με την "ιδέα" και μόνο και με είχαν απομονώσει σε ένα χώρο (δεν λέω νοσοκομείο) και είχα κάνει το τεστ, δεν θα είχαν γλυτώσει οι υπόλοιποι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Veni Vidi Vici την 19 Μαρ 2020, 19:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αlea jacta est
Σωστά τα λεςVeni Vidi Vici έγραψε: 19 Μαρ 2020, 19:17 αν με είχαν μαζέψει με την "ιδέα" και μόνο και με είχαν απομονώσει σε ένα χώρο (δεν λέω νοσοκομείο) και είχα κάνει το τεστ, δεν θα είχαν γλυτώσει οι υπόλοιποι;
Πιστεύεις ότι δεν υπήρξαν μέχρι σήμερα σαφέστατες δηλώσεις για "μάζωξη"; Εγώ θεωρώ ότι υπήρξαν αλλά έπεσαν θύματα άλλων προτεραιοτήτων όπως "το δεν μπορώ να την πω χοντρά στο γέρο μου ή το καμάρι μου για να μην του δημιουργήσω ψυχολογικά προβλήματα" κλπ Το τεστ που αναφέρεις, είναι εκ των πραγμάτων μια παντελώς άσχετη δικαιολογία. Για να είναι ακριβές ένα τεστ, συνεπάγεται μικροβιολογικούς ελέγχους για κάθε δείγμα, πράγμα απολύτως άτοπο. Η θερμομέτρηση, είναι ακριβώς η ίδια που δίνει το οποιοδήποτε θερμόμετρο οικιακής χρήσεως, μπορεί να είναι κρυολόγημα, κοινή γρίππη ή οτιδήποτε άσχετο με κορονοϊό.Veni Vidi Vici έγραψε: 19 Μαρ 2020, 19:17Δεν συνεννοούμαστε...φταίει βέβαια και η "καραντίνα"...εγώ 8η μέρα, τις τελευταίες 4 και χωρίς επαφή (άμεση) ούτε με τη γυναίκα, γαμώ τον τσιγαρόβηχά μου.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Μαρ 2020, 19:06Ε, ας τους κλείσουν σε ένα δωμάτιο ή ας κλειστούν οι ίδιοι σε ένα δωμάτιο. Ναι, αντιλαμβάνομαι ότι αυτό είναι σκληρό, αλλά ξέρω ότι μπορώ να το δεχτώ για πάρτη μου. Απλώς γιατί δεν θεωρώ την πάρτη μου και τα όποια ψυχολογικά ζητούμενα δικαιούμαι να έχω, ως βασική προτεραιότητα και για τους υπόλοιπους.Veni Vidi Vici έγραψε: 19 Μαρ 2020, 18:52
Θα κολλήσουν άλλους, προσέξουν δεν προσέξουν!
Αυτό θέλουμε;
Πήρα το 1135 (επειδή ανέβασα και δέκατα 2 μέρες) και μετά από 45 λεπτά στην αναμονή, μου είπαν να μείνω όπως είμαι μέχρι να νοιώσω πόνους στο στήθος ή αν οι αναπνοές μου ξεπεράσουν τις 20-25 το λεπτό.
Δηλαδή αν χρειαστώ αναπνευστήρα ή διασωλήνωση.
Πιστεύεις πως αν έχω κορονοϊό (εγώ το αποκλείω) δεν έχουν κολλήσει η γυναίκα, η κόρη και όσους επισκέπτεται η γυναίκα κάθε απόγευμα για καφέ; (αδερφές,πεθερά,μπατζανάκια,φίλες) και αυτοί άλλους;
Αν μου είχαν με είχαν μαζέψει με την "ιδέα" και μόνο και με είχαν απομονώσει σε ένα χώρο (δεν λέω νοσοκομείο) και είχα κάνει το τεστ, δεν θα είχαν γλυτώσει οι υπόλοιποι;
Με λίγα λόγια, το να φορτώνει ο καθένας τα δικά του θέματα στο κράτος, είναι παιδαιριώδης αντίδραση.
Γιατί αν υπάρξει αισιόδοξη προσέγγιση, οι ατίθασοι νιοι και γέροι θα ξεχυθούν πάλι στους δρόμους ή αν υπάρξει απαισιόδοξη προσέγγιση θα γίνει συλλογική επιδρομή στα φαρμακεία και θα μαζεύουν ό,τι στοκ από φάρμακα υπάρχει σαν τα κωλόχαρτα.
Διαφωνείς;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σωστά τα λέει αλλά δεν διευκρινίζει το χώρο και τις διαδικασίες που είναι απαραίτητες για το ασφαλές τεστ.Μηχανικός έγραψε: 19 Μαρ 2020, 19:29Σωστά τα λεςVeni Vidi Vici έγραψε: 19 Μαρ 2020, 19:17 αν με είχαν μαζέψει με την "ιδέα" και μόνο και με είχαν απομονώσει σε ένα χώρο (δεν λέω νοσοκομείο) και είχα κάνει το τεστ, δεν θα είχαν γλυτώσει οι υπόλοιποι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Veni Vidi Vici
Στα υπόλοιπα όχι, σε αυτό ναι.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Μαρ 2020, 19:35
Με λίγα λόγια, το να φορτώνει ο καθένας τα δικά του θέματα στο κράτος, είναι παιδαιριώδης αντίδραση.
Διαφωνείς;
Στην "τρικυμία" που ζούμε, το δικό μου "θέμα" είναι ή θα μετεξελιχθεί σε "θέμα" του κράτους!
Παιδαριώδης αντίδραση είναι το "κρύφτο κάτω απ' το χαλί, σιγά μη ψάξει εκεί η πεθερά".
Αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες...όλες...αλλά μάλλον εσύ δεν αντιλαμβάνεσαι την δυσκολία της οικιακής απομόνωσης.
Και δεν μιλάω για την ατομική (ψυχοπαθητική) δυσκολία του καθενός να απομονωθεί, μιλάω για το διάτρητο της προσπάθειας.
Δεν υπάρχει απομόνωση όταν το κράτος σου λέει..."δεν χρειάζεται στοκ προμηθειών, πήγαινε στον φούρνο για ψωμί κάθε μέρα και στο σ/μ κάθε βδομάδα", όταν στο σπίτι σου έχεις εκτεθεί σε ύποπτο κρούσμα.
Αντιλαμβάνομαι όλες τις δυσκολίες...και την έλλειψη αντιδραστήρων για τα τεστ (αν και οι Κινέζοι τις μοιράζουν αφειδώς σε άλλα κράτη) και την έλλειψη χώρων.
Εγώ μιλάω για το αποτέλεσμα.
Αlea jacta est
Αυτό λένε εδώ και μέρες. Και εγώ είχα δει κάποιον να λέει ότι δεν πρέπει να πας νοσοκομείο εκτός και αν δεν μπορείς να κάνεις δέκα βήματα από τη δύσπνοια.Fluffy έγραψε: 19 Μαρ 2020, 18:49 τωρα στην ερτ κάποιος επιδημιολόγος(;) λέει καθίστε σπίτι μέχρι να χρειαστεί να διασωληνωθείτε λολ
Αν έχεις κάτι που μπορείς να αντέξεις χωρίς να πεσεις στα πατώματα, η σύσταση των γιατρών είναι μεινε σπίτι.
ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;;;;;;;;;;Veni Vidi Vici έγραψε: 19 Μαρ 2020, 19:17όσους επισκέπτεται η γυναίκα κάθε απόγευμα για καφέ; (αδερφές,πεθερά,μπατζανάκια,φίλες) και αυτοί άλλους;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Veni Vidi Vici
Τι θες, ρε μαλάκα...να τη σπάσω στο ξύλο ως "πατριάρχης-φαλλοκράτης" ή να ζητήσω διαζύγιο;vatraxos έγραψε: 19 Μαρ 2020, 20:42ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;;;;;;;;;;Veni Vidi Vici έγραψε: 19 Μαρ 2020, 19:17όσους επισκέπτεται η γυναίκα κάθε απόγευμα για καφέ; (αδερφές,πεθερά,μπατζανάκια,φίλες) και αυτοί άλλους;
Μαζεύω την έφηβη κόρη (6 μέρες μέσα η μικρή) και δεν μπορώ να μαζέψω τη γυναίκα από τις αδερφές της και τον γέρο μου από τις βόλτες!
ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΡΕ!
Αlea jacta est
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Veni Vidi Vici έγραψε: 19 Μαρ 2020, 20:45Τι θες, ρε μαλάκα...να τη σπάσω στο ξύλο ως "πατριάρχης-φαλλοκράτης" ή να ζητήσω διαζύγιο;vatraxos έγραψε: 19 Μαρ 2020, 20:42ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;;;;;;;;;;Veni Vidi Vici έγραψε: 19 Μαρ 2020, 19:17όσους επισκέπτεται η γυναίκα κάθε απόγευμα για καφέ; (αδερφές,πεθερά,μπατζανάκια,φίλες) και αυτοί άλλους;
Μαζεύω την έφηβη κόρη (6 μέρες μέσα η μικρή) και δεν μπορώ να μαζέψω τη γυναίκα από τις αδερφές της και τον γέρο μου από τις βόλτες!
ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΡΕ!
Αν εισια σίγουρος ότι πάει στις αδερφές και στην πεθερά πάλι καλά να λες.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- Veni Vidi Vici
Gewponos90 έγραψε: 19 Μαρ 2020, 20:47Veni Vidi Vici έγραψε: 19 Μαρ 2020, 20:45Τι θες, ρε μαλάκα...να τη σπάσω στο ξύλο ως "πατριάρχης-φαλλοκράτης" ή να ζητήσω διαζύγιο;
ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΡΕ!
Αν εισια σίγουρος ότι πάει στις αδερφές και στην πεθερά πάλι καλά να λες.
Άει ρε...πρόστυχε!
Αlea jacta est
Γράφεις ασυναρτησίες, το έχεις αντιληφθεί;Veni Vidi Vici έγραψε: 19 Μαρ 2020, 19:48Στα υπόλοιπα όχι, σε αυτό ναι.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Μαρ 2020, 19:35
Διαφωνείς;
Στην "τρικυμία" που ζούμε, το δικό μου "θέμα" είναι ή θα μετεξελιχθεί σε "θέμα" του κράτους!
Παιδαριώδης αντίδραση είναι το "κρύφτο κάτω απ' το χαλί, σιγά μη ψάξει εκεί η πεθερά".
Αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες...όλες...αλλά μάλλον εσύ δεν αντιλαμβάνεσαι την δυσκολία της οικιακής απομόνωσης.
Και δεν μιλάω για την ατομική (ψυχοπαθητική) δυσκολία του καθενός να απομονωθεί, μιλάω για το διάτρητο της προσπάθειας.
Δεν υπάρχει απομόνωση όταν το κράτος σου λέει..."δεν χρειάζεται στοκ προμηθειών, πήγαινε στον φούρνο για ψωμί κάθε μέρα και στο σ/μ κάθε βδομάδα", όταν στο σπίτι σου έχεις εκτεθεί σε ύποπτο κρούσμα.
Αντιλαμβάνομαι όλες τις δυσκολίες...και την έλλειψη αντιδραστήρων για τα τεστ (αν και οι Κινέζοι τις μοιράζουν αφειδώς σε άλλα κράτη) και την έλλειψη χώρων.
Εγώ μιλάω για το αποτέλεσμα.
Δηλαδή περιμένεις από το κράτος να σου λύσει δια μαγείας "τη δυσκολία της οικιακής απομόνωσης";
Με ποιο τρόπο;
Αναφορικά με τις προσομοιώσεις των κινέζικων τακτικών, μόνον στους τομείς που καλύπτουν τον κάθε πικραμένο αλλά της πλήρους ασυμβατότητας με τις ευαισθητοποιημένες προσωπικές προσεγγίσεις που θεωρείς επίσης απαραίτητες, κανένα σχόλιο.
Σοβαρευτείτε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 118 Απαντήσεις
- 5800 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack